Kumtel KO-735 Siyah Davlumbaz Yorumları

Kumtel KO-735 Siyah Davlumbaz yorum ve tavsiyeleri

(60 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 26.06.2022

    Kumtel davlumbaz aldik zannederken eve pancar motoru almisiz. Gürültüden komsular hava kompresörü calistiriyoruz zannettiler. Biz yandik siz yanmayin diye yaziyorum. Daha da kumtel sokmam eve.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.07.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: ..kumandalı diye satılan ürünün içinden kumandası çıkmadı. durumu belirtmeme rağmen firma halen geri dönüşte de bulunmadı.

  • Trendyol aracılığıyla, 01.05.2020

    teşekkür ederim

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 12.04.2020

    Attan inip, eşeğe binmek bu olsa gerek. Bosh’ tan sonra kumtel çok kötü geldi bana. Çıtçıtları düzgün çalışmıyor, plastikten yapılmış az ısıda hemen eriyor üst kısımları, ocak yanarken çok gaz sesi var. Fırım be davlumbazı daha kurmadık, kurmak istemiyorum çok kalitesiz. Çok acil iş görmek için düşünülebilir sadece Kumtel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Ürün fiyatını hak ediyor bence. Çok şık tasarlanmış. Çekiş performansı da çok iyi. Amerikan mutfağım var benim ve içerisi çok sıcak olunca bile açıp çalıştırıyorum sıcak havayı çeksin diye. Gerçekten de sıcak havayı dışarı atıyor. Ben ürünü çok başarılı buldum. Kumanda olayı biraz saçma bence ama oturduğun yerden kapatmak istediğim durumlarda da işime yarıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Çekim gücü fiyatına göre biraz yetersiz geldi ama kullandıkça alışıyorsunuz sesi falan çok çıkmıyor ve görüntüsü çok güzel. Verdiğin paraya değdi mi derseniz düşünürüm bi ama şu ana kadar bir sıkıntı problem yaşamadığım için memnumum. Kumteli daha önce duymuştum marka olarak ona güvenerek aldım, fena bir ürün değil on üzerinden yedilik bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.09.2019
    .

    Olumlu yönleri: Harika tasarımı ve sessiz özelliği ile mutfakta ki yemek kokularını harika bir şekilde yok ediyor çift fanlı olması sayesinde hızlı şekilde havayı temizliyor ve kolay temizleme özelliği ile yağ ve kirleri barındırmıyor mükemmel ürün 2 gün için elime ulaştı hızlı ve güvenilir adres

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Üründen satıcıdan servisten herseyden çok memnun kaldım😍

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 24.08.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kumtel davlunbaz

    Olumlu yönleri: Ürün gayet guzel ve durusuda harika 👍 tavsiye ederim bu fiyata en iisi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Otomatik uzaktan kumandalı davlumbaz ile mutfağınızda temiz Ferah bir havada istediğiniz yemeği pişirilmeye imkanı veriyor kolayca temizlenebilir iç filtreleri ve şık bir tasarımı ile bu marka ve modeli tercih etmem de ki en büyük etkenlerden biri olup garantili bir ürüne sahiptir cimri.com teşekkür eder Bu markayı kaliteli bir ürün olarak bize sunduğu için teşekkür ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.07.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) hizli ve saglam geldi

    Olumlu yönleri: Ürün ucuz hızlı ve sağlam. Yalova'da servis yok. İnşallah sıkıntı yasamayiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.04.2019
    Mehmet Hasan dagcı

    Ben aldım ama harika herkese tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 05.02.2019
    iletişim..

    ürün güzel.. kullanışlı ama servis pek bi çakal..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Kalite sıfır

    Olumsuz yönleri: Ürünü sipariş verdim kumtel servisi gelene kadar kutuyu açmamıştım.Servis gelip kutuyu açtığında fan motorunun kırık olduğunu tespit edildi. Ürünün de kalitesi çok kötü.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.01.2019
    servis sorunu

    Olumsuz yönleri: kurulum ücretsiz deniyor fakat yol parası 50lira istiyorlar. Bir haftadır ürün kolisinde servisin gelip kurması için bekliyor. Ama servis gelmiyor kuruluma ve muattap bulamıyorsunuz kumtel müşteri hizmetlerinde kimse servisin gelip takmayışını umursamıyor buyüzden takılmadığı için geri iade etmeyi düşünüyorum malesef kumteli bir kez daha düşünün paranızla rezil olmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.01.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Urun saglam bır sekılde geldı. Servısde hemen montajını yaptı. Sorunsuz bir sekılde calısıyor. Bu fıyata cok iyi geldı urun. Tavsıye ederım

  • NI1 aracılığıyla, 05.01.2019

    kargo 2 gun icinde geldi urunde sorun yok

  • NI1 aracılığıyla, 03.01.2019
    Çok iyi

    Piyasada 1200 1300 civarı bu fiyatlara göre bu fiyat ve kalitesi çok iyi alalı 1 hafta oldu sessiz çalışır ve çekişi çok iyidir. Hiç servisle uğraşmayın siz yada bilmiyorsanız bi usta çağırın montaji yaptırın servis erteleyip duruyor.

  • NI1 aracılığıyla, 02.01.2019

    Çok güzel kaliteli

  • NI1 aracılığıyla, 29.12.2018
    memnun kalmadim

    cok gurultulu calisiyor. cekmesi cok iyi degil. servis kiytirikmbir saci kesmek icin 35 lira para aldim. dokunmatik dugmeleri bazen calismiyirdu. simdi 1 2 tanesi tamamen calismiyor. verilen paraya yazik gunah

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Kumtel KO-735 Siyah Davlumbaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Kumtel KO-735 Siyah Davlumbaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat