Razer Blackshark V2 Kablolu Siyah Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

Razer Blackshark V2 Kablolu Siyah Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(113 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 11.08.2023
    Bozuk urun

    Mikrofon kismi arizali idi

  • Amazzon aracılığıyla, 09.08.2023
    Kod kullanılmış

    Kulaklıkla kod geliyor kod açıkmış bide kullanılmış.kodu girdirdiğimde kullanılmış diyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.06.2023
    Yüksek Ses ve Güçlü Bass

    Oyunlarda ses kasması olsun, müziklerde ki bass ve vokal sesleri çok güçlü net ses alabiliyorsunuz. THX yazılımı da USB'i takınca kendisi yüklemektedir. Razer Synapse yazılımdan doğru ayarlar yapınca ve kendinize uygun ayar bulunca kulaklığın performansından tam anlamıyla alabiliyorsunuz. Kulaklık ilk kullanımda tizz sesi ve ses seviyesi düşük boğuk gibi gelebilir. Kulaklık kullandıkça açılıyor, yavaşça bobin ısınınca kulaklığın performansını almaya başlıyorsunuz. Arkanıza yaslanıp keyfinize bakın.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.06.2023
    Rezillik

    Ürün ilk geldiğinden beri kendi ses açma butonunda sorun vardı.(En sona değil bir tık altına getirdiğinde en iyi sesi veriyordu)Ürünü kullanmamın üzerinden 1 yıl geçmeden mikrofonu bozuldu.Garantiye vermeye çalıştığımda amazzon yurt dışı ürünü diye garantisini kabul etmedi.Neyse ki Razer ve amazzon yedek mikrofon satıyor benim gibi mahcup olanlara (!) Adam akıllı kulaklık markalarına para harcayın ''Gamer'' kulaklığı sadece para koparma yöntemi.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    KESİNLİKLE FİYATINA DEĞER

    Ses kalitesi ve şiddeti olarak çok iyi basslar iyi seviyede aşırı yüksek baslar yok ama onun dışında herşeye mükemmel hafif konforlu ve razer synapse uygulaması sayesinde en ince ayarına kadar yapılandırılabiliyor

  • Amazzon aracılığıyla, 04.05.2023
    İnanılmaz Ses kalitesi Ve Yüksekliği

    Yazılımı yükleyip eq ayarını müziğe çekin inanılmaz bir kaliteye ulaşıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.05.2023
    Ses sıkıntısı

    Kulaklığın malzeme kalitesi güzel, kulağınızı kapatan kısım kumaş ve dışarıdaki sesleri büyük ölçüde kesiyor, kablosu uzun, mikrofonu da gayet tatmin edici ancak; Masaüstümde MSI A520M-A PRO anakart var ve kulaklık bildiğiniz üzere 3.5mm jak girişli, usb girişli değil. İstediğim ses yüksekliğini bi türlü alamadım ses seviyesini %100'e getirdiğimde bile sanki %60'lardaymış gibi hissettiriyordu anakartın audio driverlarını indirdim, realtekin driverlarını denedim, windows ayarlarını denedim yani denemediğim şey kalmadı ama istediğim yüksek sese ulaşamadım. Daha sonra kulaklığı laptopımda denedim. Böyle bir fark yok. Almak istediğim ses yüksekliğini laptopımda aldım. (Laptopım: Lenovo Ideapad 700 15 ISK) ÖZETLE: Anakartınıza göre ses veren bir kulaklık. İade etmek istemedim, kullanacağım. Ama masaüstünde valorant, cs falan oynarken sesi %90-%100 arasında tutmaya çalışıyorum yoksa oyundaki ayak seslerini DUYAMIYORUM eğer benim durumumu yaşamış ve çözmüş biri varsa ulaşsın bana ig: emraaydiin

  • Amazzon aracılığıyla, 29.04.2023
    Ovuldugu kadar değil.

    Daha önce g pro x sonra Claud 2 kullandım bu kulaklık onlar gibi değil. Ne yazikki onlar gibi bulamadım. Belki ayar felan yapmak lazımdı ama ilk görüş kesinlikle tavsiye etmiyorum. Claud 2 daha başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2023
    Ucuz ve kalşteli

    Sağlam paketleme hızlı kargo ürün çok hesaplı

  • Amazzon aracılığıyla, 25.04.2023
    Ses kasması

    10 numara kulaklık. Çok kulaklık denedim buna rağmen diyorum. Günde 4 saatten az oyun oynamıyorum. Normalde terleme sorunum var ama kulaklığın kulağın etrafını kaptan kısmı deri değil farklı bir kumaş asla terletmiyor. Valorant oynuyorum nokta atışı yerleri duyabiliyorsunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.04.2023
    kaliteli

    Kulağı çok terletmeyen, acıtmayan, sesi güzel veren bi ürün. Tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.04.2023
    Güzel kulaklık.

    Hem rahat, hem ses kalitesi güzel, hem de görüntüsü çok güzel. Kendime beyazını, erkek arkadaşıma siyahını aldık oldukça memnunuz.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.04.2023
    Memnun kaldım

    Ses tarafında çok başarılı, çok keyif alıyorum kullanırken kesinlikle tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.04.2023
    Muazzam bi ürün

    Razer kalitesi harika. Kulaklık efsane. Satıcı hemen kargoladı. Ebrar bilgisayara teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.04.2023
    efso

    Harika birşey fiyatını hak ediyor

  • Amazzon aracılığıyla, 08.04.2023
    Kaliteli bir ürün ama eksileri de var!

    Ürünün İyi Yönleri: Ses kalitesi oldukça iyi. Oyunlarda ses kasma gayet iyi, müzik dinlerken Razer Synapse ile ayar yapınca gayet güzel bir ses alabilirsiniz. Mikrofon da fena sayılmaz, ses kaydı ve oyun içi ses yeterli netlikte. Kulak pedleri hafızalı köpükten ve oldukça rahat. Ürünün Kötü Yönleri: Kulaklığın içerisinden 7.1 surround ses yazılımı için gerekli kod çıkmadı. Razer resmi sitesinden de kayıt oluşturmama rağmen herhangi bir kod vermedi. Satıcı ile iletişime geçip 7.1 kodunu temin edebildim. Kablosu kaliteli örgü kablo fakat birbirine çok dolanıp neredeyse yumak halini alıyor. Ayrıca ürün kutusunun üst kısmı da yırtık bir şekilde geldi. Kısacası alırken mutlaka bu dediklerime dikkat edin... THX SPATIAL SATIN ALMA: Thx spatial ses için ise 15 gün deneme süresi var ve süre bitiminde thx spatial satın almak istediğinizde ülke listesinde Türkiye malesef yok fakat sorun değil rasgele bir telefon numarası yazın, geçerli bir e-posta adresi yazın daha sonra rasgele bir adres yazıp Amerikadan rasgele bir eyalet seçin ve o eyaletin posta kodunu yazın thx spatial promosyon kodunuzu da yazın yaklaşık 10$ indirim yapıyor ve satın alımınızı gerçekleştirin akabinde e-posta adresinize lisans kodu gelecek thx spatial programını açın, gelen kodu girin, artık lisanslı ve süresiz olarak kullanabilirsiniz...

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2023
    Hayal kırıklığı

    Ürün ilk gün çalıştı ikinci gün bozuldu mecbur iade ettim. Çok kaliteli bir ses sistemi var gerçekten yürüyerek konuşabilmek evin içinde dolaşmak vs güzel bir deneyim ama dediğim gibi ürün 2. Gün bozuldu umarım size düzgünü denk gelir Logitech x pro ya geçtim memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2023
    Çok kaliteli bir ürün

    1500-2000 bandına alınabilecek en kaliteli kulaklık. Çok premium.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.04.2023
    Mobil oyunlarda ses kasmada çok iyi

    Call of duty mobile oynuyorum ses kasmada çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.04.2023
    Harika!

    Bu kulaklığı alınca başka kulaklık kullanamaz oldum. Harika performans! Çok ilgili teknik servis ve anınde değişim yaparlar.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Razer Blackshark V2 Kablolu Siyah Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Razer Blackshark V2 Kablolu Siyah Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat