AOC İ2269VWM Monitör Yorumları

AOC İ2269VWM Monitör yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2017
    Beş Yıldız

    Beklediğimden çok daha iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.08.2015
    memnunum

    bu monitorun 23" olanini 1 senedir kullaniyorum.son derece şık bir ekran.goruntu kalitesi gayet iyi.bundan sonra aoc den baska marka alacağımi sanmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2015
    Fiyat Performans

    1. Kutudan HDMI ve ses kablosu da çıkıyor. 2. Mat görüntüsü var. MacBook Pro Retina için almıştım. MacBookun ekranı retina kalitesinde olduğu için monitor ona nispeten sönük kalıyor. 3. Monitor öne arkaya doğru ayarlanabiliyor ama yükseklik ayarı yapılamıyor. Benim için çok önemliydi bu özellik ama malesef yok. 4. Fiyat/Performans açısından başarılı sayılabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2015
    Bu Fiyata Daha İyisi Yok

    Sipariş vermeden önce tereddütlerim vardı , kutuyu ilk açtığımda malzeme kalitesi pek hoşuma gitmedi ama fişe takıp çalıştırınca çok doğru bir karar verdiğimi anladım. Piksel hatası veya ışık sızması çıkmadı , görüntüsü çok güzel , ayriyetten belirtilmemiş ama hdmi kablosu içinden çıkıyor ve monitorun üstünde speakerlar mevcut , sesi çok güçlü değil ama idare eder.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.07.2015
    Fiyat Performans

    Alacak olanlar gönül rahatlığıyla alabilir. Bu fiyata ips monitör çok iyi, üstelik diğer markaların aksine hdmi kablo hediye geliyor. 3 yıl garanti. Monitör kapalıyken çerçevesiz gibi çok hoş duruyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
AOC İ2269VWM Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. AOC İ2269VWM Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat