Salcano Cherry 1 Vites 16 Jant Kız Çocuk Bisikleti Yorumları

Salcano Cherry 1 Vites 16 Jant Kız Çocuk Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Eksik ve kırık parça dışında bisiklet iyi. Sonuçta marka Salcano.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Harika güzel paketlenmiş

  • NI1 aracılığıyla, 30.05.2020
    tavsiye ederim

    Ürün tam da beklediğim gibi, zaten markayı kendi çocukluğumda da kullandım, şimdi de kullanıyorum. Bence en güvenilir bisiklet markası, fiyat biyaz pahalı gelebilir ama kaliteli bir ürün alıyorsunuz sonuçta.

  • NI1 aracılığıyla, 17.05.2020
    Yanlış ürün gönderildi ve Sıfır ürün gönderilmedi

    Bisikleti kızımın doğum günü için aldım kargo hızlıydı. Bisikletin yanında sepet,zil ve direksiyondaki süsleri gönderdiler. Yalnız bisikletin ön çamurlugunda ve direksiyon tutma yerleri çok kirliydi. Mağaza kapısındaki ürün gönderilmiş gibi. Birde beyaz gövdeli ürünü siparis verdik gövdesi pembe olan bisiklet geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kızım için büyük gibiydi. Firmayı aradık. Yetkili hemen değiştirebileceğini ama verdiği bisikletin seneye işe yaramayacağını söyledi. Gerçekten 1-2 ay zorlansa da kızım şuan rahat kullanıyor. 2-3 sene bisiklet derdimiz yok. Kendim monte ettim ama siz bence bir bisikletçide toplatın. Daha kolay olur :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bisiklet cok guzel beğendik dedikleri gunde geldi kargodan teşekür

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Salcano Cherry 1 Vites 16 Jant Kız Çocuk Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Salcano Cherry 1 Vites 16 Jant Kız Çocuk Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat