HP 14-AM008NT 1BV21EA Laptop - Notebook Yorumları

HP 14-AM008NT 1BV21EA Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 20.09.2017

    HP 14-AM008NT 1BV21EA Laptop bir oyun bilgisayarı olmasada en nihayetinde sosyal medya ve mailler için güzel olabilir.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2017

    bu model çok hızlı ve hafif fiyatı ise ben indirimdeyken almıştım uyguna. gayet memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.04.2017
    Ben sevdim.

    Hızı gayet iyi windows 10 yükledim açılması 10 saniyeyi geçmiyor. Windows 10 'u kendi microsoftun kendi makine sitesinden indirip oem anahtar satın aldım. Makine gayet şık alışıldık HP lerden daha şık duruyor. Ekran kalitesi kontrastı parlaklığı normalin üstünde kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.04.2017
    Güzel bir notebook

    Evet bence de günlük kullanım için alınabilecek en hesaplı performans ürünü dersek yanılmış olmayız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.03.2017
    Oyun oynamayanlar için doğru tercih.

    Ürün oyun oynamak dışında günlük işlerini çok rahat karşılayabileceğiniz bir bilgisayar. Benim aradığım özellikler 128 GB SSD, FreeDos ve Dahili Ekran Kartıydı. Zaten bu özelliklerdeki tek bilgisayarda bu. 128 GB SSD yetmeyecekse size 256'lık olan modelide var. Bilgisayar bir kere çok şık bir tırtıklı kasası var. Isınma neredeyse yok gibi birşey. İçindeki SSD'nin markası SanDisk ve çok hızlı çalışıyor. Ses kalitesini beğendim. Ekran 1366x768 ama 14 inç olduğu için Full HD gibi görünüyor sırıtmıyor yani. Klavyede arka aydınlatma yok. Şarjı gerçekten iyi gidiyor. Tek sıkıntı ben Linux kullanmak istiyordum ama Wi-Fi sıkıntı çıkardı. Bir çözümü vardır belki bilmiyorum ama şunu söyliyim bu bilgisayar bildiğiniz Windows 10 için üretilmiş. Sürücüleri otomatik güncellemiyor hp'nin sitesinden siz indirip kuruyorsunuz. Çok entegre çalışıyor. Touchpad'i bir harika. Hayatımda ilk kez hp kullanan biri olarak bu kadar iyi Windows uyumu olan başka dizüstü bilgisayar kullanmadım. 4 GB Ram şimdilik bana yetiyor ama yükseltebiliyorsunuz o da sıkıntı değil. İşlemci 7.nesil olması şart değil fakat en az 6.nesil olmalı çünkü DDR4 Ram desteği ve daha az güç tüketimi ( daha az ısınma ) anlamında önemli. 7 ila 6.nesil arasındaki tek fark saat hızı çok takılmayın i3 olmasına. Genel olarak çok beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.03.2017
    güzel

    bilgisayardan gayet memnunum performan ve hız cok guzel. oyun oynamayacaksanız çok kullanışlı bir pc. sadece klavye daha kaliteli ve ışıklı olabilirdi ve ekran arka psatığı tırtırlı olmasa daha ıyı olurmus

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.03.2017
    HP VE HB KALİTESİ

    GÖZ AÇIP KAPAYANA MASAÜSTÜ AÇILIYOR. MALZEME KALİTESİ ÇOK İYİ DEĞİL.EKRAN ARKASINA HAFİF BASTIRINCA KIRILACAK GİBİ OLUYOR BU PARAYA İDARE EDER DVD ÇIKMIYOR

  • NI1 aracılığıyla, 03.03.2017
    Günlük işler için yeterli bir ürün

    Hızlı kargo ve günlük işler için yeterli bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2017
    Çok güzel

    Ben aldım yarım gümde geldi çok güzel performanslı iyice araştırıp doğru karar vermişim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.02.2017
    Beş Yıldız

    SSD hariç aynı özelliklere sahip 15.6" bir ürünü almak üzereyken, bunun indirimde olduğunu görüp aldım. 14" olması daha çok işime geldi, daha taşınabilir bir cihaz arıyordum fakat bütçem kısıtlıydı. mSATA2 arayüzlü 128GB SSD ile geldi. Hafızasını 8'e yükselttim. Ekran kartı modelini merak edenler içinde Intel HD Graphics 520 tam olarak, 4K çıkış verebiliyor sorunsuz. İşlemci eski nesil i5'lerle aynı performansta, beklediğimden üstün çıktı açıkçası. Isınma sorunu yaşamadım, 4K video oynatırken ve aynı 100'den fazla tab açıkken bile. Alırken bu kadar maharetli olacağına ihtimal vermemiştim, oyun dışında çoğu orta seviye işi rahatça karşılıyor. Pil süresi şimdilik 4 saatin altına düşmedi normal kullanımda. Kasası plastik ama bu fiyatta bir cihaz için güzel. Almak isteyenlere gönül rahatlığı ile öneririm.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 14-AM008NT 1BV21EA Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 14-AM008NT 1BV21EA Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat