MSI PS321QR Monitör Yorumları

MSI PS321QR Monitör yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Artıları Delta E < 2 ile %99,9 AdobeRGB kapsamı Şık tasarım Ürün kalitesi 165Hz yenileme hızı 1ms piksel tepki süresi SD kart yuvalı USB Hub Eksileri Böyle büyük bir ekran için 2K çözünürlük düşük Yerleşik LUT veya donanım kalibrasyon desteği yok USB-C üzerinden güç dağıtımı yok

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Renkler gayet iyi tabi bir mac ekranı değil ama kıyasladığım zaman yakın olduğunu söyleyebilirim büyük bir ekran olmasına rağmen renkleri doğru veriyor. 160 Hz olması da oyun oynadığım zamanlarda keyfili oluyor. Ürün bence gayet iyi işiniz tamamen renk ise art ekran bakmanızı tavsiye ederim. Yok ben kurgu edit 3 - 5 fotoğraf düzenlicem renklerin tonunun tonunu tonunu görmem lazım diyorsanız karar sizin. O kadar ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo hızlı vs. geçelim. Satıcıyı "hepsiburada" seçtikten sonra sorun yaşama ihtimaliniz yok gibi gibi. Üründe renkler gerçekten iyi. Piksel yoğunluğu 24 inç full hd bir monitörde olduğu gibi. Ofisimde CG319X ColorEdge kullandığım için piksel yoğunluğu bana az geldi. Ekran çok parlak, ölçtüm ve tepe noktada 607nit çıktı. Ekranın iç malzemesi kaliteli ama dışında HDPE plastik kullanılmış, sevmedim. Metal gibi görünmesini istemişler ve bu efekti en kolay bu plastik türünde uygulayabilirlerdi, anlıyorum ama akrilonitril bütadien üzerine alüminyum giydirilmiş EIZO monitörden sonra dokunurken rahatsız edebiliyor. Her neyse, hammadde fetişini geçip renk değerlerine gelelim. sRGB %99 denmiş, %121 ölçtüm. Adobe RGB %99 demişler, %99.7 ölçtüm. DCI-P3 %99 demişler, net %100 ölçtüm ve NTSC(1931) %132 ölçtüm. Delta E en zorlanmış şartlarda 1.32 olarak ölçtüm, gerçekten de 2'den düşük. Peki bunlar ne anlama geliyor? Renk anlamında sizi tatmin edecek, 80cm+ uzaklıktan bakarak (tam olarak 94cm ama olsun) retina etkisiyle kullanabileceğiniz, yüksek yenileme hızına sahip bir monitör demek oluyor. Arada kalmış, fiyat performans odaklı bir ürün olmuş diyebilirim. Açıkçası profesyonel baskı ve dijital tasarım işlerinde bu monitörü referans almayacağım ama evde çalışmak için mükemmel ve fiyatı harika. Ürün içeriği de dolu dolu ve paneli kaliteli. Kendinizi kandırmadan, en iyi ürün en iyi sonucu çıkarır diyerek tasarıma henüz heves etmişken profesyonel ürünleri almaya çalışmayın, elinizde kalır söyleyeyim. Özetle; + Renkler mükemmel. + Delta E düşük + Tasarım da yaparsın, oyun da oynarsın, film de izlersin + Hood sayesinde yansımalar dert olmaktan çıkar, iyi tutuyor + Şık tasarımı ve MysticLight ile çalışma ortamını süslersin + Gelişmiş OSD ile monitörden sonuna kadar faydalanırsın eksiler: - Referans olamaz, tasarım işinden ekmeğini çıkaran profesyonellerin bir numaralı monitörü olamaz - Local Dimming berbat, HDR işini de unutun, berbat. - En düşük parlaklıkta bile parlak. Çok parlak

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün için degerlendimemi daha önce yapmıştım zaten. Ölü piksel çıktığı için değişim talep etmiştim ve hemen değişim yapıldı. Ürün zaten kalitenin somut örneği. Hepsiburadanın'da sattığı ürünün arkasında durmuş olması ve müşteri talebine anında karşılık verilmesi birkez daha iyi ki Hepsiburada dedirtti. HEPSIBURADA'ya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün alınabilecek en iyi monitör, gerçekten inanılmaz derecede kaliteli bir ürün bildiğimiz MSI aslında. Ama ben değişim talep etmek zorunda kaldım ürünümde ölü piksel mevcut olduğu için. Umarım biran önce yeni ürünü gönderirler Hepsiburada kalitesinide görmüş oluruz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün sağlam bir şekilde aynı gün teslimat ile geldi. Kutulama iyidi. Özellikleri anlatıldığı gibi ve tasarımcılar için üretilmiş güzel bir monitör. Hood'u kendiliğinden üzerimde duracak gibi değil fakat zaten çoğu kişi kullanmaz. Çeşitli ayar ve detayları var, fakat pcde ses çıkışı gözükmesine rağmen dahili hoparloru yok. Ek olarak HDR''ı yüksek olmasına rağmen biraz soluk geldiği için kapalı tutuyorum, hareketli wallpaperlarda ekranda dalgalanma oluyormuş hissi veriyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.07.2022
    Görüntü gelmedi.

    Ürünü çalıştırdım her zamanki çalıştırdığım bilgisayarıma taktım ekrana hiçbir görüntü gelmedi. İç ışığı yandığı halde ne bir sinyal yok ne de ekran menüsünü göstermiyordu. üründe herhangibir görüntü yoktu. 2 Saat çalıştırmak için uğraştım fakat iade ettim başka bilgisayara dahi takıp denedim sonuç değişmedi. Ürünün büyük ihtimalle panele giden iç sinyal kablolarının montajını yapmamışlardı çünkü ürün sıfır hiç açılmamış bir üründü fabrika hatası olduğunu düşünüyorum..

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün ekran kalitesi çok iyi MSI kalitesi gerçekten

  • Trendyol aracılığıyla, 20.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güvenle alışveriş yapabileceğiniz, güvenilir ve ilgili bir satıcı. Ürün çok iyi bir şekilde ve zamanında kargolandı. Her zaman alışveriş yapabileceğim bu mağazayı keşfettiğim için Trendyol'a da teşekkür ediyorum. Satıcıya puanım 10 üzerinden 10.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle ürünün genel olarak tüm teknik özelliklerinden oldukça memnunum. Yalnızca tek şikayetçi olduğum durum, ürün görsellerinde 'monitor hood' ismi verilen aparat bulunmasına rağmen paket içerisinden çıkmadı. Satıcı konu ile ilgili yardımcı olamayacağını, dilersem iade edebileceğimi söyledi fakat ürünün fiyatı ben aldıktan sonra oldukça artmış olduğundan iade edip yenisini de alabilecek durumum olmadı. Onun dışında özellikle renk açısından baya iyi bir ürün. Başta çok büyük geldi ekranı ama zamanla alıştım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü almadan önce baya bi incelemiştim , zaten ürünün iyi olduğunu biliyordum, benim korkum gelen cihazda ölü pixel çıkması yada teşhir ürün göndermeleri yönündeydi. ürün sıfır açılmamış pakette sağ salim geldi. tertemiz ölü pixel her hangi bir sorunda çıkmadı . satıcıdan güvenle alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet başarılı teknik özelliklerinden göreceksiniz. Ben sadece eksi olabilecek bir kaç özelliği yazayım. Genelde düşük ışık da kullanıyorum ekranları uzun süre kullandığım için, bu ekranın en düşük ayarı bile bana fazla aydınlık geliyor özellikle gece kullanımında. Renkler biraz fazla güçlü ve kırmızı yönüne kayık profesyonel kullanım baskı vs için bir kalibre etmek gerekir. Birde biraz ağır bir ekran çok hareket ettirecekseniz önemli olabilir. Ben güçlü bir kol aldım vesa ile bağladım memnunum. Dahili bi hoparlörü de olsa iyi olurdu. Diğer her şey teknik özelliklerdeki gibi güzel.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.06.2021
    F/P monitörü

    Ürünü tercih etmemde ki en büyük etken IPS, 32" 165hz ve en önemlisi de düz ekran olmasıydı. Bunların haricinde ayak yapısından dolayı ekranın sağa sola dönmesi ve yükseklik ayarının olması almam için 2. nedenimdi. Ürün kurulumu gayet kolay, ürün başlarda oldukça büyük geliyor ama 1-2 güne alışılıyor. Oyunlardaki performansı eşsiz, renk kalitesi profesyonel kullanıma oldukça uygun. MSI, sana da bir mesajım var; bu büyüklükte IPS 144hz 4k ekran bekliyoruz artık senden. amazzonada aryıca karşılaştığım soruna gösterdiği hassasiyet için teşekkür ediyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.06.2021
    Efsane

    Gerçek ve Doygun renklerin yanına birde 165 Hz 1ms Tepki süresi. Hem profesyonel hemde gaming ikisi bir arada monitör olmuş. En büyük artısıda bu iki özelliği aynı anda barındırıp uygun fiyata satılması. Tşkler Msi Tşkler amazzon.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli tavsiye ederim.Muadillerine göre fiyat performans ürünü

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI PS321QR Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI PS321QR Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat