Lenovo ThinkBook 15 G2 20VE00FTTX i5-1135G7 8 GB 512 GB SSD MX450 15.6 Dizüstü Bilgisayar Yorumları

Lenovo ThinkBook 15 G2 20VE00FTTX i5-1135G7 8 GB 512 GB SSD MX450 15.6 Dizüstü Bilgisayar yorum ve tavsiyeleri

(49 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    Harika

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi çok iyi 300 nits ips ekran ile mükemmel bir görüntü sağlıyor. Sesi gayet yerinde ve yüksek çıkıyor çok rahatlıkla duyabilirsiniz. Çok ince ve şık bir görüntüsü var. Ben iş için tercih ettim. Şarjı 4 saat ve üzerinde gidiyor bence gayet yeterli bir süre. Uzun bir süre kullanılabilecek bir dizüstü bilgisayar olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    Başarılı cihaz

    Olumlu yönleri: Göze hitap eden çok şık bir tasarımı olan bir bilgisayar. 15,6 inç ekran genişliği ve kalitesi gerçekten yüksek güzel bir ekran deneyimi sunuyor. Ürün özellikleri ihtiyacı olan her kullanıcıyı tatmin edecek seviyede. Uzun yıllar kullanılabilir bir ürün. Herhangi bir ısınma problemi yaşamadan kullanıyorum umarım bu şekilde devam eder. Almayı düşünenlere tavsiye ederim başarılı bir bilgisayar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2022
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: 18,9 mm kalınığı ve 1,7 kg ağırlığı ile hafif bir laptop ben okul ve ev arası sürekli taşıdığım için hafif olması çok önemiydi. Çok şık bir tasarıma sahip ben çok seviyorum. İşletimcisi ve ram kapasitesi ideal. Gerçekten çok hızlı bir bilgisayar. Uygulamalar arası geçişte de sıkıntı yaşatmıyor herhangi bir kasma sorunu yaşamadım. Bataryası da güzel uzunsüre şarjı gidiyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    mükemmeli ürün çok uyguna almıştım şimdi nerdeyse 2 katı olmuş fiyat. hiç bir sorun yaşamadım ertesi gün geldi. teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Üniversite için aldım, tasarımı vb çok güzel, sesi biraz az çıkıyor, ısındığında klavyede hissediliyor, ama sıkıntı olmadı şuana kadar, gta 5 yüksek ayarlarda vb oynayabiliyorum, forza horizon 5 düşük ayarlarda oynatıyor, yani hem iş hem oyun için idare ettiren bir laptop. Bana ilk hoparlörü sıkıntılı geldi sonra değişim yaptım, nethouse hiç sıkıntı çıkarmadı, laptop sıkıntılı gelirse trendyolla değil onlara gönderin.

  • Trendyol aracılığıyla, 08.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün iş istasyonu olarak kullanmak için gayet ideal. Ancak fanı hemen ekran altında olduğu için uzun süreli çalışmalarda ekrana zarar verebilir çünkü ofis ve web uygulamaları açıkken bile ısınıyor, bu ısınmayı klavyenin üst kısmında hissedebiliyorsunuz. Batarya ile ortalama 5 saat çalışıyor(ofis ve web uygulamaları açıkken, ses dosyası açık değil ve parlaklık düşük). Klavye aydınlatması ve tasarımı gayet güzel bir görünüm sağlıyor. Oyun oynama düşünceniz varsa sizi üzer. Garantisi satın alma tarihinden önce başlamıştı, lenovo destek üzerinden faturayı göndererek 1 gün içerisinde düzelttim.

  • Trendyol aracılığıyla, 30.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sesi gerçekten çok az çıkıyor hayal kırıklığı

  • Trendyol aracılığıyla, 25.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    guzel sessiz hizli bir laptop. klavyesi kullanisli. numerik tuslar var koseye media kontrol tuslari sigdirmislar. o da guzel olmus. sessiz tus yapisi. laptop ozellikleri zaten yaziyor. ram eklenebilmesi type c sarj girisi olmasi de ayri guzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 24.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ekim ayında trendyol sayesinde 7295₺ aldık sağlam geldi teşekkür ederiz

  • Trendyol aracılığıyla, 23.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    İşe yönelik kullanım için aldım yeterince yorum bulamamıştım alırken. Öncelikle aldığım satıcı ürünü bir karton kutuya koyup yollamış, o kadar para verdik bi şeye sarın bari satıcıya puanım 1, neyse kapalı kutu ürün trendyol express ile 2 günde tertemiz geldi. Ürüne gelecek olursak 300 nits ips ekran ile mükemmel bir görüntü sağlıyor. Işık sızması yok inceledim baya ama farkedemedim, ips panelde ışık sızması genelde görülür, bu açıdan gayet başarılı bir ürün.Sesi az diyenler evi disco olarak kullanıyor sanırım, gayet yerinde ve yüksek çıkıyor çok rahatlıkla duyabilirsiniz. İş için aldım ben ortalama 4 saat şarjı gidiyor bence yeterli. Fiziksel olarak inceliği dış metal yapısı tuşlar çok hoş. Dezavantajlı kısmına gelirsek biraz ısınma problemi olduğunu düşünüyorum, eski bilgisayarım lenovo i5 8. nesildi nerdeyse hiç ısınmıyordu, bu bilgisayarda biraz yüklenince i5 11. nesil olmasına rağmen böyle ısınma oluyor. Yüklenmeden kastım ben oyun oynamam, aynı anda toplantı ve ekran kaydı için bir program arkada da opera açıldığında ısınma yapıyor fanı yüksek çalışıyor, bundan dolayıda biraz kasıyor,ayrıca bu programlar açıkken ram kullanımı %75 oluyor belki 16 gb ramli versiyonunu tercih etmek daha iyi olabilirdi. Ama bu benim en yoğun kullandığım şeklindeki haliydi, normal kullanımda fan sesi gelmiyor kullanım açısından tertemiz diyebiliriz bir sıkıntısı yok. Bilgisayarı aldıktan sonra bataryasını ekranını test edeceksiniz, tüm güncellemelerini yapın ondan sonra test edin. Büyük farklar çıkıp yanıltabilir ilk denemeleriniz. Genel olarak iş için macbook almayacaksanız kesinlikle tavsiye ediyorum, değerlendirmeler 10 günlük deneyimime dayalı, umarım faydalı olmuştur.

  • Trendyol aracılığıyla, 21.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü perşembe sipariş verdim cumartesi öğlen elime ulaştı güzel paketlenmişti. İşletim sistemini kurmak için bir bilgisayarcıya verdiğimde 4 saat sonra hazırdı. Benim aldığım fiyat aralığında (7765) özellikleri diğer ürünlere göre bence en iyisiydi. Bilgisayarın şarjı pek zorlamadığım sürece video ve ders için kullandığımda 5 - 6 saat aralığında en fazla 2 saatte ful şarjı doluyor. Metal bölümler parmak izi olmuyor. Hoparlöri de benim için iyi ama tek sorun genelinin arkada olması dizimde biraz ses azalıyor ama masada vs bir problem yok. İçindeki işleminden dolayı zaten beniö kullanımın için baya hızlı. Hızlı teslimat ve paketleme için teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 19.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    7700 ken aldım ürünü gayet güzel eksi yönleri şarjı cabuk bitiyor hele oyunda 20 dakikalık bir lol maçında yuzde 30 şarj gitti lolde maks 130 min 80 fps alıyorum ayarlar full. alt kasa plastik biraz kalitesiz duruyor ama bu fiyata ideal tasarımı çok hoş üst kasa alüminyum bundan dolayı acayip bir hoş hissiyat var fan normal kullanımda ses çıkarmıyor oyun oynarken cok fazla değil ama ses çıkarıyor tek fani var genel olarak performansı iyi ama bu fiyata alınmaya değer mi sanmam suan 9400 bir de cihazın 11 nesil olmasından dolayi ssd görmeme sorunu var ilk basta Windows atarken sorun yaşadık vmd kapatarak Windows yükledik diğer türlü yapamadık yani genel olarak değerlendirirsek çok yoran oyun oynamacaksaniz beni uzun sene götürsün şık olsun hızlı olsun istiyorsanız gayet makul bir cihaz tâbi indirimi bekleyip alın dediğim gibi bu fiyatta kalırsa diğer ürünlere yönelin bence birde cihaz çok ısınmıyor tek fan olmasına rağmen

  • Trendyol aracılığıyla, 18.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Fiyatına göre özellikli iyi bir ürün

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün sorunsuz ve hızlı geldi, teşekkürler.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Aldığım için memnunum hızı görüntü kalitesi gayet güzel ve benim için yeterli.

  • Trendyol aracılığıyla, 14.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    tum iyi kotu ozelliklerini gecip soyleyecegim en kotu ozelligi: hoparlorun bilgisayarin altinda olmasi. yani akila mantiga hic dusununce sigabiliyor mu abi???? neden ses kismini alta koyarsin ki niyeee. o kadar bilgisayar yapiyosun ama hoparloru alta koyuyosun jzbshahdhaj hani aklina hicmi gelmedi acaba altta oldugu icin bu ses sogrulmasi yapar mi dizustune koyunca ya da ne biliyim yere yataga koyunca ses az cikmazmi burdan cunku oraya koyarsan ses kapanir diye??🥶🥶😄😭😓😥 sesi normal bir yere konmadan fena degil ama kucaga koyunca ses az cikiyo cunku önü kapaniyor yani ALMAYIN!

  • Trendyol aracılığıyla, 13.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü 3 gündür kullanıyorum gayet güzel.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    şu an için yeni 2 günlük laptop özellikleri orta segmentin bir tık üzeri, ekran kalitesi gayet tatmin edici , kasası zarif ve güzel yani dış görünüşü tatmin edici. eksik yani fredoos onu da bilgisayarcı da 50.tl.ye hallettim. kullandıkça yorum olarak güncelleme yaparım.

  • Trendyol aracılığıyla, 02.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    şık ve kaliteli

  • Trendyol aracılığıyla, 01.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün 2 haftadır hala gelmedi sakın buradan alışveriş yapmayın hala ürün bekliyorum rezil kepazelik çekiyorum ürünü alayım diye sürekli satıcı ile görüşüyorum trendyol asistanlariyla yazisiyorum şu 2.5 haftada toplam bu ürünü almak için harcadığım mesaiyi kız arkadaşıma bile ayırmıyorum ben, ki hala ulaşmadı. müşteri memnuniyeti sıfır

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo ThinkBook 15 G2 20VE00FTTX i5-1135G7 8 GB 512 GB SSD MX450 15.6 Dizüstü Bilgisayar kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo ThinkBook 15 G2 20VE00FTTX i5-1135G7 8 GB 512 GB SSD MX450 15.6 Dizüstü Bilgisayar yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat