Homend Royaltea 1742H 1850 W 1 lt Demleme Çay Makinesi Kırmızı Yorumları

Homend Royaltea 1742H 1850 W 1 lt Demleme Çay Makinesi Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Hediye aldım umarım beğenmiştir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Öncesindede kullanmıştım tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Severek kullanıyorum,tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet şık ,severek kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Ürün sipariş verdiğim gün elime ulaştı. Muhteşem ötesi bir fiyat performans ürünü. Daha önce Arçelik cam çay makinasını 2 yıl kullandım. Arçelik aldığım 2. Ay termik arıza yaptı. Kaynatma suyu sıcaklığı olarak kesinlikle homend çok üstün. 1yıldır kullanıyorum hala bana hiçbir sorun çıkarmadı. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kalitelu ve şık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: "fiyat performans ürünü Aldıktan 1saat sonra kargoya verildi ve ertesi gun elime ulaştı, bu kadar hız muhteşem. Çok memnun kaldık, oldukça kullanışlı. Demliğin kolay temizlenmesi, akıtma yapmıyor oluşu büyük artı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: evimiz için gitti gidiyordan Homend Royaltea 1742 isimli kırmızı renkte bir çay makinesi satın aldım.Ürün son derece kullanışlı ve etkili.Dakikalar içerisinde çayınızı mis gibi hazırlıyor.Size de tazecik içmek kalıyor.Bu ürün fiyatını fazlasıyla karşılıyor.Eminim bayılacaksınız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: İş yerinde normal çaydanlıkla uğraşmak çok zor oluyordu. Bu ürünü tavsiye üzerine aldık. büyük kolaylık oldu bizim için. Sürekli çay demlemekten kurtulduk.Su kaynatma ve çay demleme hazneleri oldukça büyük. Günün büyük çoğunluğunda idare ediyor bizi.Su tamamen kaynadıktan sonra kendi otamatik atıyor ve hafif ayarda kaynamaya devam ediyor.Böylelikle istediğiniz her an sıcak çay içebiliyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün elime ulaştığın da birkaç kez üst düğmesi tıklıyorum geri attı tıklıyorum geri attı ve kaynatmıyordu daha sonra sağa sola çekince biraz kaynatır gibi oldu suyu fakat şuan resmen elimle tutmak zorunda kalıyorum ve asla kendi kendine suyu ısıtmıyor üst düğme de bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. İade ve ya değişim kaç gün için geçerli çünkü şuan ürünü resmen kullanamıyorum.. Çok beğenerek almıştım üzücü bir durum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    Beğendim

    Olumlu yönleri: Tavsiye üzerine aldık. Güvenilir markadır ve rahatlıkla kullanılabilecek bir üründür. İhtiyacı olanlar için tavsiye edebiliriz. Uygun fiyatlardan indirimli olarak da satın alabilirsiniz. Avantajlı ürünlerden aldık ve oldukça da memnunuz . Teslimat süresi oldukça hızlı ve çok iyi sarıp sarmalamışlar. Buradan kendilerine teşekkür ediyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün demlik kapağı kapanmıyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Beğendim tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Royaltea 1742H 1850 W 1 lt Demleme Çay Makinesi Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Royaltea 1742H 1850 W 1 lt Demleme Çay Makinesi Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat