Viomi Se Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Ve Paspas Yorumları

Viomi Se Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Ve Paspas yorum ve tavsiyeleri

(634 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 17.12.2022
    Hayat kurtarır

    Başka bir siteden almıştım. Her kullanımda insan dua eder mi ben ediyorum. Hiç pişman olmazsınız. Sadece su ve toz ünitesi beraber leke yapılıyor ben hiç mop özelliğini kullanmıyorum. Haritalandırmayı ilk başta zor yapmıştım ana sonrasında sorun yok.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.11.2022
    Her eve lazim

    Severek kullaniuoruz. Bir insan temizligi beklemeyin. Ama ortalikta dolasan tum tozlari temizliyor. Aorunsuz kullaniyoruz

  • Amazzon aracılığıyla, 25.10.2022
    Çok Sağlam ve Çok Kullanışlı bir Ürün

    Çok basit ve çok kullanışlı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    gayet iyi eski süpürgeyi hiç çalıştırmıyoruz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Sorunsuz ve güzel paketleme başta haritalama için zorlandık ama şu an oldukça memnunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün beklediğimden iyi çıktı açıkçası yoğun modda kullanınca mükemmel süpürüyor ki ben günlük calistirmiyorum. Her gün çalıştırsan hafif modda bile evi tertemiz eder.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.01.2022
    Bu model sorunsuz ve harika.

    Ürünü 8 aydır kullanıyoruz. 160 m2 bir daireyi tek şarz ile sorunsuz temizliyor. Vakum gücü yeterli, radar sitemi sorunsuz çalışıyor, ıslak paspas yapımı yeterli, çok sessiz çalışıyor, 10 cm yükseklik olan her yere girebiliyor. Konutlar, ofisler ve mustakil evler için çok ideal. 3 farklı harita kaydedebiliyor. Hem evde hemde ofiste kullanıyoruz, çok memnunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu zamana kadar neden almamışım diyorum 1 aydır..tek kelimeyle harika bir ürün süpürmesi ve silmesi çok başarılı normal süpürge ve mop kullanmayı bıraktım diyebilirim. Çekiş gücüne hayret ediyorum halıları özellikle inanılmaz iyi temizliyor. Tek dezavantaj uzun tüylü halılarda döner mini fırçası takılıyor ve arızaya geçiyor bu da çok normal aslında peluş gibi halılarda döner fırçayı çıkarıp süpürme işlemi yaptırıyorum evim dubleks çoklu haritalama yapıyorum merdiveni algılıyor ve düşmüyor kesinlikle alınması gereken bir ürün tek hazneli olması biraz düşündürdü beni ama gayet yeterli bir toz kapasitesi var

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İyi ki almışım, simdi benim aldigim fiyatin iki kati olmus. Ürün çok güzel, ilk haritalandirma yapin. Sonra sarj yerini degistirmeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün 100 120 M2 evler için ideal

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Evcil hayvanı olanlar için bulunmaz nimet. Henüz 2 gündür kullanıyorum ama hayat kalitemi efsane arttırdı. Haritalamak da çok basit zaten Mi Home uygulaması da artık Türkçe. İmkanı olan düşünmeden alsın.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Başarıkı bir ürün. Performansı gayet iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kaynanama almıştık işini görüyor ziyadesi ile öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi. Fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Pişmanım. İade istedim fakat. Üstü çizik diye almadılar. Hala haritalama yapamıyor. Bunu denemeden bilemem ki.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    bu fiyata alınabilecek en iyi ürün diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Robot aynı anda süpürüp silebiliyor başarılı bir ürün👌👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gerçekten güzel sadece çorap terlik gibi şeyler yerde olmaması gerekiyor yoksa onlara takılıp hata veriyor. Giremeyeceği yerlere girmeye çalışıp çizilmesine neden oluyor bu diğer bir eksi yani onun haricinde gerçekten güzel temizliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü aldıktan sonra, niye bu güne kadar almamışım neyi beklemişim diye kendinize kızıyorsunuz... Mutlaka her evde olması gereken bir ürün... Çok memnunuz...

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün %48 şarjla geldiği için ürünün ekipmanlarını kutusundan çıkarıp taktıktan sonra üzerinde bulunan açma kapama tuşuna basıp çalıştırdım. Şarjı bitince şarj ünitesine gelip kendini şarj etti. Sonra kaldığı yerden temizlemeye devam etti. Sonra tekrar şarj ünitesine geldi. Yaptığı temizliğe bakınca idare eder temizlik yaptığı halı üstünde bir kaç pisliği bıraktığını gördüm. Robotu tanıdıkça daha iyi olacaktır. Her temizlikten sonra toplama kutusu ve fırçasını temizlenmesi gerekiyor. Sonra telefona mi home uygulamadsında ürünü tanıttım. Bölge olarak Türkiye seçtim. Ancak yazılar bir kısmı ingilizce bir kısmı Türkçe yazılı robotu mi home uygulamasında en üste bulunan dış kenardan haritaladırma işlemini yaptım. Haritaya odaların isimlerini yazdım. İstediğimiz odayı seçip gönderip temizliği yaptırıyoruz. Kurulum videoları internette var

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viomi Se Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Ve Paspas kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viomi Se Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge Ve Paspas yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat