Remington AS8810 Saç Şekillendirici Yorumları

Remington AS8810 Saç Şekillendirici yorum ve tavsiyeleri

(291 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2023
    Yine amazzon farkı

    Ürünü belirtilen tarihten önce aldım.. kargoda kutu biraz ezilmiş çalıştırdım bir sorun yok şimdilik beklediğimden daha büyük fırcalari varmış yalnız icinden söylenen tokalar çıkmadı .. Amozon beni hiç yanıltmıyor tek ve en güvendiğim site 🤗

  • Amazzon aracılığıyla, 06.05.2023
    Başarılı

    Ama alışmak lazım

  • Amazzon aracılığıyla, 27.03.2023
    Ürünün arkasındalar

    Ürün çabuk bozuldu ama firma yenisiyle değiştirdi. Servis ağını geliştirmesi lazım.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.01.2023
    Şikaye

    Bunu aldım amma çok çok çok kütü . Peşman oldum . Kimse almasın . Çok hizli bozuyor .

  • Amazzon aracılığıyla, 17.01.2023
    Şekillendirmiyor, çok ağır

    Vaad ettiği şekillendirme olmuyor. Belki çok uğraşırsanız, saçı ince ince tutamlara ayırıp üzerinden 3-4 kere geçerseniz istenilen şekli ve düzlüğü verebilirsiniz fakat ben pratik olsun diye almıştım beklentimi karşılamadı. Ayrıca cihaz tek kol ile yapmak için fazla ağır bileklerim yoruldu hep, ergonomik değil.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.01.2023
    Çok güzel.

    Kullanımı oldukça kolay. Sonuç sa mükemmel. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.12.2022
    Çok sık arızalanıyor

    Ürün kesinlikle tavsiye edilmez. Teknosadan Haziran 2022 Satın alındı. Bir süre sonra başlık döndüren butonlardan sağa döndüren bozuldu. SSH SATIŞ SONRASI TEKNİK SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZ.SAN.VE TİC.A.Ş. Remington Firmasına tamir edilmek üzere Teknosa vasıtasıyla teslim edildi. 21 iş gün 31 gün ) sonra tamir edilemez kararıyla yenisiyle değiştirildi. Ancak 3. Kullanımdan sonra 2. Yeni üründe açma/kapama butonu elektrik bağlantısını aktarmayıp ürün çalışmadı ve SSH SATIŞ SONRASI TEKNİK SERVİS VE DANIŞMANLIK HİZ.SAN.VE TİC.A.Ş. Firmasına tekrar gönderildi. 21.iş gününlük sürenin dolması bekliyoruz. Remington döner başlıklı AS modeli başarısız. Teknik destek birimi sorumsuz. Müşteri memnuniyetle odaklı değiller.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.11.2022
    Arızalı geldi

    Ürünün hava üfleme başlığını taktım geri çıkmıyor

  • Amazzon aracılığıyla, 27.08.2022
    Cihaz başlığını döndüren düğme çalışmıyor

    Düğmesi bozuk başlığı dönmüyor ve cihaz o kadar ısınıyor ki dokunamıyorum. Daha önce aynı modelin bir önceki versiyonunu kullandım. 7 yıl hiç sorun yaşamadım ama bu cihaz bozuk olduğu için 1 defa denedim ve elim yandı. Ki bi tarafa dönemiyle. İade sürecinde 3 gün oldu hala evimden teslim alınmadı. Süreç böyle başlarsa param çöp oldu sanırım. amazzon un herhangi bir müşteri hizmetleri olmadığı için şikâyete muhatap olan da yok. Trendyol hepsi burada gibi platformlarda böyle sorunlar hemen çözülüyor. amazzon daki ilk ve son alışverişim. Tavsiye etmiyorum. Dünyanın bir ucundan gelen paketi süresi içinde teslim ettiler ama paket darbe almıştı. Belki bu yüzden de bozuk olabilir. amazzon benim için pişmanlık oldu

  • Amazzon aracılığıyla, 05.08.2022
    Isınma sorunu oluştu

    Aslında ilk aldığımda çok güzel kullandım saçlarımı gayet iyi şekillendirdim. Ancak çok sık kullanmama rağmen bozuldu. Kullanmak için açtığımda sesinde bir gariplik fark ettim ve çalışırken sık sık ısınıp kapanmaya başladı. Daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. 1 yılda bu hale gelmesi çok üzücü

  • Amazzon aracılığıyla, 26.06.2022
    Başarısız ürün

    Malesef tek iyi yanı amazzon dan almış olmam müşterilerine çok destekler 3. Kullanımda bozuldu

  • Amazzon aracılığıyla, 01.06.2022
    Çocuğumun saçını kuruturken paaatt diye ses çıkarıp yandı, bi daha da çalışmadı.

    Bulunduğum bölgede (Hatay) servisi olmadığı için sorunu da çözemedik. Varsa da biz bulamadik servisi. Böyle bir markada bu tür basit arızaların olması hiç hoş değil. Çocuğumun artık fobisi var , artık saçını kurutmak istemiyor. 2 yil garantisi var. Umarım bana sağlam bir tane gönderirler. Ilgililerin dikkatine lütfen.

  • Amazzon aracılığıyla, 05.03.2022
    Fatura

    Merhaba. Ürün arıza yaptı. Faturamı siparişlerim sekmesinde göremiyorum. Faturamın yönlendirilmesini rica ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.02.2022
    ürün tanıdık ve güvenilir bir marka

    Olumlu yönleri: bizi şaşırtmadı,ihtiyacınıza uygun bir cihaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2022
    Güzel

    Olumlu yönleri: Okula giderken kullanmak için almıştım. Döner başlı fırça ile sakin görünümlü saçlar elde etmek istiyordum. Saçımı şekillendirirken aynı zamanda bakımda yapıyor. Keratin uçları rahatlatıyor saçlarımı. Diğer maşalar gibi kullandıktan sonra çatır çatır elektrik kalmıyor saçlarda. 2 ayrı kalınlıkta fırça ile geliyor. Saç kalınlığınıza göre 40 ya da 50 milimetreleri seçebilirsiniz. Parasını hak eden bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.12.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: kullanımı kolay sadece 2 fırçanın kalınlığı farklı olsaydı daha iyi olurdu

  • Amazzon aracılığıyla, 23.12.2021
    Mükemmel!

    Çok uzun süre benzerleriyle birlikte araştırıp aldım ve şöyle söyleyebilirim asla pişman etmedi remington yine, 2. gün 2. kez yaptım hafif nemli saçımı önce tarağıyla kuruttum daha sonra fırçasıyla (bakın sadece 1. seviyesindeki ısısıyla yaptım bunları) fön çektim ve sadece 7-8 dk sürdü ve sonuç ennn doğal kuaför fönü gibi harika. Üstelik saçım öyle ince telli vs. değil, kabarık zor şekil alan kalın telli saçım var 2. seviye ısısında yapsam eminim dümdüz ve daha kalıcı olur. Muhteşem bir ürün remington kalitesi ve amazzon farkıyla 1 günde elime ulaştı. Teşekkürler. Not: Kuru saçta rahat yapamayabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.12.2021
    Çok beğendim.

    Çok beğendim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kullanışlı ve pratik güzel saç yapıyor sorunsuz teslim aldım teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) gelmedi

    Olumlu yönleri: ürün 2 hafta oldu hala gelmedi ve gelmeyen urun hakkinda nasil olumlu yorum yaparim bilmiyorum. olumsuz yorum yeri doldu diye buradan devam edicem. dedigim gibi urun black friday gunu yanlizca 5-10 lira ucuzdu diger sitelere gore. anlasilan o ki 5-10 lira icin gitti gidiyor tercih edilmezmis. cunku benden kafaniza gore para kesiyorsunuz. neymis 3 gundur urunumun bana geldigine dair onay vermemisim o yuzden otomatik sistem onay vermemis. urun bana gelmedi cunku? kargo firmasinin takip numarasina da mi bakmiyorsuniz? diger firmalari bana getirdiginde telefonuma gelen sifreyi istiyorlar. siz kafaniza gore 3 gun bekleyip onay vermedim diye kendiniz otomatik onay veriyorsunuz. Şimdi burada da yerim azaliyor..diğer sosyal medya adresinizi talan etmeye geliyorum. şu saatten sonra birakin 200 lirayi 10 lira icin bile ugrasicam. bekleyin beni twitterinizdayim birazdan Olumsuz yönleri: mail attim, aradim, gitti gidiyordan mesaj attim, tum mecralardan ulasmaya calistim ancak hic bir sekilde ulasamadim. urun bana geldi gozukuyor ulasti gozukuyor. param cekildi benden size ulasmis diye. benden bi onay kodu alinmadan nasil para cekilir. ayri kendi firmanizin anlasmali oldugu kargo firmasinin bana gondermis oldugu takip numarasina baksaniz bile goreceksiniz urunun bana hala gelmedigini. size ulasmak icin binbir yol denerken bu sabah bi kalktim ürünüzü degerlendirin diye mesaj atmissiniz.... ürün bana geldi mi ki de degerlendiricem? bir de dun gitti gidiyorun müsteri hizmetleri beyefendi (biliyorum onunda yapabilecegi bir sey yok) "firmaya ulasicam, ellerinde varsa gonderirler yoksa paraniz iade olur" ya ben black friday gunu bu urunu aldigimda ayni urun baska sitelerde yalnizca 5-10 lira pahaliydi, simdi 300 lira daha pahali. almak icin 2 ay bekledigim urun gittigidiyoru tercih ettim diye magdur oldum. yazma alani doldu degilse daha denecek cok sey var....

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Remington AS8810 Saç Şekillendirici kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Remington AS8810 Saç Şekillendirici yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat