Azemax SK-504 Aksiyon Kamera Yorumları

Azemax SK-504 Aksiyon Kamera yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    4 K ile alakası yok. 4k netlik iyi değil. Renk algısı iyi değil. WİFİ fena değil. Malzeme kalitesi eh işte. 3-5 sene gitmez. Ben aldım 2. sene dökülmeye başladı. Ama çocuğunuz için eğlence olabilir. Ekipmanı dopdolu. Birçok parçası var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün kendi kutusunda gelmedi. Düz bir karton kutuda geldi. Aksesuarlardaki metal parçalar paslanmıştı. Eksik parçaları var. Cihazın kamerası en fazla 360p video çekiyor. Malzeme kalitesi de kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Cesitvar satıcısından aldım Nisan ayında, servise gönderdik 1 ay sonra. Ancak bir daha geri gelemedi. Kendilerine telefon ile de ulaşılamıyor. Bu satıcının satış sonrası hizmeti 0.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    sualtı çekim yapamadım ama fiyatına göre iyi bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.12.2018
    (Ürünü satın aldı)

    ucuz olsun sualtı çekimi iadare etsin diye almıştım ama işimi fazlasıyla gördü gündüz çekimleri başarılı sualtı çekimleri başarılı resim çekimi orta derece ama iş görür 4k vasat yavaş çekim vasat şarj süresi iadare eder ve kısa sürede şarj oluyor ürünü tavsiye derim özellikle amatörseniz çok bişey istemiyorsanız sualtı çekimi yapacaksanız bu fiyata gayet iyidir

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    aldım kullandım memnun kaldım tavsiye ederim H:B ' ya ayrıca teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Fiat'ına göre mükemmel çekimi var , wifi olayı sadece akıllı telefona bağlanıp komut vermek için modemle alakası yok , içinden her amaca uygun parçalar çıkıyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Azemax SK-504 Aksiyon Kamera kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Azemax SK-504 Aksiyon Kamera yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat