Arnica Köpüklü IH32059 Siyah Türk Kahve Makinesi Yorumları

Arnica Köpüklü IH32059 Siyah Türk Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün güzel satıcı cadde1001e ayrıca teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Özel olarak getirttiğim kahveleri hızlıca hazırlamama yardımcı oluyor bu. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlı kargo ve güzel paketleme için satıcıya teşekkür ederim.. Ürünü denedik çok memnun kaldık kaliteli ürün kaliteli satıcı :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    BEĞENMEDİM

    Olumsuz yönleri: Uygun fiyatlı ama memnun değilim kesinlikle tavsiye etmem cezvede bile daha rahat kahve yapıyorum memnun kalmadım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.06.2020
    ÇOK GÜZEL

    Olumlu yönleri: İş yerinde kullanmak için ufak bir kahve makinesi almak istiyorduk. Bununla ilgili bir arkadaşımın iş yerinde kullanmış olduğu Arnica marka bu kahve yapma makinesini almaya karar verdim. Hemen sipariş ettim ve şu anda kullanmaya başladık. Gerçekten yaptığı kahveler çok güzel herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Ofiste kullanmak için bir kahve makinesi alacaktık. Bununla ilgili yaptığım incelemelerden sonra Arnica marka bu elektrikli kahve makinesini buldum. Hemen sipariş ettim. Şu anda ofiste kullanıyoruz. Çok güzel kahveler yapıyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Çok pratik biz bunu yurtta kullanıyoruz. Kızlarla her akşam mutlaka bu makine sayesinde kahvemizi bol köpüklü yapıyoruz ve mis gibi yurtta bile kahve keyfimizi yapıyoruz. Bence hiç o pahalı makineleri almaya gerek yok.ç Bundan alın gayet kaliteli ve kullanışlı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Ürün iyi

    Olumsuz yönleri: Ürün iyi ama kargo hizmeti beş para etmez surat kargoya ürünü vermişler kargo kargomu eve getirmedi.arayınca kargoyu bahane uyduruyor şubeden gelin kendiniz alin diyor yoksa kargonuz geri gider diyor.berbat bir hizmet pişman oldum aldigima

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) para iadem gerçekleşmedi

    Olumsuz yönleri: ürünü 1 ay önce aldım ve aldığım gün, içine su koydum, alttan sızdırmaya başladı. Kargoya iade olarak verdim ama 1 ay olacak param iade edilmedi. Telefon ile arıyorum kimseye ulaşamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Çok memnun kaldık. Teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arnica Köpüklü IH32059 Siyah Türk Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arnica Köpüklü IH32059 Siyah Türk Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat