Electrolux Pure C9 PC91-6MBT Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Electrolux Pure C9 PC91-6MBT Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2021
    ürün özellikleri ve performans olarak mükemmel.bu fiyatta daha iyisi can sağlığı

    Olumlu yönleri: bu fiatta daha iyisi olamazdı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Gayet kaliteli bir ürün kesinlikkle fiyatını hakediyor diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: En beğendiğim yeri hazne kısmı. Dolsa bile çekim gücü düşmüyor, kolaylıkla da temizleniyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.12.2020
    harika

    Olumlu yönleri: Elektrikli süpürge markalarını çok bilmediğim halde bu ürünü biraz araştırıp aldım hemen

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çekim gücü çok iyi

    Olumlu yönleri: Çekiş gücü çok iyi Olumsuz yönleri: Çekiş gücü çok iyi olduğu için süpürmekte zorlanılabilit

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Toz torbasız süpürge insanın hayat kalitesini yükseltiyor resmen ya. Ö enymiş öyle poşetli sulu bilmem ne?! neler çekmişiz biz öyle?! Bir daha hiçbir güç kullandıramaz bana. Ayrıca vakumu da çok başarılı, en ufak toz dahi kalmıyor ortalıkta. Adamlar yapmış helal

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Yıllarca severek kullanmakta olduğum efsanevi bir elektrik süpürgesi diyebilirim çekim gücün yüksek performansta olması en çok işime yarayan noktası oldu bu diyebilirim evimde kedi beslediğim için her yerin tüy olmasından şikayetçiydim bu ürünle ulaşılmayan yerlere bilene girerek en uç noktasına kadar tozları alabilmekteyim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.11.2020
    çok iyi

    Olumlu yönleri: süpürge iyi çekmedi mi çok yoruyor bel ağrısı falan hiç çekilmiyor. Bu yüzden de sağlam çeken sağlam bir makine şart oluyor ban da bir gün arkadaşım tavsiye etmişti taa o zamanlar yeni almıştı. Benimde aklımda vardı zaten bizim de makine bozulunca bunu aldık baya oluyor hiç bir sorun yaşamadım çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye edilecek bir ürün fiyat olarak da uygun ve performansa değer bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Electrolux Pure C9

    Olumlu yönleri: Evde sigara içen yok resmen kül gibi toz emiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.10.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) gayet iyi

    Olumlu yönleri: Beklediğimden daha iyi çıktı. Sessiz çalışması ve çekme gücü beni şaşırttı tavsiye ederim Olumsuz yönleri: Yok

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.09.2020
    Çok güzel

    Olumlu yönleri: Ürün bugün elime ulaştı.Hemen denedim çok beğendim.Çok ideal boyutu kolay taşınabilir ve peşinden çekilebilir özellikte.Bir süpürgeden beklentim neyse hepsini karşılıyor.Göndericiye de teşekkür ederim çok hızlı kargoya verdi.Beklediğim gün teslim aldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.09.2020
    harika

    Olumlu yönleri: evde kedi olunca büyüme çağın da çocuk olunca ev fazla fazla kirleniyor sürekli elime süpürge bir yerleri temizliyorum. O yüzden benim için önemli bir araç ve kapasiyesinin yüksek olması şart bende electrolux' u aldım ve çok memnun kaldım çekiş gücü motor gücü gayet idealdi fiyatına göre ben memnun kaldım herkese tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Evde tozdan eser kalmıyor ve etrafa toz kaldırmıyor ve en sert zeminleri ve halıları bile rahtlıkla alıyor üstün temizleme özelliği var,sessiz çalıştığı için geç saatte de çalıştırabiliyorum markası kalitesini ortaya koyuyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.06.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Güçlü çekiş, düşük ses ve harika tasarım. Rengi de çok güzel... Electrolux bu işi biliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.06.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: Bu süpürgeyi evlenirken almıştım. Evlenirken iyi bir süpürge almak istedim. Arkadaşımın tavsiyesi ile bu süpürgeyi aldım. Çok ta memnunum. Çekiş gücü inanılmaz gerçekten de çok iyi çekiyor. Hem halıda çok iyi hem de normal sert yüzeyler de çok başarılı. Eğer almayı düşünenler varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ödediğiniz paranın hakkını fazlasıyla veren bir süpürge. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tam anlamıyla fiyat performans ürünü gerçekten.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün yazıldığı gibi 650 w değil 500w motor gücünde. Satıcı bigileri GittiGidiyor un otomatik olarak

    Olumlu yönleri: Sessiz, sağlam ve iyi çekiyor. Halı modunda kullanması bayanlar için zor oluyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Ben çeyizimde almıştım bu süpürgeyi. Çok ta memnunum. 2 yıldır kullanıyorum. Performansından gerçekten çok memnunum. Çok temiz süpürüyor. Özwllikle halı başlığı mükemmel. Sanki halılar yıkanmış gibi oluyor. Onun dışında çok sessiz çalışıyor. Normal zeminde ki başarısı da çok çok iyi. Süpürge alacaksanız eğer ben kesinlikle tavsiye ederim sizlere.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2020
    Mükemmel Çekiyor

    Olumlu yönleri: Ürün Çok çok iyi çekiyor adeta halıya yapışıyor.Yarım ayarda çalıştırıyoruz. Süpürülmüş evden bile yeni süpürülüyor gibi pislik toz vs. çekiyor. Halı performansı çok iyi. Herkese tavsiye ederim. Olumsuz yönleri: Eski süpürgeler gibi ileri geri süpüremiyorsunuz. tek yönlü süpürüyorsunuz. İnsanı yoruyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) süperrr

    Olumlu yönleri: Ürünü bir kaç defa deneme fırsatımız oldu ve çok memnun kaldık. Çekiş gücü, kompaktlığı ve kablo uzunluğu çok iyi. Evi temizlikçi yeni süpürmüştü ve aynı markanın başka bir süpürgesi ile yapmıştı. Sonrasında biz bu süpürgeyle halıları temizlediğinizde toz haznesine çektiği pislikleri görünce inanamadık. Bizim gibi süpürgesini değiştirmek isteyen, küçük ve kompakt olsun, toz torbasız olsun, rahat hareket ettirilebilsin diyorsanız bu süpürge tam size göre. Ben kampanya ve kart puanlarıyla 1880 bandından aldım bilginize.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux Pure C9 PC91-6MBT Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux Pure C9 PC91-6MBT Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat