Homend Functionall 2842H Multi Blender Set kırmızı Yorumları

Homend Functionall 2842H Multi Blender Set kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü kullanmadım, performans değerlendirmesi yapamam ama ürün kalitesi çok kötü bence. Plastiği ve metal kısmını beğenmedim. Açıp kapatırken parçalar kırılıverecekmiş gibi bir his oluştu

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaşar peynir rendeleme hariç gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.08.2021
    harika

    Olumlu yönleri: beklentileri karşıladı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: "Fiyat performans açısından gayet ihtiyacı karşılayan bir ürün. Haznesi makul boyutta. Motor gücü gayet iyi. Kesinlikle tercih edilebilir. Yorumlara güvenerek aldık ürün elimize ulaştı denemesini de yaptık gayet güzel ve kullanışlı.Teslimatta sorun yaşamadık. Kargo hızlıydı. Ürün cok güzel paketlenmisti. Cok yer kaplamıyor ve cok kullanıslı bir ürün tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Homend Functionall 2842H Multi Blender Set kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Homend Functionall 2842H Multi Blender Set kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat