Hardline Whey 3 Matrix 454 gr Protein Tozu Yorumları

Hardline Whey 3 Matrix 454 gr Protein Tozu yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 11.03.2023
    Sütle çok güzel oluyor, asla topaklanmıyor

    Şu ana kadar sadece 2 marka denemiş olsam da arada aşırı fark olduğu için hardline'ı pek beğendim. Diğer denediğim markada bir kaba koyup çalkaladığınızda kesinlikle topaklanıyor. Hardline'da böyle bir problemle asla karşılaşmadım. Tadı da 200-300ml sütle bir ölçek yaptığınızda harika oluyor. Listelenen protein değerleri de iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 21.10.2022
    Kutu içerisinden kapağı kırık çıktı.

    Kargo kutusu içerisinde kırık parçası da bulunmadığından taşıma esnasında değil de kırık olan bir ürünün gönderildiğini düşünüyorum. Fotoğrafları mevcut ancak yoruma ekleyebileceğim bir alan göremedim.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.08.2021
    Beğendimm

    Tası kıvamı kokusu çok güzel. Şekeri az tam istediğim gibi. Bitince yine alacağım

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Orta boy protein tozu. Tadı çok güzel , içeriği kağıt üstünde gayet yeterli ancak henüz test etmedim. içerisinden ölçek çıkıyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.06.2021
    tadı kakaolu ve tatlı

    çikolata tadıyla alakası yok! daha çok kakao tadı var. üründe şeker yok deniyor ama bana aşırı tatlı geldi. belki başka bir tatlandırıcı filan kullanılmıştır. bu arada kutunun içinden ölçek kabı çıkıyor. ayrıca ürün Türk malı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün tadı ve içeriği yeterli fiyatları iyice pahalı hale geldi maalesef...

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İlk defa bir protein tozu aldım bir arkadaşımın önerisi üzerine. Sanırım türk markaymış. Yeni aldığımdan etkisi için bişey diyemem tabi ki spor ve böyle takviyeler herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir. Ama tadı çok şekerli onu söylemeden geçemem. Normalde hepsinin tadı böyle mi bilmiyorum ilk denemem olduğu için uygun fiyatlı baktım izole olanlar sanırım şekersiz oluyormuş. Yanında gönderdikleri shaker, kendi sitelerinde kullanabileceğim indirim kuponu, anahtarlık ve yanlış anlamadıysam minik bir paket aminoasit hediyeleri de sürpriz oldu. Kendilerine teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İthal toz alınamayacak fiyatlara yükseldiği için hardline'a yöneliyoruz, bu seferde yerli malı diye sattıkları tozların fiyatını yükseltiyorlar. Keşke fiyatlar da yerli olsa. Ürünün aroması güzel, çikolatadan bıkanlar için iyi bir seçenek. Etki vs. yazmıyorum tozun etkisi olmaz, sadece beslenmenize katkısı olur.

  • Amazzon aracılığıyla, 17.02.2021
    Ürün

    Gözüktüğü gibi açılmamış halde geldi üstelik yanında hediyeyle beraber kolay gelsin.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.01.2021
    Güzel

    Çok farklı markalar falan kullanma fırsatı bulmadım ama tadı iyi etkside bırakınca fark ediliyor tavsiye ediyorum

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hardline Whey 3 Matrix 454 gr Protein Tozu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hardline Whey 3 Matrix 454 gr Protein Tozu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat