Kaşkar FAS20R Vantilatör Yorumları

Kaşkar FAS20R Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok kaliteli ancak kurulum ve işletim dokümanı yetersiz

  • Trendyol aracılığıyla, 31.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    harika bir ürün tavsiye ederim m

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.12.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye edilecek bir ürün. Sadece teslimat biraz gecikti.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2021
    tavan aspiratoru

    Olumlu yönleri: gayet guzel bekledigim gibi. ambalaji iyi tesekkur ederim....

  • Trendyol aracılığıyla, 09.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok güçlü, tavsiye ederim.

  • Trendyol aracılığıyla, 04.08.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper kalite ürün. Malzeme kalitesine diyecek yok ancak eviniz için alıyorsanız iki kere düşünün çünkü en düşük seviyesi bile fırtına yaratıyor. Dolayısıyla biraz da sesli çalışıyor. Ürün yoğun olarak açık alanda kullanmak için çok ideal. Sağa sola salınımı kumanda ile açılıp kapanabiliyor. Kurulumu çok basit. Sadece bir yıldız tornavida yeterli. Kullanım sonrası yorum: Ürünü iade etmek durumundayım zira en düşük seviye bile ortalığı toz duman ediyor. Evde uçmadık birşey kalmadı. Üreticinin bu ürüne daha düşük devirler de koyması iyi olurdu. Kademeler arası hız farkı çok az ve en düşük kademe bile çoğu vantilatörün en yüksek kademesinden fazla. Ayrıca ürün her zamanki gibi daha önceden açılıp kullanılmış ve yeniden paketlenmiş. Bahçesine, balkonuna kaliteli bir dış mekan vantilatörü almak isteyen gözü kapalı alabilir...

  • Trendyol aracılığıyla, 29.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün en düşük ayarında bile oldukça güçlü; büyük mekanlar, belki cafe ve benzeri yerler için ve bahçe kullanımına gayet uygun. Ev için 50 m2 bir salonunuz yoksa aklınızdan bile geçirmeyin. Beş altı metre mesafede peçete, saksı çiçeği, vs. gibi şeyleri uçuruyor ve o mesafede bile karşısında kesinlikle oturamıyorsunuz. Bu bilgiyi bizim gibi ev içinde kullanmayı düşünenler için aktarıyorum. Eğer bahçe ve cafe benzeri ya da çok geniş salonlar için düşünürseniz fiyat performans açısından ideal bir ürün. Bahçemizin en uzak köşesine koyarak tatmin edici bir serinleme elde ettik.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    çok güzel. teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Normal öğrenci evimiz için performanslı aynı zamanda da uygun fiyatlı bir vantilatör arayışındayken aradığımızı gitti giditor da bulduk. Fakir thyra isimli beyaz renk bu ürün, fazlasıyla iddialı. Bence her evde bulunması gerekmekte. Çok etkili oluyor cidden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: fakir marka vantilatörü bende yaklaşık 3 haftadır satın almışım ve severek kullanıyorum henüz Hiçbir problem yok gayet memnunum pervanelerinin dönüş hızı çok iyi Odama kurmuşum ve ortalama 10-15 dakika içerisinde çok iyi soğutuyor severek kullanıyorum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.05.2021
    Serinliik

    Olumlu yönleri: Çalıştığım iş yerinde klima yok. Havalar ısınınca içerisi çok aşırı sıcak oluyor. Kendi çalıştığım alan için küçük bir vantilatör alma istedim. Biraz internetten araştırdım. Mağazaları da dolaşıp göz attım. Fakir marka vantilatör dikkatimi çekti. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı bir üründü. Aldım ve ofisimde kullanıyorum. Harika bir serinlik sağlıyor. Ofisin baskın havasını ferahlatıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    .

    Olumlu yönleri: Yazın vazgeçemediği hatta yanımdan bulunduğum yerden ayırmadığım bir ürün tek bana yan etki göstermeyen havası çarpmayan çok severek kullandığım ve herkesede önerdiğimde olmuştur sanki klima varmışcasına bulunduğu ortamı serinletir ve pratik taşınabilir olması sayesinde her odaya taşıyıp açıp serinleyebilirsiniz elektrik faturanızda ekstradan bir sayı artırmaz normal düzeyde elektrik yemekte ve bu da gayet normal bir durum

  • NI1 aracılığıyla, 29.08.2019
    güçlü&gürültülü

    ürünün kutusu ezik ve ayakları kirli geldi;( ama bu Çin'deki üretici kaynaklı da olabilir). ürün güçlü ancak sesi 70 dB civarı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Çok memnunkaldık. Malzemesi kaliteli motor ve fan gücü yüksek gayet güzel serinletiyor. Tasarımı da gayet hoş. Göze takılan çirkin bir görüntüsü yok bence estetik bu tarz sürekli göz önünde olan eşyalar için çok önemli. Bir vantilatör ne kadar estetik ve göze güzel görünebilir bilmiyorum ama gayet hoş. Ayarlaması çok kolay uzaktan kumanda sistemi de çok iyi düşünülmüş insanı yormuyor zırt pırt ayar değiştirmek zorunda kalmadım hiç çünkü sanki havada doğal bir esinti varmış etkisi yarattı. Sesi de olabildiğince düşük yüksek kademede biraz ses çıkarıyor o kadar. ilk iki kademeyi çalıştırırken yanında çok rahat uyudum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Ofiste var bizim 3 kademeden olusan hız paneli var led dokunmatik panel sesli uyarı sistemi sessiz calışma vücüt ısısına göre akıllı salınım oda ısısına göre hız seçimi herşey var kesinlikle parasını hakediyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    .

    Olumlu yönleri: Gorunumde cok degısık bır vantılator. Fıyat olarak da baya pahalı buldum da ıncelemeye basladım aslında. 4 farklı salınım yonu var, 3 hız kademe ayarı yapılabılıyor. Kumandalı kullanımı da var. Her seyı otomatık yapıyor, vucut ısısına gore ssalınımını ve oda ısısına gore de hızını ayarlıyor. baya kalıtelı bır seymıs yanı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Deneysel farklılık.

    Olumlu yönleri: Malzeme çok kaliteli , klasik vantilatörler gibi durmuyor dekoratif bir ürün.Ayak standı yeterli uzunluk ve ağırlıkta , ürün çalışırken herhangi bir titreme veya sallantı oluşmuyor. Dikey ve yatay eksende salınım yapabilmesi güzel bir detay , istediğiniz pozisyona havayı kumanda ile yönlendirebiliyorsunuz. Hava akışı gayet güçlü , kullanma kılavuzunda yazdığı gibi saatte 120 metre küpmü bilemem ama güçlü muadillerinin kılavuzlarında 80 metre küp olarak yazıyor. Mantıken %50 daha güçlü gözüküyor. Kumanda menzilinde hiçbir problem yok havanın etki alanı içinde çalışıyor. Duvardan duvara sedir ortamında oturup aleti ortaya koymadığının müddetçe 360 derece dönmesi kullanılabilir bir detay değil ek özellik olarak köşede dursun. Gecei, esinti yada eko modlarında sadece süre ve hız ayarı yapıyor farklı birşey beklemeyin , gece modunda daha sessiz olması gibi , sonuçta 3 farklı fan ayarı var , gece için ayrı bir sessizlik ayarı yok. Kutulama ve zamanında kargo süper (24saat) ,mutlu kaldım. Olumsuz yönleri: Bebeğimiz olduğu için ürünün DB (ses) değerleri beklediğimizden yüksek geldi, klasik vantilatörler gibi büyük bir pervaneden ziyade farklı bir teknik yapıya sahip, çap daha küçük olduğu için aynı miktarda hava akışı için şaftın dönüş hızı tabiki daha fazla buda kendi görüşüme göre sese sebep oluyor. Eski tip klima kullananların alışkın olduğu bir ses düzeyine sahip (en hızlı modda) özellikle bebek olan ortamda en düşük şiddetinde çalıştırmanızı öneriyorum . Kumanda yada cihaz üzerinden komut verildiğinde çıkan bip sesi rahatsız edici ve kapama imkanı yok , o yüzden fişten çıkarılmadığı taktirde son ayarları güncel tutuyor bir kere bip sesine maruz kalıp bebeği rahatsız etmeden kullanabiliyoruz .Bebeği olanlar bilir bu genel olarak bütün cihazların ortak sıkıntısı. Temizlik konusu biraz sıkıntılı gibi, pervaneyi sök yıka tak şansınız yok bakalım başıma neler gelecek temizlerken ama bu tarz experimental bir ürün alınıyorsa bazı şeylerden feragat etmek lazım sanırım. Genel görüşüm değer.

  • NI1 aracılığıyla, 26.06.2019
    süper

    Evet çok güzel bir ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    "süper"

    Olumlu yönleri: Aydın didim de yazlığımız var. Yazlıkta akşamları bayağı sıcak oluyor terasta oturunca. Orda kullanmak için bu vatilatörlerden işki tane aldım. Hem fiyatı çok avantajlı hem de performansı beklediğimden daha yüksek. Hava dağılımı olsun program ayarları olsun bence bu fiyata alınabilecek en kaliteli vantilatör diyebilirim. İstediğim yere taşıyabilmem de bence çok avantajlı otururken mesela terasta yatarken yatak odasında isterseniz mutfakta kullanabilme özgürlüğünüz var. İhtiyacınız varsa kesinlikle tavsiye ederim. Bence memnun kalacaksınızx.

  • NI1 aracılığıyla, 19.06.2019
    güzel ürün

    ürün beklediğimden daha iyi. sanayi tipi olduğundan 30 m2 odayı uçuruyor. kumandalı olması bence iyi. dün kurdum gayet güzel çalışıyor. kırık dökük biryeri yok. herkese tavsiye ederim . güçlü bir alet

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kaşkar FAS20R Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kaşkar FAS20R Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat