Xiaomi Robot Vacuum Mop Essential Akıllı Robot Süpürge Yorumları

Xiaomi Robot Vacuum Mop Essential Akıllı Robot Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(5000 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 21.07.2023
    4 yıl oldu halen iyi

    Hala kullanıyorum sıkıntısı yok elhamdülillah

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2023
    Güzel

    Kullanışlı ve dayanıklı

  • Amazzon aracılığıyla, 28.11.2022
    TEKNOLOJİANKARA isimli satıcıdan uzak durun!

    Ürünü Mart 2021'de amazzon.com.tr'den satın aldım. Ürün bana TEKNOLOJIANKARA isimli bir yerden gönderildi. Ürün Kasım 2022'da arızalandı. Garantisi 2 yıl olduğu için bana söylenen adrese tamir için gönderdim. 1 hafta sonra TEKNOLOJIANKARA isimli satıcıdan bana gelen şu şekilde bir cevap geldi: "evde voltaj yükselmesi olduğu için pili arızalanmış ve bu arıza garanti kapsamında değilmiş. Tamir için 600 TL ödemem gerekiyormuş". "Eğer evde voltaj yükselmesi olsa tüm elektronik cihazlarım arızalanırdı" dedim ancak umurlarında olmadı. amazzon ile temasa geçtim, onlar da ürün başka bir satıcı tarafından bana gönderildiği için ilgilenmediler. "Dilerseniz tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz" dediler. SONUÇ OLARAK: TEKNOLOJIANKARA ISIMLI SATICIDAN UZAK DURUN !

  • Amazzon aracılığıyla, 22.11.2022
    Faturasına ulaşamıyorum... lütfen bana iletirmisiniz

    Lütfen faturamı iletirmisiniz... Ürün gayet güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 06.10.2022
    tekerleği düşüyor ve amazzon aşırı ilgisiz sattıkları ürünü bulamıyorlar ve hikaye yazıyorlar

    tekerleği düşüyor ve amazzon aşırı ilgisiz sattıkları ürünü bulamıyorlar ve hikaye yazıyorlar

  • Amazzon aracılığıyla, 04.10.2022
    Iade edebilirmiyiz?

    Urunden hiç memnun kalmadik. Bir ay gecmeden bozuldu.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    İşinizi görecek uygun fiyatlı model, sadece arada bir bağlantı problemi yaşıyorum o kadar, temizliğine edecek sözüm yok bende iyi temizliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü begendık

  • Amazzon aracılığıyla, 24.08.2022
    amazzondan ilk alışverişim

    amazzon'dan ilk alışverişim .Ürün hızlı bir şekilde elime ulaştı paketin içindekiler orijinal sıfır ve eksiksiz. Satıcının sipariş sonrası şuana dek ilgisi takdire şayan.Henüz şarj olduğu için daha kullanmadım, kullandıktan sonra yorumumu güncelleyeceğim. Daha önce malum alışveriş sitelerinin hepsinden ayrı ayrı hayal kırıklığı yaşamış biri olarak şuana kadar ki süreçte amazzon ve satın aldığım yerden memnunum. 8 ay önce aldım satıcıdan yana sorun yok lakin asla servis bulamıyorsunuz biz bulamadık yani . Onu için servisini bulamadığınız hiç bir ürünü almayım derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre gayet başarılı bir ürün ben sevdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bu modelde problem varmış hiç çalıştıramadım uyarı verdi sürekli neyse ki iade kabul ettiler teşekkür ediyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 15.07.2022
    yeterli..

    harita vs ile ugrasmaya gerek yok diye dusunuyorum.. eger hala ciddi fiyat avantaji var ise tercih edilebilir. emis gucu gayet iyi.. calistirin kendi gezip dolasip temizleyip pili bitince istasyonuna geri donuyor. Not: kanimca bos alani az, cok esyali veya kucuk evlerde bu tip cihazlar cok efektif olmayabilir..

  • Amazzon aracılığıyla, 08.07.2022
    Sorun

    Merhaba, 1-2 sene maksimum sorunsuz çalışıyor fakat ondan sonra garip garip hatalar veriyor ve ilgili hataları düzeltecek bir sistemleri bulunmuyor, Türkiye de ise servis mantığı genelde dolandırıcılık olduğu için para verirken öyle hesap yapmanız gerekir. Yani 2 sene için değer mi demeniz gerekiyor. Uzun kullanıcı yorumlarına bakarsanız anlayacaksınız.Mesela şuan aldığım hata için servis 2 sene önce satın aldığım parayı istiyor. :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün fiyatına göre güzel. Temizlik performansı gayet iyi. 6 dakika süren bir test temizliğinde topladığı pisliği fotoğraf olarak aşağı ekliyorum. Süpürme işini çok güzel yapıyor. İlk kurulum ve ayarlar biraz uğraştırabilir ancak sonra kullanması çok basit. Temizlik esnasında şarjı azalırsa otomatik olarak şarj sehpasına gidiyor ve kendini şarja takıyor. Size kendi uzerinde bulunan hoparlörden bilgi verebiliyor ancak Türkçe dili şu anda mevcut değil. Yer silme (mop) özelliğini pek beğenmedim açıkçası. Özellikle mop aparatı takılıyken tırmanma özelliğini kaybediyor. Benim evim 170m² ve tek şarjla ancak yarısını temizleyebiliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü 1 haftadır kullanıyorum. Alırken tereddüt ettiğim tek konu haritalandırma özelliğinin olmamasıydı. Ama hiç sorun olmadı. Zaten evim dubleks. onun haricinde çekiş gücü çok güzel. Dışarı çıktığımda dışardan telefonumdaki uygulaması sayesinde komut veriyorum çalışıyor ben gelene kadar evim tertemiz oluyor. Şarj ünitesini bulmakta biraz zorlanıyor sadece o can sıkıcı ama çokta sorun değil. Mop özelliğini henüz kullanmadım. Evde küçük bebeği olanlar için o kadar iyi bi icat ki bayıldım 😇 severek kullanıyorum. Üst modellerini denemedim yada başkasında görmedim ama gerçekten üst modellerine daha fazla para vermeye gerek yok gibi görünüyor. 😊

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ben çeyiz için aldım ama kullanmadım. Arkadaşım kullanıyor çok memnun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün memnuniyeti aslında cihazdan ne beklediğinize bağlı,temizlik anlamında gayet başarılı haritalama özelliği olmadığını bilerek alıyorsunuz işimizi görüyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün hep aynı noktayı temizliyor navigasyon özelliği var dendi ama malesef ben mi beceremedim bilmiyorum çekim gücü güzel fakat performans olarak daha iyisinin olduğunu düşünüyorum. Standını bulamıyor. Alan taramayı net yapamıyor bu seri de mi problem var? Anlamadım.

  • Amazzon aracılığıyla, 28.05.2022
    Haritalama yapmak çok zor

    Ürün haritalamayı çok zor yapıyor. Şarjı bir evi süpürmek için zor yetiyor. Kısacası ucuz etin yahnisi yapılmıyor..

  • Amazzon aracılığıyla, 27.05.2022
    Xiaomi

    Ürün gayet kaliteli ve kullanışlı. Tek eksiği haritalama olmaması

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Xiaomi Robot Vacuum Mop Essential Akıllı Robot Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Xiaomi Robot Vacuum Mop Essential Akıllı Robot Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat