Bosch TKA6024V Kırmızı Kahve Makinesi Yorumları

Bosch TKA6024V Kırmızı Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 13.02.2014
    tek kelimeyle mükemmel

    hiç bu kadar mükemmel bir tat yapacağına inanmıyordum biraz ağır yapıyor ama o kadar lezzetli ki iyi ki almışım kesinlikle tavsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.01.2013
    harika

    Güzel kahvenin yanında harika çay yapılıyor. kahve haznesine 3 demlik poşet atın, mükemmel çay 5 dakikada hazır. tavsiye edilir. Temizlemesi de çok kolay, kullanımı da. iş yerinde kullanıyoruz, eve de alacağım kesinlikle..

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.06.2010
    mükemmel kalite şık görünüm

    Ürünü 2-3 gün önce sipariş ettim, dün elime geçti. Hemen akşam inceledim ve bu sabah ilk kahvemi içtim. Kahve konusunda çok hassasımdır, ama bu makine benden tam not aldı. O kadar şık ki, koyduğunuz yerde hemen kendini gösteriyor. Çok hoş ve çekici bir kırmızı. Tüm ekipmanlar çıkıyor ve yıkanabiliyor. Aroma ayarının olması da bir artı özellik. Çok kahve makinesi inceledim. Çok eve alıp, 1 hafta kullanıp, beğenmedim diye iade ettim. Tüm bunlara rağmen bu makineyi çok beğendim. Fiyat/performans çok iyi, hatta bu fiyata başka yerde bu ürünü bulamazsınız. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch TKA6024V Kırmızı Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch TKA6024V Kırmızı Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat