Braun Silk-Epil 9 9890 SensoSmart Epilasyon Cihazı Yorumları

Braun Silk-Epil 9 9890 SensoSmart Epilasyon Cihazı yorum ve tavsiyeleri

(156 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 04.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Şarj aleti bozuk çıktı ilgilenen yok maalesef teşekkürler Trendyol ve Braun

  • Trendyol aracılığıyla, 03.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Paketleme daha iyi yapılabilirdi, ürün aynısıydı fakat yalnızca kargo poşetine koyulduğu için bir çantanın kısmı ezilmişti. Onun haricinde ürün çok iyi ve kullanışlı.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün muhteşem o yüzden 5 yıldız 🙏🙏🙏

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: hassas ciltle için düşünülmüş bu model harika bir ürün birçok başlıkla hem kolay kullanım sağlamışlar hem de daha detaylı ve acısız işlem sunmuşlar fiyatı biraz fazla gelebilir ancak sunduğu imkanlara göre gayet normal geliyor aydınlatma ışığıyla küçük tüyleri dahi görebiliyorsunuz hareketli başlık alanıyla da daha etkili bir kullanım sunuyor

  • Trendyol aracılığıyla, 06.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bütün başlıkları geliyor ve işe de yarıyor acayip çok güzel bi ürün gerçekten fiyatına fazlasıyla değer

  • Trendyol aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Yillardir braun kullaniyorum. Makinem artik eskidigi icin yeni siparis verdim ve memnun kaldim. Kargo inanilmaz hizliydi, tesekkurler

  • Trendyol aracılığıyla, 01.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo hızlıydı paketleme de iyiydi ürün zaten mükemmel

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün heralde güzeldir sonuçta Braun. Ancak satıcı LİNAHOME mağazası söz verdiği halde sözünde durmayıp hediye paketi yapmadan hemde üzerine kocaman faturasını koyarak yolladı. Üzüldüm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cok guzel can acitmiyor ama masaj başlığıyla alırsanız jiletle almis hissiyati yaratıyor bikini bölgesi icin uyusturucu krem alın ve bu sekilde yapın ancak o şekilde dayanabilirsiniz ancak guzel bir ürün fiyatini hak ediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.06.2021
    ürün çok iyi

    Olumlu yönleri: inanılmaz memnunum yanında ki aparatları çok işimi görüyor herkese tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 01.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika bir urun

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Arkadaşımın önerisi üzerine Braun epilatör ürününden almaya karar verdim. Ürün sitede gördüğümle birebir aynıydı. Hassas bir cilt yüzeyiniz varsa, bu ürünü çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ben aldığımdan beri çok memnunum. Cildimde herhangi bir tahrişe neden olmadı. Kaliteli bir markanın ürünü olduğu içinde gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Uzun süreli bir kullanım sağlar.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün bu zamana kadar neden almamışım diye düşümdüm... ama yanındaki bikini styler olmasa da olur daha uyguna silk epil 9 bulabilirseniz onu alın

  • Trendyol aracılığıyla, 21.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle şunu söylemem gerekir, içerisindekiler eksiksiz olarak geldi ve kargo hızı için teşekkürler:) Özellikle yüz temizleme malzemeleri çok güzel. kısa sürede güzel sonuçlar alabileceksiniz. Epilasyon öncesi ekstra bir temizleme cihazının olması da epilasyonu kolaylaştırıyor. alınabilecek en güzel cihaz. tereddüt etmeden alabilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.05.2021
    beklentileri karşılamadı

    Olumsuz yönleri: beklenti mi karşılamadı

  • Trendyol aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel ve sorunsuz ulaştı..

  • Trendyol aracılığıyla, 09.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel beğendim

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    güzel ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    3 yıldız vermemin sebebi ürün kalitesinin düşük olması değil. Braun bu konuda zaten kendini kanıtlamış bir marka son serileri geçmişe nazaran çok geliştirilmiş. Ancak 7 başlıklı oluşunun çokta bir avantajı yok. Bu modelin bir düşük modeliyle arasındaki fiyat farkı azımsanmayacak boyutta. Ben bu modeli aldım ancak bir alt modeli fiyat açısından daha mantıklı buluyorum. Arasında ne fark var ki bu kadar fiyat farkediyor diye düşünüyorsanız sadece iki başlık fazla. Pekte kullanılmayacak cinsten. 9720 modelini öneririm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.04.2021
    Gayet İyi

    Olumlu yönleri: Üründen gayet memnunum . Çok fonkdsiyonlu bir ürün. Aradığım performansı gösteriyor diyebilirim. Fazla eletrik de yakmıyor. Ayrıca kalitesine göre fiyatı da tam bana göreydi. Kargo olarak da çok kısa sürede elime ulaştı. İhtiyacı olan herkese tavsiye ederim .

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Braun Silk-Epil 9 9890 SensoSmart Epilasyon Cihazı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Braun Silk-Epil 9 9890 SensoSmart Epilasyon Cihazı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat