Casper 18.5'' WS Monitör Yorumları

Casper 18.5'' WS Monitör yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 16.01.2017
    harika tes ederim

    harika tes ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 01.05.2014

    KARDESIME ALDIK,ÜRÜNÜN GÖRÜNTÜ VE SES KALITESI OLDUKÇA IYI,HATTA TELEVIZYON OLARAKTA KULLANIYOR.FIYATI OLDUKÇA MAKUL ,ÜSTELIK CASPER GIBI KENDINI KANITLAMIS BIR MARKA,IHTIYACI OLANA TAVSIYE EDERIM.

  • Teknosa aracılığıyla, 04.04.2014

    selamlar dostlar casperin ürünlerinin bir çogunu kullaniyorum bunlardan biride bu 18.5 lik monitörü uzun zaman oldu alali teknosanin sitesinden almistim can sikacak problem yasamadim görüntü kalitesi netligi süper led ekran zaten üzerindeki hopalorü ayri bir özellik tus aksaminin gizli olmasi sik bir görüntü yapmis bence tercih edilecek bir ürün..

  • Teknosa aracılığıyla, 07.03.2014

    casper zaten yillarin markasi buda gösteriyorki kaliteli bir marka kisa zaman önce bu led ekrani teknosa sitesinin indiriminden faydalanarak almistim suana kadar ufakda olsa hiç bir sorunla karsilasmadim en güzel özellegi son sistem olan led ve dahili hoparlör olmasidir gayette canli ve net bir görüntü kalitesi var ben kullanicisi olarak alacak kisilerin pisman olmayacagini düsünüyorum...

  • Teknosa aracılığıyla, 26.02.2014

    kolay gelsin dostlar bu mönitörü yaklasik olarak 3-4 ay önce teknosa sitesinden almistim yani sira kasasinida aldim suana kadar basit de olsa bi sikinti yasamadim gayette net ve canli görüntüsü var casper zaten yillarin markasi ha bu ara fiyat olarak da arastirdim diger siteleri o zaman en uygunu teknosa da idi..

  • Teknosa aracılığıyla, 17.02.2014

    merhaba arkadaslar yaklasik 3 ay filan oldu bu monitörü oglum aldi teknosa internet sitesinden gayet hos bi görüntü kalitesi var monitörün kibar durusu arti olarak üzerindeki hoparlör ayri bir hosluk katmis casper zaten bi teknoloji harikasi ben tavsiye ederim..

  • Teknosa aracılığıyla, 01.01.2014

    super görünüyor özelligide tabi ancak televizyonda olarak ta kullanilabilir mi acaba? kasaya baglamak disinda mesela uyduya baglayabilirmiyiz çok merak ediyorum uygunsa dusunuorum almayi kasama bi mönitor gerek....

  • Teknosa aracılığıyla, 09.12.2013

    Görüntü kalitesi çözünürlügü filan güzel monitörün arkasinda hoparlör oldugu için arti bir avantaji var hoparlörden seste gayet düzgün ve net geliyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Casper 18.5'' WS Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Casper 18.5'' WS Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat