Beko TRB 5986 Toz Torbalı Süpürge Yorumları

Beko TRB 5986 Toz Torbalı Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Çocuklar sürekli etrafa bir şeyler döktükleri için elektrik süpürgesinin çekme gücü benim için çok önemliydi. Bütün süpürgeleri inceleyip araştırdım. Sonunda da Beko TRB 5986 B modelini gitti gidiyor sitesinden sipariş verip aldım. Hem kablolu hem de toz torbalı bir elektrik süpürgesidir. İstediğiniz her temizlik için içerisinde uygun başlık aparatları bulunuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.06.2021
    memnun kalmadım

    Olumsuz yönleri: Makinamın torbası bittiği için sipariş verdim. 10'lu paket olması oldukça işime yarayan bir özellik oldu. Sürekli makina torbası aramak zorunda kalmayacağım. Kargodan torbalar geldi.Makinaya taktım kullanmaya başladım ancak makina çekmemeye başladı.Makinayı bir açtım.Tozlar torba dışında her tarafa yayılmış Diğer torbaları da denedim. Aynı şekilde onlarda sorunlu. Memnun kalmadım. Tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    tavsiye edetim

    Olumlu yönleri: Evin temizliği benim için çok önemli. Evin tam anlamıyla temizlenebilmesi için de sağlam bir elektrikli süpürge gerekiyor. Hem çocuklarımızın hem de bizim sağlığımız için önemli bir durum. Bunun araştırmasını yaparken Beko elektrikli süpürge ile tanıştım. Yüksek çekim gücü ve uygun fiyatıyla tam bizim eve göreydi. Uzun süredir kullanıyorum ve çok memnunum. Almak isteyenler tereddüt etmeden alabilirler. Ailecek severek kullanıyoruz. Beko elektrikli süpürgeyi tavsiye ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Beko TRB 5986 Toz Torbalı Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Beko TRB 5986 Toz Torbalı Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat