Philips TAH4205 Beyaz Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

Philips TAH4205 Beyaz Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(171 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ama spor yapmak için çok uygun olduğunu düşünmüyorum çok terletiyor kulak kısmını

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    👏👍 Cok Beyendim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün yüksek seste dışarıya ses iletebiliyor ondan memnun değilim

  • Amazzon aracılığıyla, 22.08.2023
    Bu Ürünle İlgili Şunları Söyleyebilirim

    Performans konusunda kuşkunuz olmasın. Sesi size sorunsuzca ulaştırıyor. Birçok ta artısı var. Bir, Bass tuşu sayesinde tüm müzik zevklerine hitap ediyor. Hareketli müzik dinleyenler için bir tuşla bassı açmak bence büyük bir artı. İki, katlanabiliyor olması kolayca taşımamıza yardım ediyor. Üç, çok kısa bir şarz süresi sonunda 29 saatlik bir kullanın süresi sunuyor. dört, bu özellik genelde kulaklıklarda olmuyor. Üst kısmında kumaş bulunuyor. Bu sayede boynunuzda taşırken sorun yaşamıyorsunuz. Beş, ittirilrbilen tuşu sayesinde kontrol sizin ellerinizde. Sadece şunu söyleyebilirim. Type C ucu olması sizi yanıltmasın. Kendi şarjı hariç herhangi bir kabloya çalışmıyor. Sonuç Olarak Bu Kulaklık benden tam puan aldı 👌

  • Amazzon aracılığıyla, 06.04.2023
    Güzel

    Güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 24.02.2023
    Mükemmel

    Bayıldım çok kaliteli tavsiye ederim

  • Amazzon aracılığıyla, 02.01.2023
    Çok Hızlı gönderi Memnun kaldım.

    Paketleme özenli yapılmış. Çok memnun kaldım.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün performans açısından çok iyi. Şarjı uzun gidiyor ve çabuk şarj oluyor. Bas özelliğinde pek bir fark hissedemedim. Tek kötü yanı birkaç saat kullanımdan sonra kulağı terletmeye başlaması.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Efsane ürün kızım bayıldı💫

  • Trendyol aracılığıyla, 16.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hiç memnun kalmadım ürün bozuk çıktı ve 2 defa göndermeme rağmen almadılar param boşa gitti KESİNLİKLE ALMAYIN Önermem

  • Trendyol aracılığıyla, 14.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Yeğenime aldım. Çok güzel çok beğendi

  • Trendyol aracılığıyla, 09.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    kızıma aldim gayet memnun

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün yanlış gönderildi zaman kaybı

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ve kullanışlı, ama beyaz renk olduğu için bir süre sonra biraz kirlenebiliyor koyu renk almanızı tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.11.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güzeeeel ve çok hoş duruyor. Tek sıkıntı gözlüğünüz varsa eğer bir tık kulağınızı acıtabiliyor. Onun dışında şarjı uzun süre dayanıyor ve ses kalitesi iyi fakat son seste dışarıya ses verebiliyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    iyi idare eder

  • Trendyol aracılığıyla, 29.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ben beğendim şarjı iyi gidiyor sesi de güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 23.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bozuk geldi, mikrofonu asla çalışmıyor. Vatan bilgisayar Mağazamıza götürün dediler sabah sabah taksiyle gittim uzak olduğu halde TRENDYOL SİPARİŞLERİNİ ARTIK BİZ ALMIYORUZ dedi vatan bilgisayar görevlisi. Satıcıya gönderin o değişim yapar dedi. Satıcıya yazıyorum cevap vermiyor!!!! Iade kodu oluşturup gönderdim. Edit : Ben değişim/tamir veya iade için gönderdikten sonra ürün eline gelene kadar cevap vermedi satıcı. Çok bariz bi bozukluk olduğu halde inceleme yapması da uzun sürdü ve para iadesi yaptı. Sağlam ürün göndermedi, ben aldıktan sonra zam geldiği için muhtemelen :)! Bu ay Vatan Bilgisayar'dan aldığım bozuk çıkan ikinci elektronik ürün. Diğeri de telefondu ve mağazalarına gidip almıştım. Daha önce diğer ünlü tekno mağazalardan online oyun konsolu bile aldım, tablet vs hiçbirinde sorun çıkmadı. Vatan Bilgisayar iyice bozdu kendini bir daha asla almam ve tavsiye etmiyorum kesinlikle. Geçen ay da fiyat konusunda bi saçmalık yaşatmışlardı. online mağazalarında 3.499 yazan bi ürün için mağazaya gittim en son bana 3.999 dediler. Ben internette 3.499 yazıyordu fiyatı deyince bana hangi sitede olduğunu sordular. Kendi siteniz dedim. Biraz kem küm ettiler ben de uzatmadan aldım. Çıkışta kendi aralarında ne konuştularsa "bir gecede zam geldi de, site de güncellenecek" falan dediler. O da arıza çıkarttı kendi kendine düzeldi muhtemelen o ürün de elimde kalacak birkaç aya. "bir gecede zam geldi" cevaplarını samimi bulmama sebebim bu ay başıma gelenler. Trendyolda da Vatan Bilgisayar'dan aldığım halde ürünü Vatan Bilgisayar mağazası geri almayı kabul etmedi. Satıcı bana mağazaya götürmemi söyledi dedim, inanmayıp trendyol mesajlarıma baktı :)! Hatta emin olmak için baya kurcaladı satıcının sayfasına girdi. Sonra da dedi ki "bize dün yazışma geldi 1 gecede karar çıktı yeni. Artık almıyoruz" fiyat 1 gecede değişmişmiş, iade politikaları 1 gecede değişmişmiş. Resmen gemilerini yüzdürmek için bahane uydurup duruyorlar. "Vatan Bilgisayar kalitesi " diye birşey yok artık.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kızım bayıldı.Yüksek kaliteli bir ürün ve kargo bir günde teslimetti.TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRR

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips TAH4205 Beyaz Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips TAH4205 Beyaz Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat