Polypad M8 8 GB 7.9 İnç Wi-Fi Tablet PC Yorumları

Polypad M8 8 GB 7.9 İnç Wi-Fi Tablet PC yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2017
    Ürünün fiyatı ve kalitesi çok iyi

    Ürünü bilindik mağazalarda inceleyerek sipariş verdim. Fiyatına göre ideal bence ekran kalitesi çok hoşuma gitti bataryasını daha deneme fırsatım olmadi ama 3900 iyi dayanır diye düşünüyorum Bide mağazaya teşekkür ederim Bilindik mağazalardaki fiyatından en az 100tl ucuza geldi. oğlum çok beğendi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.03.2017
    ekran dokunma hasasiyeti

    M 8 pro modelini aldım. İlk ve son kesinlikle. 2 gb ram 16 gb hafıza göze hoş geliyor. fakat sadece o kadar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.03.2017
    On numara

    Satın alırken bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. Kızımın elinden alıp arada ben de kullanıyorum, fiyatına göre gayet iyi. Şarjı da çok iyi, tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.03.2017
    Üç Yıldız

    Satıcıya ve kargolama özenine laf yok, gayet iyi. Ürüne gelince hayal kırıklığına uğramadım değil. Görüntü ve ses kalitesi beklediğimden de kötü çıktı. 300 liraya kadar olan katagori için gayet iyi özelliklere sahip olması beni yanılttı, marka adına para ödemiyorum demiştim ama öyle değilmiş :(

  • Media Markt aracılığıyla, 04.02.2017
    HİÇ MEMNUN KALMADIK

    ÜRÜNÜ KARDEŞİM KULLANDI İLK 1 HAFTA SORUNSUZDU DAHA SONRA SORUNLAR BAŞLADI KESİNLİK TAVSİYE ETMİYORUM SÜREKLİ TAKILIYO RESETLEMEK ZORUNDA KALIYOSUNUZ VE COK AĞIR İŞLEMCİSİ.UYGUN DİYE PARANIZI BOŞUNA VERMEYİN.

  • Media Markt aracılığıyla, 01.02.2017
    Kullandıkça hayran kaldım.

    Ürünü oğlum tam şarj ile 6-7 saatten fazla kullandı inanamadım. Intel işlemcilerdeki ısınma ve kasma problemlerini hiç yaşamadık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Polypad M8 8 GB 7.9 İnç Wi-Fi Tablet PC kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Polypad M8 8 GB 7.9 İnç Wi-Fi Tablet PC yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat