Creative HQ-80 Kulaklık Yorumları

Creative HQ-80 Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Kafayı sıkıyor

    Fena değil ancak kulaklık dar. Ağrı yapabilir. Başka ürün bakabilirsiniz. Ben pek ısınamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.05.2019
    Sıkıyor

    Çocuklar için küçük kafayı sıkıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2013
    keşke ses ayar yeride olsa idi

    hepsiburada ve yurtiçi kargoya teşekkürler oldukça pratik ve kaliteli bir ürün hızlı kargo ile elime ulaştı keşke ses ayar yeride olsa idi fiyatıda oldukça iyi tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.12.2011
    ........

    fiyatına gre hem kaliteli hemde sesii guzell aynı kulaklıtan ikncisi aldımm kalıtesı ilk gunkı gbydı bozulma fılan olmadııı.. bu fyata bu kalıte kacmazz ...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.04.2011
    klas bir ürün

    bu tarz kulaklık düşünen hiç düşünmesin diyorum.kulak içinden sıkılanlara birebir alternatif bir kulaklık ses güçü, kulakta duruş rahatlığı çok güzel.en güzel yanıda bir hareketinizle bonunuza aılı kalıveriyor olması.fiyat zaten ortada.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2011
    almak isteyenler okusun yorumumu mutlaka

    Ürün kulaklarınızı iyi kavradığı için güzel ses veriyor, net duyuyorsunuz. Ama öyle çok yüksek ses verdiğini söyleyemem. Tek kötü yanı ise dışarıya ses veriyor. Otobüs de müzik dinlemek isteyenler için sorun yaratabilir. Son ses dinleyemezsiniz en azından.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.04.2010
    kibar

    diğer ürünler gibi kaba saba yer kaplamaması ve ses kalitesinin iyi olması beni aldığıma hiç pişman etmedi. kendiliğinden bir bas özelliği var sanki. almak isteyen arkadaslara kaçırmayın derim (Creative + Bu Fiyat)...

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.03.2010
    müthiş

    arkadaşlar bu ürünü apple da deneyin... gerçek ses orda ortaya çıkıyor... değil dışardaki sesi son ses televizyon sesini bile zor duyuyorsunuz böyle bir ürüne iyi bir mp3 çalar şart.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.12.2009
    Ses Kalitesi Mükemmel

    Ses Kalitesi ve Ergonomisi Mükemmel. Fakat Kulağın Üst Kısmını Biraz Acıtıyor. Keşke O Kısma Silikon Bir Koruyucu Yapılsaymış Daha İyi Olabilirmiş.

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.11.2009
    creative kalitesi

    önceden bu kulaklığı kullanıyordum mağazalarda bulamayınca philips SBC HLI 40 almak zorunda kaldım.gerçekten bu kulaklığa özlem duyuyorum bas sesler isteyenlere ideal bir kulaklık.özellikle rap dinleyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.08.2009
    hayal kırıklığı

    ürünü almadan önce yorumları okuduktan sonra karar verdim..herkes ses performansının düşüklüğünden sitem ediyordu yine de almak istedim düşündüm ki creative sonuçta ne kadar düşük olabilir ki ama şu an bunları yazarken aldığım kulaklıkla müzik dinliyorum ve klavye tuşlarının sesini duyabiliyorum.gerçekten hayal kırıklığına uğradım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2009
    Beklediğim kadar iyi değil

    Creative markası olduğu için ses kalitesi konusunda tereddütüm yoktu.Ancak deneyince ses limitinin çok düşük olduğunu farkettim.Diğer marka kulaklıkta ses düzeyini en üst düzeye getirdiğimde dışardan konuşma seslerini almıyordum.Ancak bu kulaklıkla alıyorum hem de gayet net.Biraz da sıkı bir yapısı var.Kulak üzerinde basınç yapıyor.Fiyatına göre değil ama markaya göre düş kırıklığı yaşadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2009
    fiyatına göre çok iyi.

    Fiyatına göre çok iyi ve kaliteli bence. Ense tipi kulaklıklara göre daha ergonomik bir tasarımı olduğundan kulağı pek fazla acıtmıyor. Bence verdiğiniz paraya değer.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.06.2009
    Bence bası da tizi de iyi

    Bu zamana kadar hep phılıps kulaklık kullandım. Ancak bu ürünü kullandığım andan itibaren anladım ki çok şey kaçırmışım. Tek bir kusuru var eğer gözlük kullanıyorsanız biraz rahatsız ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.05.2009
    cok kibar

    ürün cok kibar kaba bir görüntsü yok..yolculuk içn tercih ettiğim bir ürün ve sanırım ihtiyacımı karsılayacak..seside cok güzel iletiyor ihtiyac duyanlara tavsiye edilir..

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.02.2009
    yorum hk.

    kulaklıktran çok aşırı bir performans alamadım ama işimi görüyor bazen cızırtı yapıyor servise bir gösterecem ama sonuçta kaliteli ses veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.01.2009
    İhtiyacı olana kesinlikle öneririm

    Fiyatına göre çok kaliteli bir ürün. Kulakta duruşu çok güzel. Yalnız başınız çok büyük ise belki biraz sıkıntı verebilir. Onun dışında olumsuz bir yanına rastlamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.01.2009
    çok hoş....

    bu kulaklığı ergonomik tasarımından dolayı tercih ettim ses kalitesinden alırken emin değildim ama aldığım zaman bir kulaklıktan çok fazlasını aldığımı anladım. hem kaliteli hem ergonomik hem ekonomik daha ne isteyebilir ki insan....

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.12.2008
    bu fiyata kaçmaz:)

    fiyata aldanmayın oldukça iyi bi ürün. çok mükemmel diyemeyiz ama bu fiyat için fazlasıyla iyi. olumsuz yanı olarak arka kısmının biraz uzun olması ve kulağa oturtulan yerleri bazen biraz acıtabiliyor. ses olarak gayet kaliteli. ucuz ve iyi bi ürün arayanlara öneririm

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.11.2008
    creative farkı

    Ürün elime yeni ulaştı, basslar tabiiki yeterli deil ama duru canlı bi sesi var. Genel olarak fiyat-performans kesinlikle yeterli diyebilirim. Zaten ses ürünlerinde creative i tek geçerim............

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Creative HQ-80 Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Creative HQ-80 Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat