Wahl 08466-216 Classic Series Saç Sakal Kesme Makinesi Yorumları

Wahl 08466-216 Classic Series Saç Sakal Kesme Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.09.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) traş makınası

    Olumsuz yönleri: Ürün farklı bir seri onaylamadım ana

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kaliteli bir tıraş makinesine ihiyacım vardı ve bunu alarak isteğime ulaşmış oldum. Yüzümde hiçbir tahriş ve kızarıklığa sebep olmadı. Özellikle başlıkları çok iyi ve sakalları kolaylıkla kesebiliyor. Pil ömrü de oldukça uzun ve kolay kolay bitmiyor. Bu fiyata aldığım için de çok şanslı hissediyorum. Ben oldukça memnun kaldım. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün kaliteli, tarak sayısı fazla olduğu için kesim yapmak çok kolay. sessiz ve az titreşimli her sertlikte çok güzel çalışıyor bence ömürlük alınabilecek bir ürün. Kolaylıkla saç ve sakal traşınızı yapabilirsiniz. Fiyatına göre oldukça iyi ve kullanışlı bir ürün.Anlaşılacağı üzere ürün gayet başarılı. Mutlaka herkeste bulunması gereken bir şey. Memnuniyetle kullanıyorum. Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    beğendim

    Olumlu yönleri: Uzun zamandır kaliteli bir tıraş makinesi arıyordum ve sonunda buldum. Cihaz gerçekten çok başarılı ve sorunsuz şekilde çalışıyor. Teslimatı da çok beğendim hemen elime uşaltı. Ürün iyi paketlenmiş biçimde geldi. Şarjı da uzun süre dayanıyor. Garantisi de var tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.04.2021
    Kullanışlı iyi

    Olumlu yönleri: olumlu

  • NI1 aracılığıyla, 17.12.2020
    basarılı urun

    Urun anlatıldıgı gibi cok memnun kaldık . Muadillerine gore fiyatı en uygun olanı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.12.2020
    Uygun fiyat

    Olumlu yönleri: Başarılı firma Olumsuz yönleri: Bu alışverişte tek sıkıntı UPS KARGO ürünü adrese getirmediler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Ürün 2 yıl garanti desteği ile alıcıya üretici tarafından sunuluyor. Cihaz gayet başarılı ve sorunsuz. Bu makine uç uzunluk ayarları seçenekleri de paketinin içinden çıkan malzemelerle sunuyor. En az 1 saat aralıksız çalışabilme garantisinde. Yapısı sert, sağlam, sorunsuz aynı zamanda çok dayanıklı. Kargo desteği de oldukça seri. Hafta içi mesai saatlerinde hatta mümkünse sabahtan alın ertesi gün elinize teslim edilsin.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: Fiyatından dolayı ürün için çok bir beklentim yoktu. Ürünü görünüş olarak ve renginden dolayı çok beğenmiştim ancak ürün beni şaşırttı ve gerçekten güçlü çıktı. Yani fiyatına göre başarılı bir ürün olduğunu düşünüyorum. Çok rahat bir şekilde saça veya sakala şekil verebiliyorsunuz. Kullanımı hafif ve kolay. Eğer uygun bir fiyata tıraş makinesi almak istiyorsanız kesinlikle tercih etmeniz gereken bir alet.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    Memnun etti

    Olumlu yönleri: Erkek arkadaşımın tıraş makinesi bozulmuştu. Ben de ona hediye alarak sürpriz yapmak istedim. Çok araştırdım. Fiyat ve performans olarak güzel bir ürün gerçekten. Evde sadece sakal tıraşını kendisi yapıyor uzadıkça. Bıçakları kaliteli. Eşit bir şekilde tıraşlıyor. Ayrıca her türlü numara başlığı sorunsuz çalışıyor. İstediğiniz modda ve numarada çalışabilirsiniz. Isınma sorunu yok güzell bir ürün. Bazen ben de saçlarımı kesiyorum. Memnunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 22.10.2020

    ewet teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 04.10.2020
    Harika Makine

    Elimde Braun marka bir makine vardı. Tüm saçımı almam yaklaşık bir saatimi alıyordu ve ense, kulak dibi nispeten zor yerlerde sıkıntı yaşıyordum. Özellikle enseyi düzgün almak imkansızdı. Şimdi Wahl ile az önce kendimi traş ettim. Sadece 15 dakikamı aldı. Ürün çok güçlü, biraz ağır ve titreşimi yüksek. Ayrıca eşim de saçlarını kısa kesitiği için onu da traş ettim. Bir hayli gür ve güçlü saçları var. Önceden 3-4 defa üstünden geçerek temizlediğim bir bölgeden tek seferde geçiyorum ve tertemiz. Makineden çok memnun kaldım, umarım sağlamlık konusunda da bir sıkıntı olmaz ve uzun süre kullanırım. Araştırdığım kadarı ile bıçakları devamlı yağlayıp bakımlı tutarsak bir sıkıntı çıkmıyor. Herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo ürün fiyatına göre gayet iyi tutuşu güzel

  • NI1 aracılığıyla, 14.04.2020
    Tavsiye ederim, sağlıklı alışveriş.

    Çok beğendim, orijinal ürün, tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 08.04.2020
    WAHL 8466

    Ürünü '' gerekliseyler'' satıcısından aldım, ilğili ve alakalı satıcı, hızlı ve özenle paketlenmiş tertemiz ürün, profesyonel kullanıma uygun fakat evde kullanmak için aldım gayet yeterli benim için, kesimi kullanımı çok çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 03.04.2020
    Ürün harika, satıcı 10 numara

    Çok beğendim ürünü

  • NI1 aracılığıyla, 28.01.2020

    Kaliteli görünüyor. Ağır bir makina ama. Güzel tıraş ediyor hem saç hem sakal için kullandım.

  • NI1 aracılığıyla, 23.01.2020
    Ürün Orginal

    hızlı bir şekilde gönderilmiş ürün orginal teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kullanışlı saçları tutuyor kısa saçlar için çok ideal şekillendirme veriyor

  • NI1 aracılığıyla, 26.12.2019
    Hızlı kargo, uygun fiyat.

    Ürün kısa sürede elime ulaştı. Garantili orijinal ürün.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Wahl 08466-216 Classic Series Saç Sakal Kesme Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Wahl 08466-216 Classic Series Saç Sakal Kesme Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat