Alcatel MK20X Move Track Siyah Akıllı Pet Takip Cihazı Yorumları

Alcatel MK20X Move Track Siyah Akıllı Pet Takip Cihazı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 23.05.2022
    iş görüyor

    ürün gps sinyalini genelde yalnızca açık hava veya cam kenarında alıyor, gps sinyalini alırsa konumu neredeyse tam olarak doğru, ancak gps sinyali alamadığı zamanlarda bu doğruluktan söz etmek elbette mümkün değil. cihaz için geliştirilen uygulama iş görüyor ancak kesinlikle daha iyi bir uygulama yapabilirlerdi. uygulama üzerinden anlık konum görebiliyorsunuz, konum geçmişine bakabiliyorsunuz. ben drone takibi için aldım, 4 sene kadar daha önce bir droneum uçup gitmişti bulamamıştım o sebepten yeni dronea bu cihazı takıyorum uçururken. pet takibi olarak kullanmadım. ama bu iş için uygun, 30-35 gram kadar bir ağırlığı var sanırım.

  • Amazzon aracılığıyla, 08.09.2021
    GPS kapalı konumda çalışır!!

    Pdateknoloji adlı firma diğer e-ticaret sitelerinde kapalı konumda çalışmaz yazmış. Telefonunuzdaki GPS nasıl çalışıyorsa buda öyle çalışmalıdır. Sanırım 2g çekim problemlerinden dolayı böyle bir ibare geçilmiş ama satıcının eski bir ürün satması, tüketiciyi bağlamaz. Kritik bölgelerde çekmediğini ispatlamanız dahilinde kanuni yollardan paranızı iade alabilirsiniz.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2020
    Bos konusuyormusum

    Kedim için aldigim takip cihazini calistiramadım sirketi aradım takip cihazlari kapali alanda calismazmis ben bilmedigim seyler hakkinda konuşuyormusum, BOS konuşuyormusum! ki her seyi bildigimi de idda etmemistim hayvanlar için satiyorlar cihazi ama kedim kaybolursa kapali bir alanda kalip cikmazsa ișe yaramayacak bu cihaz... ben de o zaman neden bu belirtilmiyor dedigimde bilmedigim seyler hakkinda bos konusmus oluyorum. Almayin aldirmayin pda teknoloji den uzak durun cunku iade de alinmiyormus sim kart takılınca. Sifir yardım ustune de hakaret. Evcil hayvan dedigimiz kavram bir yerden sonra cocugun gibi oluyor. Bu sevginizi somurmeye çalışan teknoloji sirketlerinden biri bana göre.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel MK20X Move Track Siyah Akıllı Pet Takip Cihazı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel MK20X Move Track Siyah Akıllı Pet Takip Cihazı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat