Fakir Multi Serve 2'in 1 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Çelik Yorumları

Fakir Multi Serve 2'in 1 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Çelik yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 09.09.2018

    Almanızı kesinlikle tavsiye etmem soğuk çay içersiniz suyu sıcak tutamıyor ve üst demlik soğuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.03.2016
    cok kotu

    Arkadaslar bu urunu almak isteyenler yazdiklarimi lutfen dikkate alsinlar.kesinlikle tavsiye etmiyorum.piyasadaki diger caycilara nazaran cok pahali ama cayi da bir o kadar guzel olur diye dusundum ama husran.cihazin uzerinde 80 90 100 diye tuslar var.100 derecede kayniyo otomotik olarak 80 dereceye dusuyor.dusuk isida surekli kaynama olayi yok.bundan dolayi ust demlik cig kaliyo demlenmiyo.90 dereceyede ayarlasaniz ayni sey.cay berbat otesi oluyo.ketil gibi kaynatip daha sonra belli bir seviyenin altina dusunce otomatik olarak suyu kaynatip birakiyor.boyle olunca ust demlik demlenmiyor soguk herzaman.kisaca paraniza yazik olur

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.05.2014
    piyasa fiyatından çok daha ucuz

    çay makinesinin kompakt oluşu beni cezbetti ayrıca iki tane demliğinin olması kalabalık olunması durumunda oldukça işe yarayacağa benziyor 50 70 80 derece sıcak tutma opsiyonlarının olması ise ürüne mükemmmellik katıyor bu fiyata bu ürün kaçmaz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.04.2014
    ÇOK GÜZEL BİR ÜRÜN

    ÜRÜNÜ YAKLAŞIK 1 AYDIR KULLANIYORUZ..MİSAFİR GELDİĞİ ZAMAN ÇAY BİTTİ DERDİNE SON..HER TÜRLÜ ÇAY İÇİN AYRI AYARININN OLMASI AYRICA ÇOK GÜZEL..TAVSİYE EDİLİR..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Fakir Multi Serve 2'in 1 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Çelik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Fakir Multi Serve 2'in 1 2200 W 1 lt Demleme 1.7 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Çelik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat