Garmin Forerunner 235 Siyah Akıllı Saati Yorumları

Garmin Forerunner 235 Siyah Akıllı Saati yorum ve tavsiyeleri

(21 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Açık alan koşusu, koşu bandı koşusu ve bisiklet yapıyorum. Hepsinde sorunsuz çalışıyor. 6 aydır kullanıyorum, çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2020
    "Garmin Forerunner 235 Siyah"

    Olumlu yönleri: bu akıllı saatlere çok heveslenmiştim. E öyle olunca bu ürünleri araştırmaya başladım ve bu saat de çok hoşuma gitti tabii. Hem fiyatı diğer kıyaslarına göe gayet uygun hem de aynı özelliklere sahipler. Taktığınızda da gayet güzel duruyor. Şık bi kombin oluşturmak çok kolay. sizlere de tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.08.2020
    "ŞIK"

    Olumlu yönleri: Abime hediye olarak aldım ve ürün gayet kaliteli krdonu ve keranı güzel kullanımı kolay ve gösterişli bir ürün çok memnun kaldı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    "ÇOK İYİ"

    Olumlu yönleri: Saat kesinlikle muhteşem. Eşim için aldım bu saati çok beğenerek aldım ve eşim de çok sevdi. Saat sırf tarz olarak bile çok başarılı. Kol da çok havalı duruyor. Özellikleri de gayet başarılı. Garmin’in 24/7 izleyen kendi bilek tabanlı kalp atış hızı sensörünü kullanıyor. su geçirmiyor. Sesli görüşme de falan da çok çok iyi. eğer akıllı saat almayı düşünüyorsanız kesinlikle bu saati tavsiye ederiz. Fiyat performans açısından da çok çok iyi. Almayı düşünenler kaçırmasın bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Yeğenim için bir akıllı saat alacaktık yaptığım ince araştırmalardan sonra Garmin marka bu saati buldum. Hemen sipariş ettim ve saat elime ulaştı. Yeğenime hediye ettim. Sonrasında yeğenimle görüştükten sonra saatten çok memnun olduğunu belirtti. O yuzden akıllı saat almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Bu saat sırf görseli için bile alınır. Gerçekten çok şık mükemmel bir saat. İnanılmaz havalı duruyor. İşlevselliğine gelince çok mükemmel değil ama işinizi görür düzeyde. Bence fiyatına göre kaliteli bir saat. Bu fiyat aralığında alınabilecek bir saat.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: kardeşime aldım uzun zamandır istiyordu ben de doğum gününe denk getirdim ve aldım. Tasarımı şık titreşşimli, suya dayanıklı, hava durumu kalori takibi, takvim, sesli uyarı telefon bulma sms bildirimi arama bildirimi gibi bayağı bir özelliği var, çok kullanımda 11 saat gidiyor pil ömrü. çok da beğendi. ben de beğendim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bu saati uzun zamandır takip ediyordum. Hastasıyım desem daha doğru olur. En sonunda aldım. Çok mutluyum. Öncelikle çok şık çok tarz bir saat. Spor yapan biri olarak tam anlmıyla sporcu saati. Mödediğim her kuruşl helal olsun. Mükemmel ötesi bir saat. Bütçeniz yeterliyse herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.09.2019
    "Forerunner 235"

    Olumlu yönleri: Verilerin açıklamalı olması güzel. Kolay kullanımı var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Her gün spora çıkan biri olarak böyle bı urune sahip olmak buyuk avantaj oldu benm için. Kolunuzda sanki yokmuş gibi hafif son derece rahat ve kullanışlı. Kalp atışında kalori yakımına kadar her seyi gösteriyor dijitali cok iyi tasarlanmış parasını hak ediyor. Hava durumunu bile olcen bi saat apple ile karşılaştırmaya bile gerek yok fiyat performan urunu olarak bu urunu saati tek geçerim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Garmin markasini ilk olarak guvenmedgim bir marka oldygun icin almadim sonra piyasa ayni ozelliklerde ve bu kadar kendinden ilgiylale bahsedilen bir akilli saat oldugunu duymadim o kadar kaliteli bir urun ki su gecirmez cizilmelere karsi dayanikli ve daha fazlasi kalori hesaplama.kalp atisi sayma teledona baglanabilme ve daha fazlasi kesinlikle adi duyulmayan ve daha henuz kesfedilmemis bir markadir.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Akıllı saatler git gide artmaya kullanım alanları genişlemeye başladı bende merakımdan diğer saatlere göre uygun ama kaliteli bir saat almak istedim denemek için hemde teknoljiyi ttakip etmeyi severim aldım adım sayma kalori yakma hseaplarından daha öte müzik değiştirme sms okuma arama yapma gibi bir çok komutu telefondan rahatlıkla verbiliyorum saat kısımını da istediğim tasarm yapabiliyorum çok güzel modelleri bulunuruyor bir parmakla telefonun modeli değişiyor çok güzel 2 günde elime ulaştı güvenilir adres güvenilir alışveriş teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: çok güzel ve kesinlikle aldığıma bir an bile pişmanlık duymadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Alıp alamama konusunda tereddütdeydim sonra alayım ya ne olacak deneyeyim dedim. Kullandıkça hayran olası bir saat çok güzel özellikleri var

  • Amazzon aracılığıyla, 01.08.2019
    üzmedi sorunsuz

    Ekran piksel kalitesi kötü görsellere aldanmayın, akıllı saat çok fonksiyon çok uzun pil kristal kalitesinde kocaman ekran arıyorsanız bu size göre değil, biraz akıllı saat ama ana tema koşu ise bence çok iyi, anlık pace dakika km bilgileri gözümün ucuyla takip edebiliyorum. Yarı maraton koşuyorum. Arazide güzel ölçtü bence sorun yok, pili fena değil, arayüz birazcık yavaş kalıyor ama sorun etmiyor, saat çok hafif var mı yok mu belirsiz. İlk akıllı saatim moral bozmadı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.07.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Ben evlendikten sonra bayağı bir kilo alsdım. Spor hayatım da hep vardır. Düzenli spor yapıyordum ama evşlenince oturduğum semt düzenim değişince spor yapma durumum da yeme alışkanlığım da değişti. Yeniden spora başladım. Eşim de bana Garmin Forerunner 235 bu saatten almış beni motive etmek için. Mesafe, tempo, süre, kalp atış hızı ve daha fazlasını kaydediyor. Garmin Connect™'e otomatik yüklemeler, live tracking, sesli uyarılar, akıllı bildirimler ve sosyal medya paylaşımları, Activity tracking² günlük adımları, mesafeyi, kalorileri ve uykuyu sayar daha bir sürü sayamayacağım özellikler. Çok memnunum. Gerçekten Garmin Forerunner 235 çok havalı bu saatle spor yapmak. Fiyatı biraz pahalı gelebilir evet ama kesinlikle değer. Bütçeniz yeterli ise kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Amacım adım sayar almaktı. Fakat karşıma bu saat çıkınca tüm fikrim değişti hem dizaynı rengi kullanım kolaylığı ve özellikleriyle kesinlikle tavsiye ederim. Çok severek kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: koşu yaparkenki hızınızı, kalp atışlarını, yaktığınız kaloriden tutunda her türlü ayrıntıyı görüntüleyebildiğniz akıllı saat. Hafta sonları kullanmama rağmen gayet memnunum. Gündelik kullanım casual giyinenler için pek uygun değil bence ama tarz meselesi tabi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.04.2019
    Beş Yıldız

    Süper kalite, kolay kullanım

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2018
    Başarılı teslimat

    Kargo 1 günde elime ulaştı ve cihazda hiçbir eksik yada sorun yok teşekkürler

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Garmin Forerunner 235 Siyah Akıllı Saati kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Garmin Forerunner 235 Siyah Akıllı Saati yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat