Sony MDR.XB950AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık Yorumları

Sony MDR.XB950AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(22 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 21.03.2021

    Zevk meselesi, mesela ben gerek müzikte gerekse de sinemada bass tonlarını çok severim ve beklentimin büyük kısmını kapsar diyebilirim. Maddiyat derya olmadığında kulakiçi sennheiser cx 275s almıştım en uygunu buydu ve ilk aldığım zamanlar içimden 'aga bu nedir yaa' dedim. Tabi zaman geçti 5 yıl kadar, evet 5 yıl hiçbirşey olmadı sennheiser'a. İhtiyaç hissettim evde şöyle rahat bir kulaküstü kulaklık olsa güzel bass versin hem film izlerken hem müzik dinlerken işimi görse yine dedim ve arayışlarım başladı kendimi mediamarkt mağazasında buldum, şöyle uzunca bir sıra kulaklıklar dizili ve fiyatlar ile aramda 1 ışık yılı fark olduğunu gördüm ama yinede sesleri duymak istedim sırayla hepsini midway fragmanını youtubedan 1080p indirip telefona attım vlc player dan %113 ses seviyesinde test ettim. Çok uzattım evet biliyorum. O an geldi ve ben mdr-xb950ap ile tanıştım fiyatı 780 TL. Arkadaşlar kulaklık bildiğiniz seyyar konser, sinema, tesisatlı araba... Ne derseniz deyin efsane birşey öyle derin bassları var ki anlatamam. Vuruldum. Ancak 780 TL veremezdim. Uzun süre internette araştırdım eski bir cihaz olduğundan satışı hiçbir sitede yok daha ucuza bulup alırım umudu da tükendi. Gel zaman git zaman belli aralıklarla aynı mediamarkt mağazasına ve aynı standa gittim fiyat düşermi diye bekledim indirim istedim ama olmadı.. Artık tarihler 20 mart 2021'i gösteriyordu hiç hesapta yokken yolum o mağazaya düştü dosdoğru o standa gitti ayaklarım ve sevinçten 'vayyy mk' dememek için kendimi zor zaptettim. Fiyat 319 TL ye düşmüş hemen söktüm aldım yerinden malı sağlama almalıyım dedim iç güdüsel olarak. Bir görevli çağırdım şunu sarar mısınız dedim ve o efsane artık başucumda yerini almış bulunmakta. Evet bu hikaye bu kadardı. Öyle çokta önemli bir olay değil yani. Ama bu kulaklık efsane bilginiz olsun. Mediamarkt sen adamsın.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.09.2019
    F/P ürünü

    Bu fiyat aralığında sennheiser almak yerine bunu öneririm.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.07.2019
    Gözlük?

    Ben ürünü satın almak istiyorum ama yorumlara baktım sanırım kimse gözlük kullanmıyor. Gözlük taktığım için kulaküstü kulaklıklar genellikle kulaklarımı kısa sürede ağrıtıyor. Acaba ürünü gözlüklü şekilde kullanan varsa bana cevap verebilir mi? Ayrıca alırsam kulaklıkla oyun oynayacağım,uygun mudur?

  • NI1 aracılığıyla, 10.12.2018
    Hızlı Teslimat

    Basslar gayet net ve güzel fakat biraz tiz ayarları az gibi geldi. Ama gayet tatmin edici bir sesi var. Başarılı buldum.

  • NI1 aracılığıyla, 30.11.2018
    Sony Olunca

    Sony olunca anlatmaya gerek yok, görüyorsunuz. Ama kulaklık olunca tabiki duyuyorsunuz. Ancak sahip olunca bu kadar güzel bir ses deneyiminiz oluyor. Sese ve özellikle seste basa doyuyorsunuz...

  • NI1 aracılığıyla, 26.09.2018
    Fiyatına göre oldukça iyi.

    Hem çözünürlük olsun hem son kullanıcı odaklı eğlenceli ses karakteri olsun gayet iyi bir kulaklık. Özellikle alt frekansları bassları sevenleri fazlasıyla memnun edecektir. Kasası rahat padler kulakların çevresinde kalıyor kulağa baskı yapmıyor uzun süreli kullanımlara uygun. Materyalleri fiyatına göre oldukça iyi metal kısımları da hoş plastik olan yerleri de kötü değil aksine kaliteli plastik.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.04.2018
    Çok iyi

    Bu fiyata çok iyi

  • NI1 aracılığıyla, 21.03.2018
    Kullandıklarımın En İyisi

    Kuşkusuz bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi kulaklık. Ürünün materyal olarak kalitesini elinize aldığınızda anlıyorsunuz ve verdiğiniz paranın karşılığını vereceğini anlıyorsunuz, ses performansına zaten diyecek hiç bir şey yok , bilgisayar başında çalışan biri olarak sabahtan akşama kadar kulağımda ve en ufak bir rahatsızlık veya terleme yok. KUŞKUSUZ ALABİLECEĞİNİZ BİR ÜRÜN.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.01.2018
    Yapmışlar...

    Şunu söyleyebilirim ki bu kulaklığı almadan önce müzik dinlemiyormuşum... Kendi çapında müzikle ilgilenen biriyim ve kendimi geliştirebilmek için müzik dinlerken duyabileceğim hemen her şeye dikkat etmeye çalışıyorum, bu kulaklık bu konuda oldukça yardımcı oluyor, bu kulaklıkla dinlediğim şarkılarda önceden farkına varmadığım şeyler keşfettim ve birçok şarkıya karşı bakış açım değişti. Bunun dışında kulaklarınıza taktığınızda tasarımı ve yapısı gereği kulaklarla teması oldukça az, bu da kulaklarınızın kafanıza doğru bastırılmamasını ve dolayısıyla kızarmamasını ve ağrımamasını sağlıyor, benim gibi saatlerce kulaklık kullanmanız gerekiyorsa bu açıdan rahatlıkla önerebilirim. Gerçekten işe yarar bir kulaklık almak ama cebinizi de çok zorlamamak istiyorsanız taksitle bunu alabilirsiniz, ses aralığı açısından bundan çok daha kötü kulaklıklar bundan çok daha pahalı olabiliyor, o yüzden verim-fiyat ilişkisi açısından bana en mantıklısı bu geldiği için bunu seçtim ve oldukça da memnunum.

  • Media Markt aracılığıyla, 29.11.2017
    Basslar muhteşem

    bass ve tiz dengesi iyi güzel bir equalizer ayarıyla bassları başınızı yerinden oynatacak kadar besleyebiliyorsunuz. kulak pedleri oldukça yumuşak ve konforlu

  • Media Markt aracılığıyla, 19.10.2017
    3-28 khrtz frekans

    40 mm sürücüsü ve 3hz-28000hz frekans aralığıyla almayı hakediyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 08.07.2017
    EFSANE

    Yüksek ve kaliteli bass ve ses.tasarım ve yalıtım harika kısacası tam bir efsane.

  • Media Markt aracılığıyla, 19.04.2017
    memnunum

    ürünü gerek görsel gerek performans ve kalite açışından tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.04.2017
    Basslar çok iyi

    Ürün gayet kaliteli malzemeden yapılmış ve bass konusunda oldukça iddalı ancak fiyatı biraz fazla

  • Media Markt aracılığıyla, 22.02.2017
    harika

    ürün çok basarili fiyat konusunda mediamarktı tebrik etmek istiyorum sorunsuz bir alisveristi tesekkurler

  • Media Markt aracılığıyla, 15.02.2017
    En iyilerden

    Kesinlikle tavisye ederim...

  • NI1 aracılığıyla, 13.02.2017
    MDR-XB950AP

    Çok anlamam ancak bana kaliteli geldi ürün, ambalajı açarken kaliteyi hissediyorsunuz. Sesler bangır bangır.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.02.2017
    güzel ürün

    ürünün basları bazı müziklerde anlaşılmasada müthiş bassları var ve ses kalitesi muazzam terletme vb şeyler yapmasada 2-3 saat boyunca kullanımda biraz kaşındırıyor siz almak istermisiniz bilmem çünkü ben fiyat artmadan önce almıştım ve fiyat bayağı arttı ama bu parayı kıyabilcekseniz bence alın birşey daha var kulaklığın metal alanında küçük çizikler oluştu ama çok belli olmuyor bukadar eleştirdiğime bakmayın kulaklığın bundan başka eksi yönü yok ve eksileri artılarının binde biri bile değil ben çok teknik değinmedim ama umarım faydalı olmuştur

  • Media Markt aracılığıyla, 25.01.2017
    HARİKA

    Çok araştırdım sonunda almaya karar verdim. En uygun fiyat buradaydı aldım. Basslar sub ektisinde harika. Bunun dışında ses seviyesi düşük diyenler vardı alakası yokmuş yeterli bir tiz ve mid dengesine sahip. Kesinlikle tavsiye ediyorum. EQ ayarı ile kulaklık uçuyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 20.01.2017
    Kaliteli!

    Kaliteli malzemeye sahip. Uzun süreli kullanımlarda kulakları rahatsız etmiyor. Ses kalitesi gayet iyi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony MDR.XB950AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony MDR.XB950AP Mikrofonlu Kulak Üstü Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat