Kenwood VC1700 Elektrikli Süpürge Yorumları

Kenwood VC1700 Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 03.10.2012
    çok kullanışlı bir alet harika.

    ürünü kullanıyoruz çok begendik herkese tavsiye ediyorum. emiş gücü süper temizlemesi kolay, bir ürün.kullanımı çok pratik koltuk ve kanepe temizliği de ayrı bir avantaj.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2011
    kötü

    ürünü pratik ve sessiz yazdığı için almıştık. ancak sessiz yazması çok çok komik çünkü normal bir elektrik süpürgesinin sesinin 3 katı daha fazla gürültülü. ayrıca düzenli ve sık kullanımda filtresi çok çabuk bozuluyor ve değiştirmek gerekiyor ancak filtre yetkili serviste neredeyse makinenin yarısı fiyatına! tek artısı çok ağır değil, süpürmesi kolay. ama bence uzak durulması gereken bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2011
    TAVSİYE EDERİM .

    DİK SÜPÜRGE OLUŞUNDAN KULLANIMI GAYET PRATİK . EMİŞ GÜCÜ ALIŞAGELMİŞ SÜPÜRGELERİ ARATMIYOR . YIKANABİLİR TOZ HAZNESİ TORBA MASRAFINDAN SİZİ KURTARIYOR . FİLTRE DE YIKANABİLİYOR . ZAMANLA DEĞİŞTİRMEK GEREKİYOR . BU TİP SÜPÜRGELERİN TÜMÜNDE OLDUĞU GİBİ GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞIYOR . KABLO BİRAZ DAHA UZUN OLABİLİRDİ . DİK DURABİLDİĞİ İÇİN EVİN HERHANGİ BİR KÖŞESİNDE KOLAYLIKLA MUHAFAZA EDEBİLİYORSUNUZ . DAHA YÜKSEK FİYATA DAHA ÖZELLİKLİSİNİ ALABİLİRSİNİZ MUTLAKA . BEN BU FİYATA BU ÜRÜNÜ TERCİH ETTİM VE MEMNUNUM ....

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2011
    henüz daha kötüsünü görmedim

    ürünü ergonomik olduğunu düşünerek(ayrıca markasıda çekici ) aldık.ancak aldıktan sonra hiç te kullanışlı olmadığını gördük.fırçalı olan kısmı her fırsatta düşüyor.(hatta japonla yapıştırdım). sonuç:paranız fazla geliyorsa alın.sevmediklerinize armağan edin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2010
    Aldığıma pişmanım

    Aslında sulu bir elektrikli süpürgemiz vardı ama bunu pratik olsun diye almıştık. Pek fazla kullanamadık (doğrusu 10 kere bile kullanamadık) ve hiçte pratik bir ürün değil. Süpürge çalışırken çok gürültülü sesi o kadar fazla ki yanındaki kişinin kulağına bağırarak konuşsan bile duymuyor, ayrıca sesinden çocuklarda korkuyor. Bir kaç kullanımdan sonra birde temizliğine dikkat ettiğimiz halde çok kötü bir koku ve toz çıkartmaya başladı. Sonuç olarak bu üründen memnun kalmadık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.08.2010
    hiç ergonomik değil pişman oldum

    ürün hiç beklediğim gibi çıkmadı sesi çok fazla..en büyük dezavantajı hiç ergonomik olmayışı,asla manevra yapamıyor kalas gibi saçma bir alet aldığıma çok pişmanım pratik olsun yormasın günlük temizlik için diye almıştım ama thomas temizlik robotum bile daha az yoruyor!

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2010
    Aslına bakarsanız fena değil ile kötü arası.

    Olumlu yönleri : 1) Çok yer kaplamıyor. 2) torba derdi yok. Olumsuz yönleri : 1) Çok gürültülü. 2) Hiç ERGONOMİK değil. (Kullanımı boyutuna göre hiç rahat değil, Kablosu rahat hareket etmesine engel oluyor,manevra yeteneği çok zayıf, kullanırken yoruyor insanı.) SONUÇ: Aldığıma pişmanım

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.04.2010
    Güzel ama yazan gibi sessiz değil

    Öncelikle ürün açıklamada yazdığı gibi sessiz değil özellikle sessiz seri başka bir model süpürge evde varken buna sessiz dersek ayıp olur! Biraz da bahsedilmeyen özelliklerden bahsedeyim emiş gücü gayet başarılı, ürün dik olarak durabiliyor. 6 metre kablosu mevcut. Çok ağır olduğu söylenemez kullanımı zorlaştırmıyor. 2 adet ek aparatı mevcut, gövdeden ayrılan hortum ile kullanılabiliyorlar. Toz torbasız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2009
    kenwood

    Ürünü yeni aldım. Ama ürün çok kullanışlı ve güzel bir ürün.çok pratik ayrılan hortum sayesinde en dar yerlere bile girebiliyor. Tabi bunun yanında kenwood kalitesinide unutmamak gerek.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kenwood VC1700 Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kenwood VC1700 Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat