Angeleye KS-503 4K Wifi Aksiyon Kamera Yorumları

Angeleye KS-503 4K Wifi Aksiyon Kamera yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KÖTÜ

    Olumsuz yönleri: ÜRÜN BEKLEDİĞİM GİBİ DEĞİLDİ PEK BİR İŞİME YARAMADI

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: bu ürün tam anlamı ile efsane ya. Böyle bir şey görmedim. Siz ne yaparsanız yapın her adımınızda sizlerin en güzel görüntüsünü yakalayacak sizlere de bu müthiş anın keyfini çıkarmak kalır. Özellikle gitti gidiyor üzerinden satışa sürülen bu ürün çok kaliteli. Piyasa da bu fiyata bulmak da imkansız.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Bu fiyata ultra yüksek bir performans beklemek zaten imkansız gibi bir şey. Ürünü almadan önce hem fiyatıyla hem de özellikleriyle karşılaştırma yapmalısınız. Benim zaten bildiğim bir ürün olduğu için düşünmeden sipariş verdim. Arttırılabilir hafıza kartı özelliği var. Şarjı da çabuk bitiyor ama yedek pille bu iş hallolur. Kargo aşırı hızlıydı. İlginiz için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Ürün hakkında

    Olumsuz yönleri: wifi mesafesi çok kısa tavsiye etmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.03.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Dikkat edin !

    Olumsuz yönleri: Ürün belirtilen özellikleri taşımamaktadır,iade işlemlerinde satıcı sorun çıkartıyo,uyarımı dikkate alın ona göre alışveriş yapın,neyseki gitti gidiyor sayesinde iademi yapabildim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Angeleye KS-503 4K Wifi Aksiyon Kamera kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Angeleye KS-503 4K Wifi Aksiyon Kamera yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat