Honeywell CS10XE Vantilatör Yorumları

Honeywell CS10XE Vantilatör yorum ve tavsiyeleri

(20 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.12.2019
    .

    Olumsuz yönleri: Çok büyük ümitlerle aldığım fakat büyük hayal kırıklığı yaşadığım bir ürün. Etkili olduğu alan çok az azıcık uzaklaşsanız etkisini hissedemiyorsunuz. Ağır da bir ürün rahat rahat istediğiniz taşıyamıyorsunuz. Astım hastası annem için temiz temiz hava alsın diye almıştık fakat etkili olmadı maalesef bu tarz hastalara hele kesinlikle önermiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.10.2019
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Ürünü ofisime aldım ofisimi zaten küçük masama koydum ortamı kurutmuyor aksine nemini dengeliyor ve serinletme gücü gayet yeterli yalnız odada cam falan açık olmamalı yoksa etkisini gösteremiyor faturaya etkisi de çok olmadı gayet memnunum üründen klimaya vereceğim milyarlar cebimde kaldı aynı işlemi görüyor bu cihaz da, herkese öneriyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) anlatıldığı gibi güzel

    Olumlu yönleri: anlatıldığı gibi güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Geçen yazdan beri kullanıyorum. Serinliği odada hissediliyor. Daha önce vantilatör kullanıyorduk ona göre çok daha serin ve ferah bir hava veriyor odaya. Tam olarak klima kadar soğuk vantilatör kadar yetersiz değil diyebiliriz. Görüntüsünü de çok beğeniyorum, odaya ayrı bir hava katıyor. Tek kusuru çok gürültülü çalışması. Uzun süre çalıştırdığımızda çok yorucu geliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Klimaya Alternatif

    Olumlu yönleri: Fanı oldukça hissedilir.”Su “ile çalışması da klimaya alternatif güzel bir seçenek. Olumsuz yönleri: Su püskürtme beklentim vardı.Ancak mevcut suyun sanırım fonksiyonu farklı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Ürün soğuk su koymazsanız soğutmuyor. Çok ses yapıyor, ürünün sehbası ve tekerleri cihazın içinde geliyor ve bununla ilgili hiç bir not yok, kullanma klavuzuda yok, cihazı açıp cihazın içinden sehba ve tekerleri çıkarıp, takılmamış olan su borusunuda takarsanız cihaz çalışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Gayet güzel serinletiyor Olumsuz yönleri: Sesi biraz var ama kulak bi süre sonra alışıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: kaliteli bir ürün serinletme görevini fazlasıyla yerine getiriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.07.2019
    Çok Güzel

    Ürün yeterince güçlü, klimanın aksine ortamı kurutmuyor, hatta nemsiz olan ortamı düzenlemekte. Herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.06.2019
    .

    Olumlu yönleri: Odamda rahatlıkla kullanabildiğim, serinletici etkisi olan, kullanımı ve temizliği kolay bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.06.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürünü alırken okuduğum özellikler doğru çıktı kullanmaya başladım...

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2017
    ürün

    ürün istediğim performansı vermedi, 500 tl veripte almanıza gerek yok arkadaşlar, 1 dondurma kabı buz koymama rağmen istenin soguklugu vermedi

  • NI1 aracılığıyla, 07.07.2017
    Fiyatı iyi ama

    Klima performansı beklemeyin, taze hava girişi yapılan odanın ferahlık ve az da olsa soğutulması için kullanılan bir ürün. Su haznesine buz takviyesi ile klimaya yakın performans alabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 06.07.2017
    Vantilatörün bi tık ötesi

    Vantilatörün bi tık ötesi

  • NI1 aracılığıyla, 05.07.2017
    Güzel ama biraz gürültülü

    Kullanmaya yeni başladım, serinliği bariz hissediyorsunuz vantilatör gibi değil ama klima gibi de değil. Az enerji harcaması önemli bir avantaj. Çalışma gürültüsü beklediğimden fazla açıkçası. Az gürültülü olsaydı 5 yıldızı hak eder.

  • NI1 aracılığıyla, 14.06.2017
    güzel ürün

    ürün güzel paketlenmiş olarak geldi burada göründüğünden daha devasa bir ürün. kumandasını daha kullanamadık pil almak lazım. buz ile kullanıldığında daha iyi soğutma yapıyorum tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 07.06.2017
    yeterli

    ürün yurtdışı fiyatından da ucuz. biraz sesli. biraz büyük. soğutması yeterli ve güçlü. tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 01.07.2016

    ürün normal vantilatörden 3 kat daha güzel

  • NI1 aracılığıyla, 29.02.2016

    ürün beklediğimden daha geniş yer kaplıyor ancak çok şık bir ürün oda için ideal geniş 10 lt su hacmi 100 watt gücünde 16 m2 odaya uygun iyonizer özelliğide bulunuyor ufonun garantisi altında ithal bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 16.10.2015
    güzel ürün

    Bütün bir yazı bu ürün ile geçirdik fiyatına göre gayet başarılı bir ürün.Kullanımda her hangi bir sorun yaşamadık,sadece biraz sesli onuda sıcaklarda sorun olarak görmedik

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Honeywell CS10XE Vantilatör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Honeywell CS10XE Vantilatör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat