Electrolux EDB6150 4Safety Precision 2400W Buharlı Ütü Yorumları

Electrolux EDB6150 4Safety Precision 2400W Buharlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    BAŞARILI - TAVSİYE EDERİM

    Ütüyü evlenirken almıştım 13 aydır da kullanıyorum. Kablosu kalın ve kaliteli. Ütüyü fişten çekmeyi unuttuğunuzda bir süre sonra kendini kapatıyor ki bence bu çok iyi bir özellik. Delikleri kireçten tıkanmıyor, kuvvetli buhar basınca kireci döküyor. Hazneside kireçlenmiyor kendini temizliyor. Tabanı özellikle böyle seçmiştim çünkü eski kullandığım ütü kaplamaydı ve çizilince kumaşı tutmaya başlamıştı.Bu ütünün tabanı çizilmediğinden ütülerken toplama yapmıyor. Su doldurma kapağı açılınca çeşmeden bile doldurabilirsiniz ağzı çok geniş ve kullanışlı. Ayrıca iki kere elimden yere düşürmeme rağmen hiç zarar görmedi. Ben genelde ütüleri düşürerek bozuyorum :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2020
    uygun fiyat, kaliteli ürün

    uugun fiyat kaliteli marka, kullanılır gayet güzel yapmışlar, pişman olunmaz alındığında

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.11.2019

    Olumlu yönleri: Guzel bir ürün suanlik bir sorun çıkarmadı sadece buhar tuşu zorluyor basarken

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.10.2019
    ELEKTROLUX ÜTÜ

    Ürün gayet güzel kablosu kalın ve baya uzun 360 derece dönme özelliğine sahip yanma yapışma vs yapmıyor ürün fişe takılı unutulsa bile 3 kademeli güvenlik önlemi devreye giriyor kısaca güvenlik açısından oldukça tatmin edici bir ütü kısa sürede teslim edildi ve paketleme ürünün kendi orijinal kutusunda baya tatmin edici şekilde paketlenmişti almayi düşünenler tereddüt etmelerine gerek olmadığı kanaatindeyim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.09.2019
    "İlgili dürüst satıcı"

    Olumlu yönleri: Ürün kaliteli, satıcı yakından ilgili

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2019
    olmamış

    şok buhar tuşu ve sprey tuşu çok yakın basması hiç konforlu değil şok buhar tuşu alanı çok dar ve çok sert parmağı yoruyor diğer özellikleri idare eder ve biraz ağır 1.6 kg + su, olmamış..

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.05.2019
    KALİTELİ ÜRÜN

    elektrolüxün süpergesinden memnun kalmıştık bu nedenle ütü almak gerekince bu markayı tercih ettim..hanım gayet memnun kaldı..malzeme kalitesi tefal ve philipse göre daha iyi..

  • NI1 aracılığıyla, 21.02.2019
    electrolux utu

    beğendim zaten özellikleri ni bilerek almıştım tek bir eksiği var kullanın çağrısı anladım buhar ayarı yok yani ,az , çok ,daha çok , maksimum gibi dereceleri yok .açık yada kapalı . ama performansı süper

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.10.2018
    Çok iyi.

    Daha önce Tefal kazanlı ütü vardı eşimden boşanınca onda kaldı. Evimdeki çoğu cihaz Electrolux olduğu için güvenip aldım güvenimi boşa çıkarmadı. Günlük gömlek değiştiriyorum epey ütü işi çıkıyor fakat bu ütü beni yormuyor. Kırışıklıkları çok rahat açıyor, tasarım güzel ve kullanışlı. Fiyatına göre çok kıyak bir ütü. Tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2017
    Güzel

    Kaliteli bir ürün kırışıklık bile bırakmıyor çok memnun kaldımhızlı kargo için teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux EDB6150 4Safety Precision 2400W Buharlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux EDB6150 4Safety Precision 2400W Buharlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat