Remington S7300 Wet2Straight  Saç Düzleştirici Yorumları

Remington S7300 Wet2Straight Saç Düzleştirici yorum ve tavsiyeleri

(817 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 24.07.2023
    Harika

    Daha önce kullandığım onca üründen sonra beklentimi düşük tutup sipariş verdim. Birkaç saat düz dursun istedim. Islak olunca iki-üç kere geçmek gerek fakat kuru ise tek sefer yeterli. Saçı yıkamadan 3 gün bozulmuyor . Fön masrafı düştü sayesinde.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    Önermiyorum

    Remington kalitesi yok. Eski Remington urunum tek seferde dumduz yapıyordu, bunda ise bir kaç kez yapmak gerekiyor

  • Amazzon aracılığıyla, 03.04.2023
    Remington yanıltmadı!

    Dalgalı, uzun, çok ve inatçı saçlara sahibim. Bu ürünü tercih etme sebebim saçlarım nemliykende kullanabilecek olmamdı. Remington markasını tercih etme sebebim ise öncesinde bilinçsizce şansıma denk gelip aldığım Remington marka saç düzleştiriciyi 8.5 yıl boyunca problemsiz şekilde kullanmış olmamdı. Dile kolay.. Marka kaliteli ürünler üretmeye devam ettiği sürece her daim ilk adresim olacaktır. amazzon satıcılı olarak sipariş verdim 1 günde elime ulaştı. Nemli saçımı tamamen düzleştirmesi yarım saatimi aldı ( bahsettiğim gibi saçlarım uzun, yoğun ve inatçı ortalama uzunlukta bir saça sahipseniz muhtemelen 10-15 dk yeterli olacaktır.) Remington ile model verilen saç zaten bozulmaz :) fönü bozmak için yıkamanız veya saçı bir şekilde nemlendirmeniz gerekir; bu olmadığı taktirde saçınız ilk modellediğiniz şekilde kalıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.02.2023
    Güzel ürün

    Islak saçta kullanmayacağım için boşuna bu modelini aldım ama genel olarak çok beğendim 2 kere üstünden geçince saçı dümdüz yapıyor, brni yormuyor ama şunu da belirteyim saçım az ve ince telli kalın ve gür saç için ne kadar işe yarar bilemiyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 04.02.2023
    Güzel ürün

    Gerçekten çok güzel bir ürün kıvırcık saçlarımı çok güzel düzleştirdi tereddüt etmeden alabilirsiniz bu fiyata muhteşem. Hızlı teslimat için de teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.01.2023
    Çok güzel

    Çok iyi bir ürün. Gerçekten ıslakta denedim saçları düz yapıyor zarar vermedi. Çok beğendim

  • Amazzon aracılığıyla, 08.01.2023
    Hediye

    Hediye aldık çok beğenildi. üstünde su buharı için delikler var. Diğerlerinden tek farkı bu. başka numarası yok :)

  • Amazzon aracılığıyla, 30.12.2022
    Harikaa♥️

    Saçı nemliyken bile o kadar güzel düzleştiriyor ki elektriklenme bile yapmıyor. Düzleştirdiğim saçı 2 gün bozulmadan kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.11.2022
    Muhteşem.

    Çok iyi ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.09.2022
    şık tasarım

    Eşim için almış olduğum ürün ile ilgili eşimin yorumları; çok çabuk ısınıyor, kontrol düğmelerinin yan tarafta oluşu kullanım konforunu arttırıyor, havlu ile kurutulmuş nemli saç çabucak düzleşiyor. Kargo ve paketleme çok iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 10.09.2022
    2. Düzleştiriciyi alıyorum

    Üzün ertesi gün eline ulaştı.Henüz çok deneme fırsatım olmadı, ama çabuk ısındı,hafif ve kılıfı olmasını çok beğendim.Islak saçı da düzleştiriyor olması mükemmel.Aldığım Düzleştiriciyi kızım beğendi ve aldı,şimdi de aynısını kendime alıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı teslimat ve doğru ürün gönderimi

  • Amazzon aracılığıyla, 26.04.2022
    Islak kullanılabilir

    Islak saçınızı bile çok iyi düzleştiriyor

  • Amazzon aracılığıyla, 02.03.2022
    tavsiye ederim, güzel ürün

    Ben kızım için aldım bu düzleştiriciyi. Saçlarınız ıslak olsa bile düzleştirme yapabiliyorsunuz. Kızım çok beğendi, ıslak (nemli) saçta denedi hem kuruttu hem düzleştirdi.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.02.2022
    Muhteşem

    Önyargılı bir şekilde aldım fakat çok memnun kaldım. Saçlarım kıvırcık ve uzun (bele kadar) Islakken düzleştirdim ve bayıldım. saçlarım çok parlak görünüyor ve kabarmıyor. Tek dezavantajı saçlarım uzun olduğu için 50 dakikaya yakın sürdü. Normalde düzleştirmeden önce fön çekmek zorunda kalıyordum ve hem yoruluyor hem de terliyordum bu ürünle birlikte o sorun kalmadı. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kocam doğum günümde bu saç düzleştiriciyi almış. İlk başta biraz basit hediye gibi geldi. Sonra kurcaladıkça aslında bir teknoloji harikası oluğunu fark ettim. Hızla ısınıyor. 60 dakika sonra ne olur ne olmaz diye kendini direkt kapatıyor. Kesinlikle sakar ben için muhteşem. Genelde prizde unutup çöp ettiğim makineler ile doludur kilerim. 2.5 metre kablo uzunluğu var. Yer ve alan sıkıntısı çekmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Eşimin saçlarım aşırı kıvırcık. Aslında çok seviyor kısa ve kıvırcık saçı kullanmayı. Ama bir değişikli olsun diye saç düzleştirici arayışına girdi hayatında ilk defa. Sonunda kıvırcık saçlar için kolay olan Remington’u bulduk. Saçlarını yakmadan yumuşak bir şekilde düzleştiriyor. 15 saniyelik ısınma süresi markanın en iyi olayı sanırım. Neredeyse tüm düzleştici modellerinde var. Modern dünya için birebir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Saçlarımı düzleştirmek için aldığım makine. Arkadaş tavsiyesi ile aldım. Aldığıma değdi. Kuru ıslak saçlar için kullanılabiliyor. 140 ila 230 derece arasında ısı değerleri var. 11 cm tabak genişliği var. Yani saçlarınız maşadan kayıp düşmüyor. Neredeyse avuç içi kadar geniş yüzey anlamına geliyor. Ben çok beğendim. Neresinden tutarsam tutayım her ihtiyacımı karşılıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Kız arkadaşıma hediye aldım. Bayıldı hediyeye. Ben internette yorumlara ve özelliklerine bakarak aldım. Mutlaka alın yazmış herkes. Sesli uyarı sistemi gibi çok hoş özellikleri var. Ancak sabah ulaştı elime. Kutusu iyi. Biraz açıp kurcaladım. Kablosu tutuş yeri, ısıtma yüzeyleri filan belli malzemeden kaçılmamış. Sonuna kadar ederini veren bir ürün. İnşallah arkadaşım uzun süre kullanabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 01.01.2022
    Ürün şahane

    Mükemmel düşünmeden alın saç kurutma makinesinden daha iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Remington S7300 Wet2Straight Saç Düzleştirici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Remington S7300 Wet2Straight Saç Düzleştirici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat