Frisby FHP-960RW Kırmızı Kulaklık Yorumları

Frisby FHP-960RW Kırmızı Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(12 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 27.10.2017
    Üç Yıldız

    Fiyatına göre ideal bir ürün. Tek eksiği ses açıp kısma tuşu yok. Bir de uzun kullanımlarda kulağa baskı yapıyor ve ağrıtıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.05.2017
    Dört Yıldız

    tahminimden daha güzel ve kullanışlı

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2017
    Tavsiye ediyorum

    Genel anlamda kulaklığı beğendim. Yorumlarda bas çok iyi değil diye yazılmış, ben de beklentisiz olarak aldım ama baslar beni tatmin etti. Şunu da unutmayın lütfen, basların yüksek olup olmaması, müziği dinleyeceğiniz alet ile alakalı bir durum. Bas çıkışları iyi ise, kulaklık bunu yansıtıyor. Son ses müzik dinlerken çok aşırı derecede olmasa da dışarı ses verdiği kısmı doğru. Kulaklığın katlanıp daha az yer kaplaması çok güzel. Uzun süreli müzik dinlemede kulaklık beni sıkmadı. Sanırım bu birazda kafanızın boyutu ile alakalı bir durum. Cep telefonuma bağlıyken, sorunsuz şekilde görüşme de yaptım ve memnun kaldım. Özetle bu ürünü tavsiye ediyorum. Fiyatının üstünde bir performansı var bence. iyi ki bu ürünü almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Çocuk için ideal

    Küçük çocuğum için ipad ile kullanması için aldım. Gayet güzel kullanışlı, hafifi ve fiyatı uygun bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.02.2017
    Güzel Kulaklık

    Ürün yeni elime ulaştı, birkaç haftadır böyle uygun fiyatlı birşey bakıyordum ama elektronik mağazalarda denk gelmek mümkün olmadı, buradan sipariş verdim ertesi gün geldi, bu fiyat için hoş bir tasarımı var, ses yüksekliği iyi telefon için oldukça uygun. Ama yazdıkları gibi yüksek sesde yanınızdakiler duyabiliyor, zaten daha çok evde kapalı mekanda kullanılabilecek birşey, iett ve seyahat sırasında hoş duracağını sanmıyorum, seyahat kulaklığı değil neticede. Çok kaliteli olmasa da normal müzik dinlemede ve sesli mekanlarda, evin yanındaki inşaat sesi muhabbetinde vs. kullanışlı. Ben beğendim, ucuz kulaklık için boşuna gezmeyin dışarda :)

  • NI1 aracılığıyla, 24.10.2016
    fena değil

    Üründen çok fazla bir şey beklemeyin az buçuk idare eder.Nekadar ekmek o kadar köfte misali. Paketleme iyi değil defalarca açılmış gibi,insan para verince sıfır ürün almak ister.

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2016
    güzel ürün

    fiyatına göre gayet güzel ve kullanışlı sesi de kuvvetli

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.01.2016
    iyi

    ürünü 8 yaşındaki çocığum için aldım, malzeme kalitesi, kablosunun uzunluğu ve kalın olması güzel. genelde ince kablolar çocuklar tarafından kullanıldığında hasar görebiliyor.tek beğenmediğim yanı biraz kaba. kafa ve kulağı saran bir tasarımdan ziyade çok dışa çıkık bir tasarımı var. ayrıca yüksek sesle dinlendiğinde dışarı ses veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.11.2015
    Harika!

    Bu fiyata bu kadar kaliteli bir ürün beklemiyordum! Görüntüsü, ses ve mikrofon kalitesi harika. Ve belki de en önemlisi, kablosu yassı olduğu için çantamda dolanmıyor. Dahice! Tek sıkıntıları: İzolasyon olmadığı için yanındaki insanlar dinlediğin müziği duyabilir. Ayrıca kabloları biraz hassas, bağlantı noktasını elektrik bandıyla sağlamlaştırarak ürünün ömrünü uzatabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.10.2015
    gerçekten ses harika

    sesi bu kadar iyi vereceğini tahmin etmemiştim . süperrrrrr ses ayarı yok . en kötü tarafı bu . o yüzden 2 yıldız verdim. ses ayarı olsa 10 üstünden 10 verirdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.10.2015
    Çok memnunum

    Çok memnun kaldım... Hem uygun fiyatlı hem de kaliteli. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.08.2015
    Mükemmel

    Ses kalitesi çok iyi mikrofon süper bu fiyata 10 numara

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Frisby FHP-960RW Kırmızı Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Frisby FHP-960RW Kırmızı Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat