Karcher VC 4S Cordless 500 W Kablosuz Şarjlı Süpürge Sarı-Siyah Yorumları

Karcher VC 4S Cordless 500 W Kablosuz Şarjlı Süpürge Sarı-Siyah yorum ve tavsiyeleri

(45 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) harika

    Olumlu yönleri: kedimin tüylerini çok güzel topluyor pratik kullanışlı teşekkürler

  • Teknosa aracılığıyla, 23.03.2022
    Genel Temizlikte Sağ kolum oldu

    2 kedili evimde her gün kullanıyorum. Kablosuz ve torbasız olması ve eco modda bile taş ve parke zeminleri gayet güzel çekmesiyle çok faydasını görüyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 17.02.2022
    çok hızlı teslim edildi

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] ürün çok hızlı teslim edildi.montaj çok kolay oldu.ilk kullanım çok başarılı.

  • Teknosa aracılığıyla, 09.02.2022
    Tek Kelime Muhteşem

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Uzun zamandır kullandığımız ürün kalitenin marka ile birleştiği bir ürün, Lityum Akü olması sebebi ile çok hafif turbo güçte 12dk eko modda yaklaşık 55-60 dk çalışıyor. Aklınıza gelecek her kiri rahatlıkla vakumluyor ve eviniz ter temiz kalıyor. Kesinlikle öneriyorum, İyi ki Karcher İyi ki VC 4S.

  • Teknosa aracılığıyla, 19.01.2022
    harika ürün

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] arkadaşımın önerisi ile bu ürünü tercih ettim, kargo çok hızlıydı. Ürüne bayıldım, hiç yormadan temizliğimi yaptım, çok hafif ve yürür gibi temizliyor, makineyi kullanmak çok kolay, toz alma aparatını kullandıktan sonra baktığımda bez ile toz almaya bile gerek kalmamıştı. İlk defa evimi bu denli temiz hissettim, umarım memnuniyetim yıllarca sürer, kesinlikle tavsiye ediyorum, teşekkürler Karcher:)

  • Teknosa aracılığıyla, 09.12.2021
    Beklentilerimizi karşıladı (Ürünü satın aldı)

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Ürünü incelemeler sonrası kur artışlarına denk gelmeden iyi zamanda, iyi fiyata almıştık. Aldığımız dönemde en yakın özellikte diyebileceğimiz dyson v8 in yarı fiyatı idi, max güçte çalışma süresi.. Vb bir çok konuda da teknik bilgilerde üstündü. Çekiş gücü, şarj.. Vs bir çok konuda gayet iyi, motorlu başlık aparatı bağlantı noktası bazı açılardaki kuşşanımlarda momenti üstlenip acaba zarar görür mü diye düşündürüyor ama yorumlarda 1 tane kırılma şikayeti görmüştüm, o da etkilemiş olabilir bu hissiyat konusunda. Umarım performansı düşmeden uzun süre kullanabiliriz. Teşekkürler karcher :)

  • Teknosa aracılığıyla, 08.12.2021
    Fiyat performans ürünü (Ürünü satın aldı)

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Artıları: Malzeme kalitesi, Çekim gücü, Hafif ve pratik kullanım, Dönen fırçanın pislik tutmaması, Düşük devirde bile temizlemesi, Stand kullanışlılığı. Eksileri: Pilin ne kadar kaldığını göremiyorsunuz, Şarj soketi yapısı farklı bir soket, takmak için bayağı uğraşıyorsunuz. Bunun yerine manyetik veya yuvarlak soket kullanılabilirdi, Adaptörün kablosu çok sert bu yüzden toplanamıyor dağınık kalıyor, Toz haznesi küçük kalıyor hemen doluyor, ayrıca tek tuşla kapağını açıyorsunuz fakat içindekiler dökülmüyor el ile müdahele gerekiyor.

  • Teknosa aracılığıyla, 08.12.2021
    Kaliteli ve kullanımı rahat (Ürünü satın aldı)

    Kullanımı çok rahat ve kaliteli kargo son derece özenli olarak geldi

  • Teknosa aracılığıyla, 06.12.2021
    gayet iyi (Ürünü satın aldı)

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] ben bu üründen çok memnunum herkese tavsiye ederim ...

  • Teknosa aracılığıyla, 05.12.2021
    Çok hafif (Ürünü satın aldı)

    Ürün benim beklentimi karşıladı. Süpürme işlemi dönen tekerlekler sayesinde olukça kolay. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 03.12.2021
    Hafif hiç yormadan kendi işini yapıyor (Ürünü satın aldı)

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Müşteri hizmetlerinin göstermiş olduğu ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 29.11.2021
    aşırı pratik (Ürünü satın aldı)

    Ürün aşırı hafif kullanışlı ve özellikle halı vb üzerinde remen kayıyor 2 yaşında çocuğum oyun oymar gibi evi süpürüyor. çekim gücü vakumla olmadığı için çalışırken ekstra güç harcatmıyor. döner başlığı sayasınde tüm pisliği içine alıyor. özlellikle ve özellikle saçlar için kullanan herkes memnun kalacaktır. tek dezavantajı max modda 10-15 dk sarjı bitmesi 3,5 saat sarj et 10 dk bitsin sinir bozucu ama hareket kabiliyeti sayesinde tüm evi 10 dk süpürebilirsiniz. genel temizlik için belki normal süpürge kullanabilirsiniz (gerçi dar alanda bile ne kadar toz çıktığı görseniz genel süpürgeyi bir daha çalıştırmazsınız) ama her gün için anlık kırıntı için her an yanımda dursun diyorsanız ve saçlarınızı alsın istiyorsanız alın . ıslak ve nemli zeminde çalıştırmayın çok randımanlı olmuyor. teknik açıdan da uygun değiil. ayrıca toz haznesinin her bir parçasının çıkması da efsane kiri kalıntı kalmadan boşaltıyorsunuz. kullanırken toz çıkmıyor filtreleme özelliği harika.

  • Teknosa aracılığıyla, 27.11.2021
    Diğer markalardan çok daha iyi. (Ürünü satın aldı)

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Düşünmeden güvenle satın alabilirsiniz. Hem fiyat performans olarak hemde kalite açısından iyi bir ürün.

  • Teknosa aracılığıyla, 26.11.2021
    Çok pratik (Ürünü satın aldı)

    1 hafta önce ürünüm aksaklık olmadan geldi, çok memnun kaldım

  • Teknosa aracılığıyla, 23.11.2021
    Kärcher iyidir (Ürünü satın aldı)

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Teşekkürler kärcher bir dünya markasıdır kesinlikle denemeniz gerekir

  • Teknosa aracılığıyla, 22.11.2021
    İki Haftalık Kullanım Sonrası (Ürünü satın aldı)

    İki haftalık kullanım sonrasında Hem pratikliği hem de uzun batarya süresinden memnun kaldım. Özellikle Turbo modun 12dk olması aklımda soru işaretiydi ancak Normal modun çekim kuvveti ve batarya ömrü o kadar iyiydiki Turboyu acil ve önemli bir temizlik için kullandım. Evde 8 sekiz yaşında bolca Tüy döken bir Ankara kedimiz var ve normal süpürge ile artık başedemiyorduk. Bizim için harika oldu. Temizlik yaparken hiç yormuyor ve çok ergonomik gece yarısı bile kullanabilirsiniz sessizliği önemli bir avantaj.

  • Teknosa aracılığıyla, 21.11.2021
    Alırsanız pişman olmazsınız

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Uzun arastırmalar sonrasinda bu süpürgeyi almaya karar verdim fiyat performans ürünü olduğunu söyleyebilirim alçak yerlerin altına kolayca giriyor,manevra kabiliyeti çok iyi,çekiş gücü de tatmin edici Memnun kaldım teşekkür ederim karcher Tek eksik noktası turbo seviyesinde şarjın çok çabuk bitmesi daha uzun çalışmasını isterdim

  • Teknosa aracılığıyla, 20.11.2021
    Yenilikçi ve gelişmiş özellikler (Ürünü satın aldı)

    Kaercher’i tercihimiz uzun bir araştırmadan sonra ortaya çıktı. Aradığımız özelliklerin yanında geliştirdikleri kullanıcı dostu aparatlarıyla tüm sorunlarımıza çözüm üretti. Gücü, performansı ve ergonomik yapısıyla gerçek bir yardımcımız oldu. Teknik servis desteği ve satış personelinin bilgili ve açıklayıcı yaklaşımı seçimimizde önemli bir rol oynadı. Teşekkürler Kaercher

  • Teknosa aracılığıyla, 17.11.2021
    Guzel ve kaliteli ama...

    [Bu yorum bir promosyonun parçası olarak toplanmıştır.] Diğer kablolu süpürgelere istinaden günlük temizlik açısından daha pratik olduğu için tercih ettim. Yani yüzeysel temizlik için pratik olması ihtiyacını karşılıyor ama tam şarjla iki defa evi supurdum. 3.ye elime aldigimda pat diye şarji bitti ve şarjının dolmasını beklemek durumunda kaldim. Böyle olmamasi gerekiyor diye düşünüyorum. Bu yönden hiç pratik olduğunu soyleyemecegim. Her an elinizin altında hazır olmali ki gerçekten hakkını veriyor diye bilelim ama şarjı tam dolmadan şarj edemiyorsunuz ve 3 buçuk saat şarj olmasını bekliyorsunuz. İade etmeyi düşünüyorum

  • Teknosa aracılığıyla, 16.11.2021
    Özellikleri harıka

    Bir ay önce aldım çok hafif çekimi çok iyi yormuyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Karcher VC 4S Cordless 500 W Kablosuz Şarjlı Süpürge Sarı-Siyah kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Karcher VC 4S Cordless 500 W Kablosuz Şarjlı Süpürge Sarı-Siyah yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat