Falcon Luna 7 Vites 16 Jant V-Fren Kız Çocuk Bisikleti Yorumları

Falcon Luna 7 Vites 16 Jant V-Fren Kız Çocuk Bisikleti yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 02.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Genel anlamda güzel sağlam bisiklete benziyor. 5 yıldız vermememin sebebi ankara gibi büyük şehirde bir tane servisinin olması onun da sincanda olması. Garanti kapsamında olması için mecbur onlarda monte etmek gerekiyor. Kitapçığını açtığında Ankara merkezde 4 tane servisi görünse de 3'ü biz motorlara bakıyoruz bisiklete bakmıyoruz dedi. Sincandaki bir tanesi ok dedi o da aynı gün teslim edemeyiz dedi. Uzaktan geldiğiniziden yine bir şeyler yaparız gibi yardımcı olsalar da yine de garanti kapsamında olmasını istiyorsanız montajı net şekilde sıkıntı... Bisiklete yorumum, jantlardaki kağıtlar güzel değil. dışarıda 3 günde deforme olur gibi görünüyor. Onun dışında kendisi ilk izlenim olarak güzel görünüyor. Tabii ilk izlenim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.05.2020
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kaliteli sağlam güzel. 5 yaşında kızım rahatça kendi binip inerek kullanabiliyor, fren kolayca yapıyor. Arka küçük tekerlekler biraz daha kaliteli olabilirdi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2020
    (Ürünü satın aldı)

    ürün hızlı geldi. kurulumu kolaydı. 3 yaşındaki kızım rahatlıkla kullanıyor. teşekkür ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Falcon Luna 7 Vites 16 Jant V-Fren Kız Çocuk Bisikleti kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Falcon Luna 7 Vites 16 Jant V-Fren Kız Çocuk Bisikleti yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat