Cerave 473 ml Hydrating Cleanser Nemlendiren Temizleyici  Yorumları

Cerave 473 ml Hydrating Cleanser Nemlendiren Temizleyici yorum ve tavsiyeleri

(1281 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2023
    Ürün güzel ve kaliteli

    Ürün güzel ve kaliteli

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2023
    Cildimin ferahladığını hissediyorum

    Uyandığımda ve uyumadan önce olarak günde 2 defa kullanıyorum cildimi yumuşatıyor ve cildimin ferahladığını hissediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.07.2023
    idare eder

    ürünü severek kullanıyorum ama kapağı arızalıydı diğer kutumdakiyle değiştirmek zorunda kaldım

  • Amazzon aracılığıyla, 04.06.2023
    Beğenmedim

    Sanki yüzünüze vücut losyonu sürüyormuşsunuz gibi bir his yaratıyor. Temizleyici değil de nemlendirici gibi. Açıkçası çok nemlendirdiğini düşünmüyorum aynı fiyata hatta bazen daha uyguna başka temizleyicilerde daha iyi performans alabilirsiniz. Negatif bir etki bırakmadı ama bu kadar pohpohlanan bir markanın temizleyicisinin bir işe yaramasını beklerdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2023
    Güzel uygun fiyat ve amazzon olduğu için güvenilir orijinal

    Paketlemede bir sıkıntı yaşamadım normal paketin içine koyulup gönderilmiş ama akma veya bir şey yoktu hızlı ve sağlam şekilde geldi üründen memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 13.04.2023
    sup

    super

  • Amazzon aracılığıyla, 03.04.2023
    kurutmuyor

    cildimi kurutmayan yüz temizleme jeli bulduğum için çok memnunum. teşekkürler. indirimde fiyat 200 civarına düşüyor fazlasını ödemek istemezdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.03.2023
    eh

    cildim kuru ve cilt bariyerim baya sorunlu. bu ürün daha hassas temizliyor ama cilt makyajımı diğer bütün ürünler çıkarırken bu çıkarmıyor. temizleme özelliği kafada soru işareti bıraktı. onun dışında paketi kocaman iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.03.2023
    Hassasiyet yapmadı

    Karma ve hassas bir cildim var ağır içerikli temizleyiciler kızarıklık ve kaşıntı yapıyor ancak bunda asla öyle bişey yaşamadım kuruluk ve hassasiyet yaratmadı sevdim. Yalnızca çok hafif olduğundan tam temizleme hissi vermiyor ama cilt problemi yaşamadım yani temizliyordur aslında

  • Amazzon aracılığıyla, 04.03.2023
    aşırı kuru ciltler için

    fazlasıyla kuru ciltliyim. Genelde tüm temizleme jelleri yüzümü gerer hiç gerilmedi yüzüm bu jelle bu konuda gerçekten iyi. Yüzü yıkadıktan sonra kremsi bir tabaka kalmıyor aşırı temizlik hissi de vermiyor. yorum güncelleme: bir süredir düzenli kullanıyorum olağanüstü bir etki yapmadı yüzümde hatta yanaklarımın yanlarında minik pürüzler var bunlar arttı bile diyebilirim. Evet nazik bir temizleyici yüzü yormuyor atopik kuruya dönük cildini germeyecek bir şey arıyorsan aradığın jel bu olabilir fakat sorunlu bir cildin varsa bir işe yaramayacağını söyleyebilirim. Ki zaten böyle bir vaatte de bulunmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.02.2023
    Abartı bi ürün daha denemiş oldum.. 🙄

    Abartııııı

  • Amazzon aracılığıyla, 31.01.2023
    Kurutmadan temizleme

    Karma bir cildim var. Yağlanmaya eğilimli fakat yağlı ciltler için olan temizleyiciler fazla kurutuyor. Bu temizleyici tam bana göre oldu. Krem gibi bir yapısı var, köpürmüyor. Nazikçe temizleyip kuruma yapmıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2022
    Kuru ciltler icin

    Annem icin aldik. Kuru ciltler icin ideal.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.12.2022
    Güzel bir ürün çok beğendim ama

    Paket iyi kapatılmamıştı. Maalesef paketin yarısını aldım

  • Amazzon aracılığıyla, 22.12.2022
    nemli bırakıyor ve sivilce yapmıyor

    amazzon satıcı kalitesine güvenerek üstelik 30 tl kuponla aldım. sonradan fiyatı düştü biraz üzücü ama olsun kaliteli ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.11.2022
    basarili urun

    cildi hem cok guzel nemlendiriyor hem de cok guzel temizliyor kopurmuyor olmasi ilk kullanimlarda temizlemiyormus hissi verse de basarili bir sekilde temizledigini fark ediyorsunuz

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2022
    çok hızlı teslimat ve sağlam

    çok hızlı teslimat ve sağlam, feleğim şaştı valla aferin. ayrıca ürünler orjinal ve son kullanma tarihine bol bol zaman var.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2022
    göreceli

    kız arkadaşım üründen aşırı memnundu, ben de cildim kuru diye aldım. ama malesef benim yüzümü kızarttı, ertesi gün üzeri kabuk kabuk oldu. sedef hastasıyım ondan olabilir. peki neden aldım bu ürünü? sitesinde bir yorum vardı "sedef hastasıyım yüzüme çok iyi geldi" gibisinden bir şey diyordu, amazzondan aldım ben fiyatı daha uygun olduğu için. yüzüme kesinlikle iyi gelmedi. kız arkadaşım ise çok memnun...

  • Amazzon aracılığıyla, 31.10.2022
    Son kullanma tarihi nedir?

    Son kullanma tarihi???

  • Amazzon aracılığıyla, 13.10.2022
    Kaliteli

    Sivilce yapmıyor, yüzünüzü kurutmadan temizliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Cerave 473 ml Hydrating Cleanser Nemlendiren Temizleyici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Cerave 473 ml Hydrating Cleanser Nemlendiren Temizleyici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat