Nilfisk Select Pet Care Mini Turbo 650 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge Yorumları

Nilfisk Select Pet Care Mini Turbo 650 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    GÜÇLÜ

    Olumlu yönleri: Motor gücü ve emiş gücü kuvvetli sert zemin ve halı üzerinde rahatlıkla alabiliyorum, etrafa toz kaldırmıyor, tozdan eser kalamdı evden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok güzel ve çok güçlü

    Olumlu yönleri: Cihaz gerçekte emiş gücü ile mükemmel Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Süpürge alırken satıcının önerisi ile bu süpürgeyi öğrendim. Ben bu markayı bilmiyorsum. Sonra araştırdım baktım yorumlar çok olumlu. Ben de yorumlara güvenerek aldım ve çok başarılı. Gerçekten de çekiş gücü mükemmel. Çok iyi çekiyor. Hem halıda ki performansı hem de normal yüzeylerde ki performansı çok başarılı. Almayı düşünen herkese de keisnlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    Çok İyi

    Olumlu yönleri: Evde 4 tane kedim olduğu için hangi Elektrikli süpürgeyi Satın alırsam alayım Etrafta çok fazla tüy toz kıl olduğu için doğru düzgün bir temizlik sağlayamıyorum Ben de uzun araştırmalarım sonucunda Bu evcil hayvanlara yönelik tasarlanmış olan elektrikli süpürgesi ne buldum İlk duyduğumda ve gördüğümde gerçekten çok şaşırmıştım sonunda bizi düşünen birisi de var diye dalga geçiyordum Hatta ama bir arkadaşım alınca çok memnun kalınca evini de ziyarete gittim çok temiz gördün Bu nedenden ötürü Ben de gidip aynı markanın ürününü Almaya karar verdim satın aldıktan sonra pek bir fark yok diye korkmuştum ama piyasadaki elektrikli süpürgeler den çok daha güçlü bir emiş gücüne sahip olmasının yanında her türlü tozkir tüyü her şeyi birçok makineden çok daha güzel bir şekilde temizliyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2019
    .

    Olumlu yönleri: evde üç kedim var adında pet care geçtiğini görünce hemen çekti beni bu süpürge:) özelliklerini inceledim gayet güzel gözüküyordu aldım sonra bugün geldi daha hemen taktım kedim yumağın yattığı koltuğu çektirdim inanın reklamlardaki gibi tek çekişte tek bir kıl bile bırakmadı. çok iyi bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.10.2019
    tasarımı ve performansıda süperrr

    Olumlu yönleri: değişebilen toz torbası şık tasarımı ve sessiz çalışması ile güzel bir süpürge makinası. a++ enerji tasarrufu mevcut. Sessiz çalışması aparatları ve kablosunun uzunluğu ile evimi kolayca temizleyebiliyorum. Emiş gücü halıyı yerinden kaldırıyor çok yüksek. Tavsiye ediyorum kesinlikel kullanılabilecek bi elektirkli süpürge. Fiyatı uygun kargo şirketi oldukça hızlı ve başarılı. samimi ve güleryüzlü. kaliteli ve güvenli adres teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Nilfisk Select Pet Care Mini Turbo 650 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Nilfisk Select Pet Care Mini Turbo 650 W Toz Torbalı Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat