Philips HR1854/00 550 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı Yorumları

Philips HR1854/00 550 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum ve tavsiyeleri

(27 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.11.2020

    Posası bayağı sulu kalıyor neden acaba hacmi gücü çok iyi de 🤔

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2012
    Büyük ama mükemmel

    Ürünün tek kötü yanı büyük boyutu. Eğer biraz geniş bir mutfağınız varsa çekinmeden alın. Hiç zorlanmadan her şeyin suyunu çıkarıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2012
    çok kullanışlı meyve sıkacagı

    anneme hediye aldım 1 gün içinde ellerinde oldu süper daha ne olsun çokta memnunlar sessiz posa haznesi büyük poşet takarak kullanılıyor...

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.12.2011
    fiyatı da performansı da çok iyi!!

    aynı ürünü maltepe / ist. dan sordum 199tl idi, ürünü alalı 1 hafta oldu ve kullanımı çok kolay. ne meyve dinliyor ne de sebze hepsinin canını çıkarıyor resmen. 2 dakikada parçaları temizleniyor. sadece sudan geçiriyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.09.2011
    Memnun kaldık, tavsiye ederiz.

    Ürünü ablama hediye olarak almıştım. Evde iki çocuk olunca taze meyve suyu onlar için özellikle önem sağlıyor. Kullanımı kolay ve makinenin gücü yeterli. Parçaları yıkamak çok zor değil ama üşenmemek lazım. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.09.2011
    Güzel Ürün.

    Ürünün fiyatı beklenen değerlerden biraz yukarıda. Buda markadan kaynaklanıyor. Ürünün güçlü br motoru ve güzel bir rendesi mevcut. Bundan dolayı gerçekten meyvenin suyunu çıkarıyor. Katı meyve sıkacaklarının genelinde olduğu gibi biraz fazla bulaşık çıkıyor. Bulaşık makinesi kullanıyorsanız çok sorun yaşamazsınız. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2011
    Bu fiyata en iyi ürün.

    Bebeğiniz varsa hiç düşünmeden alın. Ayrıca kalabalık aileler içinde çok ideal bir ürün. Fiyat bakımından çok uygun.Bu fiyata aynı kalitede başka bir ürün bulamazsınız. Her meyve için çok iyi sonuç alabilirsiniz. Cihazın çalışması çok iyi. Fazla ses çıkarmıyor. Temizlemesi ise diğer yorumlarda belirtildiği kadar zor değil diye düşünüyorum. Bu ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2011
    fazla düşünmeye gerek yok

    6 ay oldu hepsiburada.com dan aldım hemde kampanyalı fiyattan aldım . Karar vermemde yorum yapanların çok faydası oldu. Stokta göründüğünde kaçırmadan hemen alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2011
    Sulu kalıyor gibi

    Ürün gayet şık, temizlenmesi kolay, suya tutmak yeterli oluyor. Sesi hiç rahaysız edici değil. Ama özellikle havuç sıkınca posada su normalden fazla gibime geldi. Portakalda ise pek içaçıcı değil, gayet sulu kalıyor. Posa haznesine poşet geçirmek temizleme açısından bir kolaylık.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2011
    Kullandığım en iyi katı meyva sıkacağı

    Ürünü dün teslim aldım. Alır almaz hemen denedim ve gerçekten doğru bir karar verdiğime inandım. Çünkü çok araştırma yaparak ve başka marka ürünleri arkadaşlarımda gördüm kullandım ve bu ürünü almaya karar verdim. kaymıyor gücü iyi sesi daha az, etrafa meyve suları sıçramıyor tam orta boy elmaları direkt atıp sıkabiliyosun. daha ne olsun. Hepsi buradaya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.02.2011
    ALANA HAYIRLI OLSUN.

    İÇİNİZ RAHAT OLSUN İYİ BİR ALET GERÇEKTEN KULLANIŞLI GÜÇLÜ YOK YOK ESTETİKTE, TÜM MARKA SIKACAKLARIN EN KÖTÜ YANI HER DEFASINDA YIKMAK GEREKİYOR YOKSA TORTULAR KURUYUP KALIYOR. AMA ALET GERÇEKTEN GÜZEL....

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.02.2011
    bulaşığı fazla

    ürünü yeni aldım hemen denedim meyve sıkma konusunda süper ama daha sonra temizliği bence zahmetli bir sürü parçası var kalabalık aileler için iyi yoksa bir bardak meyve suyu için çalıştırmaya değmez

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.01.2011
    Güzel bir ürün

    Ürün çok kullanışlı.Diğer muadilleri gibi meyveleri 4-5 parçaya bölmeden, neredeyse orta büyüklükteki tüm meyveleri en yüksek verimi alacak şekilde sıkıp, suynu elde edebiliyorsunuz. Ürünün temizlenmeside öyle çok zor değil.Parçaları takıp çıkartmakta çok kolay. malzemesi iyi sayılır.Sonuçta bu fiyata göre çok iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.01.2011
    Mükemmel bir ürün

    İlk denememde herhangi bir sorun yaşamadım. Gayet güzel bir şekilde meyvaların suyunu çıkartıyor. Temizliği de gayet kolay oldu. Bıçak bölümünü fırça ile temizlemek işi kolaylaştırıyor. Posaların depolandığı bölüme de bir torba geçirirseniz temizlik süresi oldukça kısalıyor. Performansı benim için yeterli. Ekonomik olsun diyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.01.2011
    Fiyatını hakediyor

    Ürünü 2 hafta önce aldık. Sıkma işlemini, hızlı ve posası kuru olarak yapıyor. Gayet güzel ve temizliği kolay bir ürün. Sıkma işleminden hemen sonra, sadece suya tutmanız bile yeterli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.01.2011
    Kullanışlı ve kaliteli

    Öncelikle hızlı teslimatı için HB ekibine teşekkür ederim. Philips marka olması ve uygun fiyatı almamdaki başlıca sebeplerden biriydi. Cihazın iki farklı hız seçeneği var. Portakal ve nar gibi meyveleri düşük, havuç ve ayva gibi meyveleri ise yükse devirde kullanıyorum. Temizlenmesi kolay. Bıçağını kullandıktan hemen sonra suya tutarsanız yıkanmasında hiç sorun olmayacaktır. İhtiyaçları karşılayan oldukça iyi bir makine. Kullanırken fazla zorlamamaya çalışın sonuçta 550 W. gücü var. Bizim gibi birkaç kişilik aile için yeterli. Tek dez avantajı meyveyi bazan küçük parçalara ayırıyor ve bu parçalar direk posa kısmına geçiyor. Örneğin elmaların son kısmını bu şekilde yapıyor. Fakat çok sorun olmadığını düşünüyorum. Posa kısmı neredeyse kupkuru. Sonuç itibariyle uygun fiyat ve kalite bir arada. Eğer aileniz kalabalık ise en az 700 w. ve daha yüksek özellikli cihazlara bakmanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2011
    Tazecik Meyve Suyu

    Ürünü hemen teslim aldım çok memnun kaldık ailecek.. Çok kullanışlı çok pratik.. Temizliğide çok kolay, parçalar çok kolay çıkartılıp takılıyor, sıkamadığı meyve yok gibi... Tazecik meyve suyu içmek isteyenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.01.2011
    TEK KAELİME GÜZEL

    ÜRÜNÜ 3 SENEDİR KULLANIYORUM İÇİNE ATTIGIM MEYVELERİN POSALARINI SAMAN GİBİ ÇIKARIYOR TEKRAR SIKMAYA KALKTIGINIZDA NEREDEYSE HİÇBİRŞEY ÇIKARAMIYORSUNUZ YALNIZ MOTORUN ISINMAMASI İÇİN BİR SEFERDE 10-15 SN DEN FAZLA ÇALIŞTIRMAYIN

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.01.2011
    Gürültüsü az ve ucuz arayan alsın.

    Kullanma kılavuzundaki yazılanları birebir yapınca herşey çok güzel olmaktadır. Dün denedim ve ses düzeyi beni rahatsız etmedi;Bence bu tür ürün grubunda ses ön planda olmalıdır. Muzu da eşim sıkmaya çalışmış ama olmamış;Zaten kılavuzda da bu tür nişastalı ürünlerin rondo,mikser vasıtasıyla püre yapılması ve bu cihazda sıkılmaması önerilmektedir.Hepsiburada.coma teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2011
    çok güzel

    bu ürünü bir teknoloji mağazasından buradaki fiyatından daha pahalı almıştım.keşke burdan alsaymışım.ürün çok güzel ve kaliteli. malzemesi ve motoru resmen kalite kokuyor. yumuşak meyvelerde biraz sulu bırakıyor. posayı bi daha geçirince süper oluyor. tam katı meyvelerinse canına okuyor. bi havuçtan bu kadar su nasıl çıktı dersiniz. temizlemesi çok kolay suya tutuyorsunuz tertemiz. arada bir de makinaya atarsınız. artık sürelik taze meyve suyu içiyoruz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Philips HR1854/00 550 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Philips HR1854/00 550 W 1500 ml Hacimli Katı Meyve Sıkacağı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat