Sennheiser PX 100 Beyaz Kulaklık Yorumları

Sennheiser PX 100 Beyaz Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yeterli

    Ürün gercekren ses kalitesi açısından mükemmel, bass sesleri ve tiz sesler ayrılıyor. Enstrümanları ayırt etmek gerçekten çok kolay, ancak yapısından dolayı dışarıdan çok ses alıyor ve dışarıya çok ses veriyor. Bu yüzden bu fiyat bandında daha iyi bir kulaklık almanızı öneririm. Ancak sessiz bir yerde yaşıyorsanız bu kulaklık sizi çok mutlu edecektir. Ayrıntılar: Kulaklığın kablosu çok sağlam değil, biraz fazla çekilse kopacak gibi. Kulaklığı 2 yıl kullandıktan sonra kablonun uçları lehimli olan yeri kopmuştu, kendim yeniden lehimleyerek tamir ettim. Okuduğunuz için teşekkür ederim :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.01.2017
    Beş Yıldız

    ürün hızlıca elime ulaştı. tam anlamıyla fiyat performans ürünü. daha öncesinde px-100ii modelini kullanmıştım. babama verdiğim için kendime de mikrofonlu modelini aldım. açık kulaklık olması nedeniyle ses yalıtımı yeterli değil. bunu önemsemeyenler alıp kullanabilir.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sennheiser PX 100 Beyaz Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sennheiser PX 100 Beyaz Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat