Beko 9630 Kex Buzdolabı Yorumları

Beko 9630 Kex Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.06.2022

    Beko buzdolabı nın karantisi Mart ayında bitmiş.Bu arada dolap birinci arızası elektrik bölümünde yani besleme ve dağılım ünitesinde oldu ikincisi arızası ikincisi senesi başlarında mator ve gaz arızasından mator soğutmayınca servis götürüp sorun çözüldü.şimdi ise Garanti bitmiş Mart ayında mator çalışıyor alt soğuk üst sebzelik sıcak iki gündür dolap fişini çekip bekliyor um.belki çalışır bu dolap işime yaramadı sanki haram param var 5000 TL.vedim iki sene evvel ben hakımı helal etmiyorum.iki senede 3 arıza .şimdi bu dolap 10ile 12 TL.ben düştüm siz düşmeyin.12Haziran 2022.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 14.11.2020

    630 lt beko buzdolşabı aldım. 20 günde arıza yaptı. helekopter gibi çalışıyor, servis ise mutfak sıcaktır o yüzden diyor. sakın almayın. ben mağdur oldum ÇOK KÖTÜ

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.09.2019

    Buzdolabı güzel ve geniş fakat dondurucu kısmındaki soğutucu vantilatör sürekli çalışıyor ve gece gündüz çok ses yapıyor. Kullanma kılavuzunda bir bilgilendirme yok. Yardımcı olabilirmisiniz? Şimdiden teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: "taşıma sırasında buzdolabını düşürdükleri için taşıma firmasından para tazminatı aldık dolabımız biraz küçüktü çok fazla eşya almıyorud bizde daha büyük bir dolap almak istedik kararımız bu oldu harika dolap beğendik hızlı ve güvenilir adres"

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2018
    Üç Yıldız

    ürün güzel ama gereğinden fazla soğutuyor yaz ayında bile mecburen tatil moduna alıyorum kışın içindekiler tatil modu olmasa donuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2017
    Süper ürün

    Ürün 74 d x 81 gx 182 y boyutlarında . Çok sessiz ve az enerji sarfediyor. Derin dondurucu ihtiyacı kalmıyor. 4 kişilik aileye büyük gelebilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko 9630 Kex Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko 9630 Kex Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat