Creative EP-630 Beyaz Kulaklık Yorumları

Creative EP-630 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(141 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.12.2016
    Kötü.

    ses kalitesi iyi değil bas hiç iyi değil özellikle yüksek seslerde kulak tırmalıyor almayı düşünenlere tavsiyem başka alternatiflere yönelin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.12.2016
    Beş Yıldız

    Dış ortam seslerini tamamen engelliyor. Kulak içi boyutlarına bağlı olarak seçebileceğiniz 3 farklı kulaklık başlığıyla beraber geliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2016
    süper

    kulakiçi kulaklık çıktığından beri ben bu kulaklığı kullanıyorum, eskiyor yine bunu alıyorum birine lazım oluyor git bunu al diyorum. fiyatı iyi ses kalitesi iyi ürün sağlam

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.10.2016
    Fiyatının çok üstünde bas kalitesi

    Bas: 12/10 Tiz: 7/10 Sahne: 6/10

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2016
    Harika

    Ürün 2 güne elime geldi. Fiyata göre gerçekten harika bir kulaklık tavsiye ediyorum. Satıcı mağazayada çok teşekkürler gerçekten hızlı elime geçti.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2016
    Harika bir ürün

    Ürünü ilk olarak üç yıl önce almıştım. Şimdi tekrar sipariş ettim. Müzik dinlemek için fiyatına göre oldukça kaliteli bir ürün özellikle basları çok iyi. Kabloları ince ama yumuşak bu nedenle ben kopma sorunu yaşamadım. Birkaç gün önce tek kulaktan ses gelmemeye başladı ve tekrar aynısından sipariş ettim. Yine bozulursa yine aynısını alırım...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2016
    GÜZEL BİR ÜRÜN FİYAT PERFORMANS ÜRÜNÜ.

    BİLGİSAYARDAN FİLM İZLEYEN BİRİSİ OLARAK ESKİ KULAKLIĞIMDA ÇOĞU SESİ DUYMADIĞIMI ÖĞRENDİM. MÜZİK OLARAKTA SESLER GAYET GÜZEL . KULAĞI SON SESTE DAHİ RAHATSIZ ETMİYOR VE DIŞARIDAN GELEN SESİ KESMEDE BAŞARILI BİR KULAKLIK.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2016
    ses kalitesi gayet üst düzey

    Ürün elime yeni ulaştı flac müzikler ile denedim gayet iyi. Ürünü almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2016
    güzel

    on numara ses kalitesi var ama kablosu çok ince biraz kalın olsaydı daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2016
    SÜPER SES

    ÇOK KULAKLIK DENEDİM BÜTÜN İYİ MARKALARI KULLANDIM GERÇEKTEN BU FİYATA BU BASS VE TİZLER MUHTEŞEM TEK GEÇERİM BAZI ARKADAŞLAR ORTA SES YOK DİYE YORUM YAPMIŞLAR KENDİLERİNE KATILMIYORUM BELKİDE KULLANDIKLARI CİHAZDAN KAYNAKLANIYORDUR MUHTEŞEM SESİ VAR ORTA SESLER YERİNDE BASS VE TİZ ZATEN SÜPER ALCAK ARKADAŞLAR BAŞKA KULAKLIK BAKMASINLAR SONY SUPER BASS KULAKLIKTAN BİLE HARİKA BASS TONU VAR ARTI OLARAK SES SEVİYESİ MUHTEŞEM VE SESTE MİNUMUM BOZULMA BİLE OLMUYOR KISACA 10 NUMARA

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2016
    Mikrofon

    Ses kalitesi enfes ancak mikrofon kesinlikle olmalıydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.01.2016
    Bu fiyata müthiş

    Ama şöyle bir sorun var kulaklığı ilk kullandığımda 30 tllik kulaklığımın bile daha kaliteli ses verdiğini düşünüyordum basslar iyidi bahsedildiği kadar değil diyordum birazda hayal kırıklığı tabi. Ama 1 haftalık burn in sonrası bile dinlediğim kulağıma inanamadım. Kulaklık müthiş açıldı. Burn in olayının daha önce bu kadar etkilediğine şahit olmamıştım. Bassların müthiş baskısı tizlerin netliği(tizler düzeltilmeyince son seste kafa tırmalıyo ama) vs. Rootlu android telefonum viper4 kullanıyorum sizde kullanın kulaklığın kalitesini sonuna kadar alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.12.2015
    tiz ses çok fazla

    ilk önce yapilan yorumlarin çoğuna baktim 400 üzeri yorumdan çok az nadir kotu olduğuna dair yorumlar okudum. ilk basta marka creative olması ve bilindik bir marka olması adına içim rahat lakin bass kendimce yeterli olmasına rağmen aşırı derecede tiz ses var yüksek seste kulağınızı rahatsız edebiliyor onun haricinde güzel bi ürün tavsiye edilebilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2015
    Çok iyi..

    Kulaklığı pazar gece verdim salı öğlen elimdeydi..Denedim hemen...İlk şunu söyliyim kulağa iyi oturuyor acıtmıyor..Ses zaten çok çok iyi...Yanlız sesin iyi çıkması için kulağa tam oturması gerekiyor kulaklığın..Oturmadımı o derin bass sesini alamıyorsunuz... Tavsiye ederim herkese...

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.04.2015
    yorumlar çok abartılı, ürün orta kalite

    Yaklaşık iki sene önce "çok iyi" yorumlarına bakarak almıştım ama kullanınca orta kalite den öteye gidemediğini gördüm. Burn-in süresi geçtiği halde değişen pek birşey olmadı. Teknik olarak değerlendirmek gerekirse, alt frekanslar oldukça yoğun, ama dengesiz bir ses yelpazesi var. Müzik sadece bas ve tizlerden oluşmaz. Orta sesler de vardır ve müziği tamamlayan odur. Müzikten keyif alabilmek için 20 HZ ile 20000 KHZ arasındaki ses dağılımının dengeli olması gerekir. Baslar (alt sesler): Bas 20HZ den başlar ve yukarıya doğru gider. 20 HZ insan kulağının duyabileceği en alt frekans olarak değerlendirildiği için 20 HZ dedim. Bu kulaklıktaki baslar genel olarak daha baskın. Ayrıca bu baslar, alt frekanslarda daha ağırlıklı. Yani derin ve yoğun baslar hakim iken, daha sert bateri davulu gibi baslar sonük kalıyor. Alt frekans basları oldukça tatmin edici ve güçlü, ancak dediğim gibi müzikten geNel olarak zevk almak için iyi değil. ÇOĞU KİŞİ BU BASLARA TAV OLUP KULAKLIĞI MÜKEMMEL OLARAK DEĞERLENDİRİYOR. Orta sesler: Orta sesler çok zayıf, neredeyse kötü. Hip hop ta dahi belli olan bu durum, trance müzikte iyice belli oluyor. Mesela bir okestra müziği dinlendiğinde çok mat bir orta ses alınıyor ve keyif alınamıyor. Tizler (Yüksek sesler): Tizler de yine orta ses gibi oldukça mat, ama orta ses kadar başarısız. Değil. Daha kabul edilebilir bir seviyede ama kesinlikle iyi demek için yeterli değil. GENEL: Dikkatli bir kullanıcıyım ancak ona rağmen, jakı muhafaza eden yumuşak lastik 1 yıl sonra yarıldı. Kablo orta yumuşaklıkta ama zamanla sertleşti (rahatsız etmiyor). 3 boy kulak içi lastik var, bana orta boy oldu ama onu da iyi ses almak için ince ayar yaparak kualağa yerleştiriyorum. ÖZET: Müzikten, müzik sistemlerinden anlamayan birisi için gayet tatmin edici bir klaklık. Baslara bakarak "mükemmel" diyecek çok kişi olacaktır. Ama gerçek müzik zevki için orta kaliteden yuları değil.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.04.2015
    f/p ürününden fazlası

    Ses kalitesi gayet iyi. Burn in sonrası çok çok daha iyi olur. Kablosu ince ama yumuşak olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Bu fiyat araliginda alınabilecek en iyi kulaklık kesinlikle.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2015
    Hızlı kargo olması hoşuma gitti

    Ayrıca bu fiyata bu kalitede başka bir ürün alamazsın

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.04.2015
    Alınması gerekilen bi ürün

    Ürünü uzun zamandır kullanıyorum ve gerçekten performans açısından çok çok iyi kesinlikle herkese tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2015
    f/p ürünü

    Birkaç gündür kullanıyorum kablosu hariç hiç bir kötü yönünü görmedim. Kulağıma tam oturuyor şuana kadar kulaktan düşme sorunu yaşamadım. Tam oturduğunda çok iyi bass alabiliyorsunuz. Ama bence kablo hor kullanıma uygun değil gerçekten anlamsızca kalitesiz kablosu var özellikle jak kısmında. Hepsiburadaya hızlı gönderim için teşekkür ediyorum üründen ve alışveriş kolaylığından memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.03.2015
    güzel ses

    Sesi güzel kulaklıkların. Çok da dayanıklı, aylardır hor kullanımda bile herhangi bir sıkıntı yaşamadım. fiyat performans çok iyi bence.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative EP-630 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative EP-630 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat