Hp Pavilion 15-ec2033nt Amd Ryzen 7 5800h 8gb 512gb Ssd Yorumları

Hp Pavilion 15-ec2033nt Amd Ryzen 7 5800h 8gb 512gb Ssd yorum ve tavsiyeleri

(47 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 27.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Trend yolda Yıldızlı ürün diye aldım satıcı içi boş dosya poşeti gönderdi. Satıcı Trendyol da yok kaldırılmış. Sonra işten erken geldim poşeti aldım gittim kargoya iade yaptım sonra trendyol aradım yetkili ile konuştum. Yetkililer önce bizi arayacaksın dediler. Neyse sonra ertesi gün param yattı. Trendyol da 300 TL hediye puan verdi. Yorum değerlendirme sizin.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güvenilir bir satıcı değil

  • Trendyol aracılığıyla, 24.10.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün bana gelmedi gelen zarfta da 2 3 gün içinde ürününüz teslim edilecektir deniliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 01.09.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Bu laptop'u yaklaşık 1 senedir kullanıyorum, kısaca söylemek gerekirse fişek gibi bir makina. Çoğu oyunda 60 fps alıyorum, işim gereği iki pencerede toplam 20-30 sekme açmam gerekiyor ve bu konuda hiç kasmıyor. Tek sorunu 512 GB benim gibi sürekli oyunları deneyen biri için yetmiyor, bu nedenle yanına bir HDD almanız yararınıza olur. Bunun dışında bataryayı kullanıyorken oyunlar biraz kasıyor ama bu büyük ihtimalle benim yaptığım bir ayardan dolayı oluyor. Arka kısmı açarken kıracağım diye çok korktum ama korkmaya gerek yok, tek parça ve sağlam bir kasası var. Açar açmaz sizi anakart ve fanlar karşılıyor. Fanları kolayca temizleyip sağ üstte bulunan HP kutusunu çıkartıp yerine kendi HDD/SDD'nizi takabilirsiniz. Ancak CPU ve GPU temizliği için bakır üniteyi çıkarırsanız garantiniz iptal oluyor. Bu laptopta değiştirmek istediğim bir şey olsaydı klavyeyi değiştirmek isterdim. Tuş konusunda Asus'un laptopları hala açık ara lider (klavyeyi kaliteli yapmak için içine koymaları gereken vidalardan kısıyorlar sanırım). Ek olarak sadece yeşil arka aydınlatma bir süre sonra insanı sıkıyor (ışıklı mışıklı rgb klavye arıyor insan). Not: Ben bu laptop'u 2021 Eylül ayında 8k gibi bir fiyata aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 05.08.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ürün bir çok oyunu rahatlıkla kaldırıyor

  • Trendyol aracılığıyla, 08.07.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Ram takviyesi yapılarak oyunlarda pc rahatlatılabilir, 1 yılın sonunda pcde yer pek kalmadı haberiniz olsun

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2022
    (Ürünü satın aldı)

    güzel üründür

  • Trendyol aracılığıyla, 07.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    6 ay önce satın aldım. Gayet memnun olduğumu söyleyebilirim

  • Trendyol aracılığıyla, 19.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyat Performans

  • Trendyol aracılığıyla, 16.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    5-6 ay oldu alalı çok iyi bilgisayar.özelliklerini araştırıp aldım fiyat performans ürünü tavsiye ederim.zaten bu fiyata alıanacak en iyi işlemci ve onla kombinlenmiş ekran kartı ve diğer özellikler de hakeza.kısaca bu rakamlarda alıanacak en iyi pc

  • Trendyol aracılığıyla, 16.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    anladıldığı gibi üründen memnun kaldım

  • Trendyol aracılığıyla, 05.02.2022
    (Ürünü satın aldı)

    9000 tl iken almıştım. Kaliteli bir bilgisayar ancak asla bu paraları vermeye değmez 15.000 tl nedir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2022
    beğendim

    Olumlu yönleri: laptop gayet iyi. Altta saydigim olumsuzluklar benim kullanim seklime fazla bagli olmadigindan 4 yildiz verdim Olumsuz yönleri: Sarji uzun gitmiyor %100 iken 1 saatte 66 lara iniyor. Bana gore sorun degil zaten prize takip kullanmak uzere kendimi sartlandirmistim. Ekrana farkli acilardan bakildiginda görüntü kalite kaybina ugruyor. Ekran saglam degil gibi bir his uyandirdi. Ekran acikken elde fazla dolandirmayin sarsilmalara darbelere karsi bir zaafi var gibi.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Tam bir fiyat performans canavarı. Ben indirim kovalayıp kur uçmadan önce satın almıştım. Yalnız ben ürünü teslim aldığımda garanti süresi başlamıştı. Bu konuda satıcı yardımcı olamadı ben de hp ile görüşüp faturamı ilettim anında garanti tarihini düzelttiler. Hp markası zaten çok iyi, ayrıca Intel core i7 almak yerine bana sorarsanız AMD ryzen 7 almak çok daha mantıklı. İşlemci olarak daha gelişmiş özelliklere sahip. Çalışırken bilgisayardan aman aman bir ses çıkmıyor çok kasmadığınız sürece (dizi, Chrome vb). Ürünün kutulaması, kargocunun ilgisi alakası çok güzeldi. Tavsiye ederim rengi de gayet hoş bir yeşil

  • Trendyol aracılığıyla, 03.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    gayet iyi hiç bir sorunu yoktu sapasağlam geldi

  • Trendyol aracılığıyla, 03.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo iyi de, müşteri hizmetleri sıfır. Aldığım ürünü açtım windows kurulumu yapıp HP driverlarını kurmak için HP id oluşturdum. Daha sonra garanti süresini kontrol ederken ne gorüyim. 1 yıl 7 ay garantili. Dedim iade edeyim bari. İade kodu alıp geri yolladım, teknik servis raporu gerekir deyip geri yolladılar. Aynısı geldiğinde başınıza sizi de uğraştırırlar böyle.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.01.2022
    (Ürünü satın aldı)

    ürün güzel . Şirket aynı gün kargoladı ertesi gün hemde yılbaşı olmasına rağmen elime geçmesini sağladı. Teşekkürler

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İşlemcisi zaten harika dicek bişi ekran 120 hz olsaydı tanından yenmezdi . Her oyunu oynuyorum kasma vesayire yok tasarımı çok güzel sade bi tasarımı var

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    Çok Başarılı

    Olumlu yönleri: Benim ihtiyacımı falzlasıyla karşılayan bir cihaz oldu. Oyunlar da çoğunlukla 50 fps aşağı almadığımı söyleyebilirim. Mühendislik öğrencisi olduğum için aslında bana Autocad tarzı programlar için gerekliydi tavsiyem 8 Gb ram daha alıp 12Gb ile kullanmanız çift slot 4gb ram bulunuyor çünkü. Çok aşırı bir ısınma problemi de yaşamadım tabi laptop soğutucusu ile daha verimli olacağına inanıyorum. Fiyat olarak en uygunu diyebilirim piyasadaki.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.12.2021
    Harika

    Olumlu yönleri: Ekran yenileme hızı 60 hz bence oyunlar için fazlsaıyla yeterli. Ram ve işlemcinin eksiksiz oluşu Ssd ile mükemmel bi şekilde çalışmasını sağlıyor. Benim oynadıgım oyunların hepsini güzel ve akıcı şekilde oynatıyor Pubg,Apex, Lol,cs. Görüntü kalitesi olarakta gerçekten başarılı. Oyunu canlı bir şekilde yaşıyorum resmen. Çok gerçekçi. Renkler ayırt edici. Karanlık aydınlık bölgeler net. Bayıldım.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hp Pavilion 15-ec2033nt Amd Ryzen 7 5800h 8gb 512gb Ssd kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hp Pavilion 15-ec2033nt Amd Ryzen 7 5800h 8gb 512gb Ssd yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat