Tefal UW3751TR 750 W Mavi Compact Power Cyclonıc Torbasız Elektrikli Süpürge Yorumları

Tefal UW3751TR 750 W Mavi Compact Power Cyclonıc Torbasız Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 05.04.2022
    Daha önce rowenta vardı

    Tefal aldım kalitesi biraz düşmüş gibi geldi ama bu da iş görür. Ama toz filtresi biraz fazla sıkı motoru zorluyor sanki. sık sık filtreleri değişitirin ve moturu dolu kullanmayın

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.03.2022

    Olumlu yönleri: Çekiş hücü çok iyi. Kompakt olması da bir avantaj

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    motor gücü çok ideal

    Olumlu yönleri: Nişanlıyım yavaş yavaş çeyizi düzmeye başladık gerçekten memnun kalacağımı düşünüyorum yorumlar öyle iyi ki. Gerçekten almamak imkansız. Verimli enerji tüketimi sayesinde temizlikten değil, yalnızca enerji tasarruf etmenizi sağlar ve 750 Watt motor gücü ile en ufak toz taneciklerini bile kolayca emer. diye bir özellik okudum bu benim için çok önemliydi o yüzden ona dikkat ettim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    çok güzel

    Olumlu yönleri: Bekar evime aldım çok pratik ve kullanışlı. Emiş gücüne hayran kaldım adeta bir vakum gibi tozları çekiyor. ben temizlik konuusnda çok hassasım beni çok mutlu etti. Güç seviyesi ayarlama düğmesini kullanarak süpürgenizin devrini ayarlayabiliyorsunuz ve ürünün altı metre kablo uzunluğu var bu sayede her tarafı çok güzel bir şekilde süpürebiliyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    emiş gücü üstün seviye

    Olumlu yönleri: Evi tertemiz yaptı eskisi gibi zorlanmıyorum yorucu değil hafif. Evimdeki en sevdiğim ürünlerden biri oldu. Gelen tüm misafirlerim de halılardaki kabarıklığı fark ediyor tertemiz yapıyor çünkü ve emiş gücü harika ötesi. Çok ses de yapmıyor ve 8 dB ses seviyesi sayesinde kullanım sırasında ne sizin ne de evin diğer sakinlerinin kulaklarını yoruyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    yüksek kalite

    Olumlu yönleri: Eşime hediye olarak aldım zaten uuzn süredir istediği bir üründü. Ürün çok verimli ve yıkanabilen filtre özelliği mevcut. Piyasada bu özelliklere sahip ürünler çok daha yüksek fiyatlara satılırken cebinizi düşünen tefal yine yapmış yapacağını. Hafif de bir ürün öyle taşıması zor değil. Eşim odadan odaya rahatlıkla taşıyabiliyor. Evinizin incisi olacağına eminim .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.01.2022
    tavsiye ederim

    Olumlu yönleri: Çeyizime aldım çok memnun kalacağıma eminim zaten annem de bu ürünü kullanıyor evinde ve çok memnun. Altı metre kablo uzunluğu sayesinde daha geniş alanları, kablo derdi olmadan süpürebiliyor vee en önemlisi delta başlığı sayesinde erişemediği köşe kalmıyor. Özel günlerde annenize eşinize alabileceğiniz güzel bir hediye seçeneği de olabilir bence. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.01.2022
    memnunum

    Olumlu yönleri: Kargo çok hızlı. Sorunsuz kullanıyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 30.11.2021
    f/p ürünü

    3 aydır kullanıyorum, güçlü ve kullanışlı bir ürün. Bekar evinde oluşabilecek envai çeşit çöpü çekip alıyor. Çekim gücüne göre çıkardığı ses makul, sonuçta süpürge yani ses yapacak. Tavsiye ederim.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.09.2021
    Çok şık bir ürün

    Cihazın görüntüsü renk kombinasyonu ve boyutu inanılmaz güzel çekim gücü yeterli bir çok başlık mevcut içinde fiyatına göre bence çok güzel bir alet tek eksik yanı kablosu biraz kısa gibi onun dışında çok memnunuz..

  • Amazzon aracılığıyla, 06.09.2021
    Iyi

    Sesi az, plastik orta kalite, hafif, aparatlari tam. Fiyatina göre iyi bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.08.2021
    Güzel bir süpürge

    Çok güzel çekiyor. Sesi de makul. İnce halılarda biraz zorluyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 19.08.2021
    Bu fiyat aralığı için mükemmele yakın.

    Yani fiyatını düşününce tabi çok fazla performans beklemiyordum. Ancak ilk deneme için oldukça kuvvetli bir çekiş gücüne sahip. Umarım bir süre sonra bu güç düşmez.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel kargolanmış ve çekim gücü çok iyi tesekkür ederim. Dışarıda fiyatı 1700 TL burada baya uygun tavsiye ederim arkadaşlar

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Tefal UW3751TR compact power'ı, öğrenci olduğum için öğrenci evinde pratik bir kullanım imkanı sağlar diye almıştım. Ama bu üründen umduğumu bulamadım. Bir elektrik süpürgesi alınca insan kullanışlı bir ürün bekliyor. Ancak Tefal UW3751TR compact power'ın çekiş gücü zayıf, çalıştırırken çıkan ses de çok rahatsız edici. Bir elektrik süpürgesinden beklenen kaliteyi sağlayamıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2021
    tesekkurler

    Olumlu yönleri: bu fiyata gayet güzel urun

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çekişi iyi ama malzeme kalitesi kötü rahatsız edici ince yuksek sesi var servise götürdük birsey yapamadı

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Haliyi yeri cok somuruyor kaldirmak icin bi efor satfetmmek gerekiyor.tavsiye etmem kesinlikle

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal UW3751TR 750 W Mavi Compact Power Cyclonıc Torbasız Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal UW3751TR 750 W Mavi Compact Power Cyclonıc Torbasız Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat