Logitech MX Anywhere 3 Siyah Kablosuz Kompakt Lazer Mouse Yorumları

Logitech MX Anywhere 3 Siyah Kablosuz Kompakt Lazer Mouse yorum ve tavsiyeleri

(51 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fazla bir şey yazmaya gerek yok sanırım harika.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    oldukça sade, pratik ve yüksek kaliteli. fiyatı biraz yüksek olsa da elinize aldığınızda değer diyorsunuz

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Coklu pc kullananlar için en optimal cozum

  • Trendyol aracılığıyla, 20.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika hız, süper ürün, müthiş fiyat ! Herşey için teşekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Söyleyecek çok fazla söz yok. Her açıdan harika bir fare. Önceki versiyonunu da kullandım. Ergonomiden 1 yıldız kırpma sebebim, küçük olması. Kullanacak kişinin el büyüklüğüne göre de değişken bir konu sonuçta bu. Mx Master serisi daha ergonomik ama o da çantada taşınabilir değil.

  • NI1 aracılığıyla, 09.11.2021
    Logitech MX Anywhere 3

    Ürünü bir çok farklı siteden inceledim, inceleme videolarını izledim biraz tereddütlerim vardı fakat kullanınca ne kadar performanslı ve kaliteli olduğunu anladım. Alacak olanlara kesinlikle tavsiye ederim, kullanışlı ve fotoğraflarda görünenden daha şık bi ürün.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Eğer IT/Bilişim/YAzılım sektöründeyseniz kesinlikle değer bu fiyata. Eşime aldım. biz logitech in çoğu mouse unu denedik en son M325 kullanıp onu stoklamıştık. buda aynı şekilde o ergonomikliğe sahip. aynı anda cihazlar arası switch değiştitrerk kolayca geçiş sağlıyor. gerçektende tüm yüzeylerde çalışıyor. ergonomik. kendime alamadığım için pişmanım ilk fırsatta kendime de alacağım.

  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    kesinlikle orijinal ürün çok kaliteli Logitech farkı. 2 ad aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 26.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    açıkçası, ürünün en belirgin özelliği her yüzeyde çalışması ve type c ile şarj edilebilir olması. ama benim için en faydalı kısmı, scroll'u kullanırken, hızlı aşağıya inme seçeneği var ve inanılmaz kolaylaştırıyor işleri. kesinlikle tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Birden cok cihazla ayni anda calisiyor ve mobil olarak kullanmaniz gerekiyorsa muthis bir urun. Sensor hassasiyeti, hafifligi, ergonomisi basarili. Sadece buyuk elli kullanicilar icin biraz kucuk gelebilir ancak ortalama kullanicilar icin sorunsuz. Tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 29.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet iyi paketlenmiş ve hızlı kargo yapıldı, ürün çok kaliteli ve zarif duruyor ben hiç zorlanmadan kullandım elime güzel oturdu

  • Trendyol aracılığıyla, 28.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Bu ürün beklediğim gibi çıkmadı. Mx2 deki tuş kullanma fazlalığını bunda görmedim. Ama gene de mx anywhere den vazgeçmem. 1-2 ve sonunda 3 de kullanmaya başladım. Fiyat uygun olmasaydı almazdım tavsiyem mx2

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün tam istediğim performansı sağladı.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    butcenize uyuyor ise dusunmeden alin arkadaslar cok basarili macos ta kullaniyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    uzayda bile çalışır

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gayet ergonomik ve kaliteli uzun ömürlü kullanmak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yorumu MK 850'den geçiş yapmış biri olarak yapacağım. MK 850 klavye mouse serisi de logitech'in amiral gemisi sınıfında yer alıyor. Ben MX klavye almak istedim ve bu değişimi yaparken mouse da değişmek istedim. MK 850 faresi ile kıyasladığım zaman daha küçük ama daha ağır bir ürün. Ağır olması benim açımdan sorun değil, kontrolü sağlamak daha rahat oluyor. Elleri çok büyük insanlar için belki fare küçük gelecektir ama bu benim için hiç sorun olmadı. Zaten bu konu tamamen alışkanlık meselesi, bu ürüne alışmak benim için 5 saat sürmedi. Yine MK 850 faresiyle kıyasladığım zaman orta döndürgeç kalitesi bir birine çok yakın. Malzeme kalitesi anlamında ise bu ürün 1 gömlek daha üstün diyebilirim. Elinizle tuttuğunuz zaman premium hissiyatı veriyor. Hassasiyet karşılaştırması yaptığım zaman da aynılar diyebilirim. İki ürünün de hassasiyetinden çok memnun kaldım. Gelelim hepsi burada firma yorumuna. Ben bir ürün için yüksek bir tutar ödeyecektim, satıcının hepsi burada olmasına dikkat ederim. Bu hepsi burada satıcısından telefonda aldım onlarca teknolojik cihazda aldım ve bir kere bile firmadan yana sorun yaşamadım. Hepsi Burada 1940'ların dürüst esnaf modelinin günümüz modern işletmesidir. Kendilerine bir kere daha teşekkür ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Mobil, Mac ve Windows uyumlu kaliteli ve taşınabilir ürün isteyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Uzun süreli masa başı kullanımda biraz sorun çıkarabilir nihayetinde küçük bir mouse.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü anlatmaya gerek yok Logitech. bende 5 yıldır mx anywhare 2 olmasına rağmen bunu da kaçırmayalım dedim. 💸💸💸

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Logitech MX Anywhere 3 Siyah Kablosuz Kompakt Lazer Mouse kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Logitech MX Anywhere 3 Siyah Kablosuz Kompakt Lazer Mouse yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat