Arçelik K 8240 B-FIT Blender Yorumları

Arçelik K 8240 B-FIT Blender yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 12.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aynı fiyata cam olanlar da var maalesef bu cam değil

  • Trendyol aracılığıyla, 03.05.2020

    Ürünü kendi mağazasından almıştım daha sonra burada daha uyguna gördüm. Ürünün kendisi muhteşemm tüm karıştırma doğrama işlerimi bununla yapıyorum çok pratik ömürlük her mutfakta olması gerekenlerden ♥️

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    pahalı

    Olumsuz yönleri: bir blendır olarak özellikleir vs iyi ama bu fiyat çok fazla

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    çok iyi

    Olumlu yönleri: küçük ev aletlerim de genelde arçeliği tercih ediyorum. Çok kaliteli ve uzun ömürlü bir ürün. Buz kırma özelliği de var. Spordan sonra da içeçek fln yapıyorum kendime çok iyi geliyor.

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2016
    İlk İzlenimler

    Bu makinayı uzak doğu ülkelerinde satılırken görmüştüm, ancak Arçelik adı altında satılması güvenimi arttırdı, garanti süresinin daha uzun olmasını isterdim, fiyatı kalitesine göre normal sayılır. Bendeki eski blenderdan sonra bu blender bana jet gibi geldi, ilk denememde içine bir yeşil elma, iki domates, biraz mor lahana ve ceviz içi attım. Tamamen her şeyi öğüttü, sıvıya çevirdi. Makinanın kullanımı kolay, ayarları sade ve akıllıca düşünülmüş. Şimdilik çok memnunum, tek endişem 2 yıllık garantinin çok kısa olması.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 8240 B-FIT Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 8240 B-FIT Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat