Hotpoınt Arıston UH TNF 7522 Hw  Derin Dondurucu  Yorumları

Hotpoınt Arıston UH TNF 7522 Hw Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 08.08.2021

    Söz konusu ürün buzlanma yapmaya başlamış ve içteki pervane buza sürtmesinden dolayı ses çıkartmaya başlamış ve içindeki rejistans arızalı olduğu anlaşılmış garantiden dolayı tamiratı yapılmış 2 yıl parça garantisi olduğu söylenmiş normal garantside bittiği parça garantisininde 1 yıl olduğunu söyleyerek servis 335 tl fiyat çıkartmıştır Aynı arıznın tekrar etmesi zor durumda bırakıyor içindeki ürünleri koyacak yer bulamdığımızdan mağdur olduk Şuan satışının Türkiyeden çekilmeside parça konusunda sıkıntı

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.06.2021

    Evimde kullandığım bir ürün. Çekmeceleri çok büyük ve kullanışlı. Ürünü küçümsemeyin büyük boy buzdolabıyla aynı büyüklükte. Artık satımıyor sanırım. Çevremde benim dolabımı görenler de almak istiyor fakat bulamadık. Biz Media Marktan almıştık. Tekrar üretimi ve satışı olsa sanırım güzel olurdu.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2019
    Ürün iyi kargo kötü

    Üründe bir sıkıntı yok. Ancak getiren kargo koca buzdolabını sadece evin önüne kadar getiririz, evin içinde istediğiniz yere bırakmayız dediler. Evin Girişine bırakıp gittiler.

  • Media Markt aracılığıyla, 13.04.2019
    Büyük Hacim+No Frost

    Ürün hacim olarak büyük ve gayet sessiz çalışıyor. Ürün malzeme kalitesi çok iyi. Muadillerine göre fiyat avantajıda var.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.08.2018
    Hotpoin Dondurucu

    ürün çok güzel

  • Media Markt aracılığıyla, 10.08.2018
    gayet güzel bir ürün

    hotpoint hiç aklımda yokken media markette canlısını görünce görüşüm değişti, o nedenle anneme alacağım kısmetse..

  • Media Markt aracılığıyla, 26.07.2018
    ürün güzel

    ürün gerçekten güzel. fiyat performans ürünü

  • Media Markt aracılığıyla, 15.11.2017
    Güzel

    Geniş iyi soğutan bir ürün memnunum hızlı kargo için teşekkürler mediamarkt

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hotpoınt Arıston UH TNF 7522 Hw Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hotpoınt Arıston UH TNF 7522 Hw Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat