Grundig Miami 49-VLX-9670BP LED TV Yorumları

Grundig Miami 49-VLX-9670BP LED TV yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 08.03.2019
    kargo çok pahalı

    evet ürün istediğim gibiydi ama kargo çok pahaliydi

  • NI1 aracılığıyla, 01.03.2019
    Fiyatına göre muhteşem..

    Televizyonun işlemcisi oldukça hızlı 4k içeriği sorunsuz oynaıyor, bilgisayar ile 4k monitör olarakda kullanıyorum, bu televizyonu alan öncelikle ışık sızması konusunda çok yüksek beklentilerde olmamalı çünkü IPS panelde ışık sızması var. Fakat televizyonun diğer artıları bu eksi yönünü fazlasıyla kapatıyor. 3d kalitesi çok iyi, Netflix sorunsuz çalışıyor, web tarayıcısının flash desteği problemli. Youtube ve Ekran Paylaşımı uygulamaları kusursuz. Kendi üzerinde küçük bir surround ses sistemi var ses derinliği gayet iyi. Arkasında Arçelik servis desteği olması da çok iyi bir avantaj. PVR özelliği, çift tuner, internet tabanlı yayın akışı takibi. Bluetooth ses sistemlerine kablosuz bağlantı gibi onlarca özelliği barındırıyor. Gerçek 100 Hz panel, HDR ve Wide Color Gamut u da eklersek tam bir fiyat performans canavarı. Yalnız ürünü kurar kurmaz, yazılım güncellemesini yapın performans çok farkıediyor.

  • NI1 aracılığıyla, 04.02.2019
    kesinlikle tavsiye edilir

    3 d panel icin son firsat bir tv.

  • NI1 aracılığıyla, 30.12.2018
    Yabancı markalara gerek yok kaliteli ürün

    TV almadan önce çok araştırdım ve Grundig te karar kıldım. Tam bir Fiyat performans ürünü,real 100hz, hdr, micro diming, wide color gamut bir arada, dolayısıyla görüntü kalitesi harika, artı 3D panel, daha ne olsun. Aynı kalitedeki başka markalar en az 5000 tl, tek kusuru köşelerde hafif ışık sızması yapıyor onu da yapmayan TV yok neredeyse, gönül rahatlığı ile alınabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig Miami 49-VLX-9670BP LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig Miami 49-VLX-9670BP LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat