Tefal TW7260 Kahverengi 5 Silence Force Cyclonic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Tefal TW7260 Kahverengi 5 Silence Force Cyclonic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 06.06.2023
    Başarılı

    Eski makinemiz bozulunca muadili olarak bunu aldık. Mağazalardan daha ucuza geldi. Memnunuz. Ses düzeyi oldukça düşük.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2022
    Çok sessiz

    Ürün çok sessiz bir şekilde çalışıyor. Günün ilerleyen saatlerinde bile kısa süreli çalıştırılabilir. Ayrıca çekim gücü ve hafifliği de çok iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 05.01.2022
    Yeterli

    Öncelikle kargolama hızı müthiş 1 günde ve sağlam geldi. Onun dışında o kadar çok süpürge araştırdım ki en ideali bunu buldum. Hem hafif, sesi az, aparatlar kedili ev için yeterli, halıları iyi tutuyor, ileri-geri rahat gidiyor, shaggy halılarda da iyi bir de uzun ömürlü olursa harika. Bir süpürgeye adı var diye 7.000 vermeye değmez..

  • Amazzon aracılığıyla, 26.11.2021
    Sessiz güçlü

    Memnunum

  • Amazzon aracılığıyla, 25.09.2021
    Kalite

    Deneme olarak kullandık çok memnunuz bir suru aparatı var uyduruk yapmamışlar bazı makinelerde aparatları çok basit oluyor ama bu cihazda çok dikkatli seçilmiş ve yapılmış herşeyin den memnunuz suan için gayet başarılı bir cihaz boyut ve kullanımı çok güzel kimseyi uzmucek standartlarda

  • Amazzon aracılığıyla, 11.09.2021
    Tavsiye ederim

    Ürünü bugün getirdiler, hızlı kargo için teşekkürler. Gelince hemen kullandık ve sonuç Süper. Halının üzerine resmen yapışıyor. Süpürebilmeniz için kuvvet uygulamanız lazım, almak isteyen hiç düşünmeden alabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal TW7260 Kahverengi 5 Silence Force Cyclonic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal TW7260 Kahverengi 5 Silence Force Cyclonic Toz Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat